Az ellenzéki párt így reagált az ügyészség döntésére az MTVA-székházban lezajlott események ügyében. Ahogy korábban megírtuk, a Központi Nyomozó Főügyészség közölte: az MTVA székházában december 16-17-én benntartózkodó országgyűlési képviselők nem hivatalos személyként jártak el, velük szemben az intézmény fegyveres biztonsági őrsége jogszerűen lépett fel.

(Forrás: hvg.hu, Commenter által)

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@CsipkeRózsa: én egy kecskét se bíznék rá, mert az állat megenné a káposztát. Egy döglött patkányt se bíznék rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: a sok hirtelen megvilágosodott mszmp-s hez hasonlóan, a leges-legalja ül most a fideszben. Nehogy már azt higgyék hogy a nép ezt nem látja jönni. Majd a börtönben megvilágosodnak vagy nem, hogy mit is követtek el. Bár kétlem hogy ne tudnák hisz teljes erőből. tudatosan rombolnak, mert nyomoron, szegénységen, jogfosztottságon virágzik a rezsim.
papa.49
@Commenter: Tudod én már '90, ben is hánytam tőlük, mikor a Moszkvában végzett agrármérnök aki párttitkár is volt kijelentette a fiamnak, hogy ő nem volt mszmp. bementem hozzá, és megkérdeztem tőle ezt hogyan is gondolta nézett rám bárgyún és nem válaszolt !!!
Commenter
@papa.49: erre csak azt tudom mondani hogy kötelest sem zavarja hogy a parlamentben köteles elvtársnak hívják és a felmenői múltjára emlékeztetik. Ugyanúgy nem zavarja ez a csutit sem, meg a többit sem. Megtagadja a múltját, meghamisítja a jelennel együtt, és marhára nem vagy rettenetesen rosszul értelmezi a jövőt. Na ezek ők.
Pegero
@justhpeter: Egyszer mindennek vége lesz! Még neked is!
Rockxy
Ésakkor normális demokráciában a hvg azt jelenti, hogy hétvége.
Plottpéter meg egy kártyalap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok