Magyarország a saját védelme érdekében nem csak beszél arról, hogy Európának segítenie kell az észak-afrikai országokat stabilitásuk és határbiztonságuk megőrzésében, a terrorizmus elleni küzdelemben, lakosságuk életszínvonalának javításában, elkerülendő a tömeges elvándorlást, hanem meg is teszi ezt - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek szerdán Tuniszból telefonon nyilatkozva.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Valoszinuleg Tuneziaba kurva sokan akarna bevandorolni illegalisan.
Remelem holnap eszmelnek es Eszak Koreat is megtamogatjak. Biztos oda is rengetegen akarnak menekulni a kapitalista metely elol.
kereső
Valamit nem értek. Volt ugye egy terv ,amit mi úgy ismertünk meg, mint Afrika-Európa megállapodás. Amit aztán orbán az ET-ben vétózott. Most meg különutaskodik- ezzel is demostrálva???,hogy mi helyben segitünk a problémán. Nem egységben lenne az erő?Fenn kell tartani a migráncs problémát, és egyúttal gyengiteni az Eu-t. Weberék nem látják, hogy mit művel?
Yoda69
@kereső: orbanek azt valljak minel rosszabb annal jobb. Ezert zilaltak szet Magyarorszagot, es ezert bomlasztjak az Uniot is. O1G abban a tevhiszemben el, hogy lehet Europa ura egyfajta modern Napoleonkent.
tudode
Egy beteg ESZME kitalálta, hogy ODA KELL VINNI a segítséget, ahol szükség van rá, de IDE egycse BE NE TEGYE lóvé nélkül a lábát e Szt földre!
.
Rá kell nézni a földgömbre!
.
Magyarország nevű állam, amely JOGILAG nem létezik akkora rajta, mint a légypiszok az ablaküvegen!
.
terkepismeret.elte.hu/alapismeretek/szelesseg-es-hosszusag
.
Miközben a LÁTSZAT mellett az egyre fogyatkozó milliók vannak, mint a befőtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.