A Fővárosi Közgyűlés mai ülésén várhatóan dönt arról, hogy Nemesdy Ervin váltsa Dabóczi Kálmánt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatói posztján.

Tarlós István főpolgármester az általa jegyzett előterjesztésben azt javasolja a testületnek, hogy Dabóczi Kálmán munkaviszonyát február 27-ével, felmondással szüntessék meg. A felmondási idő január 24-étől február 27-éig tartana, ez idő alatt Dabóczi Kálmánt mentesítenék a munkavégzés alól. A társaság igazgatósági tagságából január 23-ával hívnák vissza. Dabóczi Kálmán egyhavi végkielégítésre jogosult.

A főpolgármester javasolja, hogy a közgyűlés válassza meg Nemesdy Ervint január 24-ével a BKK igazgatósági tagjának és határozatlan időre a BKK vezérigazgatójának.

Tarlós István tavaly kezdeményezte a BKK vezérigazgatójának felmentését a cég elektronikus jegyrendszer projektje miatt.

Cikk- és címlapkép: Facebook/BKK – Budapesti Közlekedési Központ

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez a cég is seggnyalóknak lett kitalálva.
Eladott Ország
Nem is értem, hisz a BKK is jobban teljesített. Vagy nem? A BKK egy ugyanolyan haszontalan műförmedvény, mint a Katasztrófavédelem! A szolgáltatást úgyis a BKV csinálja, a tüzet meg a Tűzoltóság oltja. Mindkét cég munkatársai a nyakukba ültetett, semmit nem csináló vízfejnek nevezték/nevezik a "csúcs"szervet. Ha siker van, akkor a BKK illetve a Katasztrófavédelem aratja le a babérokat, de ha valami elközösülődik, akkor az a BKV illetve a Tűzoltóság sara...
Jön másik... (Eötvös zenebohóc)
uploads.disquscdn.com/images/4082b431f9b86c9a84f3bd5bd31eaba1e215710008e00565a8e1adeeb95f1e70.jpg?w=600&h=862
Fradigege
Tarlós megmondta, hogy kirúgja. Nem fog ezek után kapaszkodni a székébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.