Vállalhatatlan, ami a videón látható – mondta Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke arról a felvételről, amely Sneider Tamás esküvőjén készült. A képeken a párt jelenlegi vezetőjének felesége náci karlendítésre emlékeztető kézmozdulatokat tesz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ez a második meglepő kijelentés Vonától. Az első a választási kampányban az volt, hogy orbán alatt ő megtanulta tisztelni a demokráciát. Azzal hogy kimondta, hogy a náci karlendítés vállalhatatlan, talán azt bizonyítja, hogy tanult a saját hibáiból a Jobbik és a Gárda múltjából. Vona saját korábbi pártjától is elhatárolódott ezzel. Lehet, hogy ő lesz a következő aki új ellenzéki mozgalmat indít? Még mindig nehéz elhinni hogy egy korábban szélsőséges és radikális ember ennyire más is lehet.
CsipkeRózsa
A feleség nem egy pehelysúlyú, nem lehetett könnyű így cipelni őt, különösen, hogy közben még "tornázik" is egy kicsit.
Commenter
@CsipkeRózsa: a jobbik csupa "erős" emberekből áll. Erős embernek erős asszony.
papa.49
Nem változott ott semmi csak a személy !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.