Térképre tettük az összes magyarországi gyógyszertárat. Noha 1486 helyen nincs patika, a helyzet összességében jó a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke szerint. Azaz a lefedettséggel nincs probléma.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
EHHEZ KÉPEST, UGYIBÁR...
Orbán Viktor: Magyarország egy teljes évig finanszírozza három szíriai kórház működését
emerencia
Nyíregyháza viszont tele van patikákkal de a sok akció ellenére sokan mégsem tudják finanszírozni a saját gyógyszereiket. Az orvost felülbírálva próbálnak sakkozni, hogy melyiket váltsák ki, melyiket nem. A magyar egészségügyre jellemzően ország több pontján baj van az ultrahang vizsgálattal. Nyíregyházán pl. emiatt ki kell menni a városból. Betegen, hidegben, lefagyott úton, saját költségre kell eljutni a távoli kistérségbe mert egyébként a megyeszékhely nagyvárosban csak júliusra van időpont és az lehet, hogy már késő...05 58-tól:
www.rtlmost.hu/hirado-p_7724/rtlii-hirado-2019-01-23-c_12267695

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.