Ifj. Lomnici Zoltán szerint érthetetlen, hogy a jövő héten – többek között a Franciaországban és Németországban is ismert közigazgatási bíróságok magyarországi felállítása miatt – miért vitatják ismét a magyar demokráciát az Európai Parlamentben.

Ifjabb Lomnici Zoltán szerint érthetetlen, hogy miért vitatják a magyar demokráciát az Európai Parlamentben
Fotó: Marjai János/MTI

Az elemző arra utalt, hogy az EP brüsszeli plenáris ülésén január 30-án vagy 31-én a magyar demokrácia és jogállamiság helyzetét lesz napirenden a testület házbizottságaként működő úgynevezett Elnökök Konferenciájának döntése alapján.

Ifj. Lomnici Zoltán felidézte: a vitát a zöldpárti frakció kezdeményezte

a legfrissebb magyarországi fejleményekre, a tüntetésekre, a munka törvénykönyvének módosítására és a közigazgatási bíróságok létrehozására tekintettel.

Annak ellenére, hogy Franciaországban több hónapja rendszeresen vonulnak tömegek az utcára – folytatta – , esetükben nem merült fel a kivizsgálás szükségessége. A munka törvénykönyvének módosítása pedig az uniós irányelv szintje alatt határozza meg a vállalható túlmunka mértékét, így ebből a szempontból is értehetetlen a zöld párti eljárás – jelentette ki.

Ifj. Lomnici Zoltán szerint a Magyarország jogállamiságát vitató korábbi jelentés írója, Judith Sargentini zöldpárti képviselő célja a magyar kormányzat és azoknak az embereknek a támadása, akik kétharmados többséget biztosítottak a jelenlegi vezetőknek.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarországon a politikai nyomásgyakorlás minden kétséget kizáróan a fideszes állampárt monopóliuma, minden befizetett adóforintot is megér, hogy a Lomnici-félék (nyugodtan behelyettesíthető bármelyik másik fizetésért szakértő figura nevével – Mráz, Kiszelly, Deák, Spöttle, Nógrádi és sokan mások, mindenféle szakterületek jeles képviselői) kidülledt szemekkel, hadonászva adják elő a Fidesz politikai érdekeivel egybevágó, központilag összegányolt műsorszámokat. A NER legkártékonyabb rétegét és legsötétebb bugyrát ezek a fideszes értelmiségiek képezik, akik a legnagyobb hangerővel terjesztik az összeesküvés-elméleteket, a rezsim ellenfeleit lejárató áltudományos handabandákat, akik jól fizetett mikrofonállványokként és szakértőkként mérgezik a nép szellemét és lelkét, akiket azért tart a rezsim – a legalizált korrupció révén ellopott irgalmatlan pénzek segítségével -, hogy azt csinálják, amit Lomnici. Ők tartják hatalomban Orbánt, és az ő kizárólagos felelősségük, hogy a valódi értelmiségnek itt nem terem babér. A valódi, gerincoszloppal rendelkező értelmiségiek elmennek, a gombnyomásra bármit és bárminek az ellenkezőjét meggyőződéssel előadó droidok maradnak. És a minden tekintetben felszántott ugar is marad, ahol egy kormány békeidőben elérte, hogy az ország ordas eszmékkel, és álhírekkel zsibbasztott fele önként mondjon le a jövőjéről s sorosmigránsballiberálismindenkiellenség propaganda nagyobb dicsőségére. A hülyére zsibbadt ország felének ezt meg lehet bocsátani, a Lomnici-féléknek soha nem lenne szabad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Csúcs egy ALKOTMÁNYBÍRÓTÓL még a kérdés feltevése is, mivel tudatában van az EU, hogy 2012-től
.
-- Magyarország nevű állam jogilag nem létezik,
-- jogilag nincs miniszterelnöke az országnak, és
-- amint eljön az ideje a párt alaptörvénytől kezdte MINDEN JOGSZABÁLY .. k u k a !
.
A többi, amit elkövetett ez a SZEKTA az ország ellen .. r é s z l e t k é r d é s, ..a GUBERÁLÁSSAL együtt!
desir62
Azé bammeg, me nincsen demokraszi, te seggg nyaló.
papa.49
Az Unió joggal kéri számon a regnáló hatalomtól a DEMOKRÁCIÁT mert AZ MA ITTHON NINCS !!!
magyarbakancs
"Ifjabb Lomnici Zoltán szerint érthetetlen, hogy miért vitatják a magyar demokráciát az Európai Parlamentben"
Egy idióta,idióta kérdése.?
Mit vársz ezektől?
Lomniczyi úr azt a kérdést miért nem teszi fel ,hogy miért kell meg halni 24 ezer Magyar honfitársamnak a nem megfelelő kórházi ellátás miatt?
Eladott Ország
Ifj. Lomnici Zoltán: "közszerepléseim során, minden esetben a saját belső meggyőződésem alapján fogalmaztam meg válaszaimat”. Hiszem fiam, hiszem, már hogyne hinném. Amúgy mi a meggyőződésed? Tudod, pénzért mindent. Akár anyámat is eladom. De ezt nehogy leadjátok! Inkább a fogadat borotválnád, te barom, fideszes seggarc, ha már az agyadat nem sikerült barázdásítani, te faszfej!
evacica
Igen érdekes ifj.Lomnici érthetetlensége a Magyarországi demokráciával kapcsolatban! Lomnici jogász s illene tudnia, hogy mi is a demokrácia.Persze az is igaz, hogy Lomnicinak kiskorában elferdült a gerince és sajnos azóta sem egyenesedet ki!Pénzért a lelkét is eladjam a haza nem számít! De ők beszélnek hazaszeretetről, és címkézik a velük nem azonosulókat idegen szívűeknek! Egy velejéig romlott banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.