"A gerincsérv komoly dolog, sajnálom ,hogyha az engem cipelő őrök meghúzták a hátukat" reagált Hadházy Ákos arra az eddig nem látott, a hvg.hu által közreadott videóra, amelyen az látható, ahogy a MTVA biztonsági őrei kihurcolják az épület előterébe, majd Szél Bernadett-tel együtt kituszkolják a székházon kívülre. Ezzel Hadházy arra utalt, hogy az Ügyészség szerint az öt őr nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – láthatóan Hadházy semmilyen erőszakos mozdulatot nem tett. "Holnap délután tüntetünk este hattól az Ügyészség előtt, miután szerintük mi az elkövetők voltunk, és nem az áldozatok" – írta ki a Facebookra a politikus, utalván a meghirdetett tüntetésre.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@lampa laz: Leteznek fantom-fajasok is, tudod? Amit az ember mar regesreg elveszitett, az fajhat, es ugye, a fajhat, akkor meg is huzodhat...:o))))
Hogy nem rogyott rajuk az eg. 5 es fel het kellett ahhoz, hogy ezt a nyogvenyelos baromsagot kitalaljak.
A hazudos papdani is az intenziven fekszik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Tényleg minden csak nézőpont kérdése?

a közmédia nem csak szövegértési gondokkal küszködik, de a látásuk is gyengús

A derék M1 reggeli propaganda dumájáról a régi vicc ugrott be:
A lakótelep aljában a kocsma előtt sörözik két barát. Közben látják, hogy a szemközti házban az egyik ablakban egy öregasszony kapaszkodik.
Az egyik: jaj szegény néni még le fog esni!
A másik: Te az nem a te anyósod?
More az egyik: s hogy kapaszkodik a vén kurva! =))

Ja a TV-ben bemutatták a felvételt ahogy Hadházy-t rángatják a biztonságiak azzal a szöveggel hogy a mocskos képviselő megtámadta szegény őröket! =))
karma1
@lampa laz: Leteznek fantom-fajasok is, tudod? Amit az ember mar regesreg elveszitett, az fajhat, es ugye, a fajhat, akkor meg is huzodhat...:o))))
Hogy nem rogyott rajuk az eg. 5 es fel het kellett ahhoz, hogy ezt a nyogvenyelos baromsagot kitalaljak.
A hazudos papdani is az intenziven fekszik...
karma1
olkt.hu/papp-daniel-8-napon-tul-gyogyulo-seruleseket-szerzett-az-intenziven-apoljak/

Azert megneznem, hogy hogyan szerezte azt a serulest. A Dettinek inkabb kickbox bajnoknak kene beneveznie, annyira sikeres lehet, szegeny Hadhazynak meg hogyha melleutnek, o akkor is osszeesik, nem hogy o okozna masnak serulest...
Azert ez mar a rossz vicc kategoriajaba tartozik...
justhpeter
@lampa laz: @RonaGyuri: Polt Poték esetében is áll az tény, hogy nem létező dolog nem fájhat, nem húzódhat meg és annak kárára bűncselekményt nem lehet elkövetni.
Polt Poték esetében az is köztudomású tény, hogy a tudomány mai állása szerint gerincet, gerinc kezdeményt, gerinc jelenlétére utaló bármit nem találtak bennük.
Tehát a tv-kommandó 8 napon túli gerinc sérülése mint bármiféle eljárási alap csak hamis vád lehet.
lampa laz
@justhpeter: Mint tudjuk a fidesz hozta létre/tenyésztette ki ezt a gerinc nélküli fajt, polt pedig mint ehhez tartozó csúszó-mászó, csak megvédte fajtatársait.
RonaGyuri
@karma1: ez fantom-fájás telitalálat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.