Gulyás Gergely szintet emelt, reagált egy párt ügyére, illetve arról beszélt, az eddigi tiltakozások alapján úgy látja, nem lesz általános sztrájk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Elmész te a picsába, jogászok szégyene, a fidesz seggéből kilógó szarházi! Tehát senki nem áll a tüntetések mögött, csak az a bizonyos huszonhárom ember tartja rettegésben a kormánypártot, miközben Orbán Viktor beszédeire megindul a fél ország, egy nagyrendezvényen pedig csatlakozik hozzá a másik fele is, plusz a határon túli területek és Madagaszkár délkeleti része. Konkrétan a fideszesek többen tudnak lenni az utcán, mint a hülye libsik és most jön a lényeg, amikor Freud mester kikönyököl Gulyás Gergely tágra nyílt csecsemőszemén: meg köll fontolni a békemenetet. Gulyás kolléga! Nem az van, hogy a békemenet marhára civil lángolás? Hiszen az ország legcivilebb csoportosulása, a CÖF hívta életre és szervezi ezért fizetjük nekik a marhasok közpénzt, a Fidesz-kormánynak a világon semmi köze nincs hozzá. A drágakedves miniszter úr mit óhajt mérlegelni? Már a látszatra sem adnak? Már ilyen nyíltan felvállalják, hogy a békemenet nem más, mint egy közpénzen létrehozott mesterséges képződmény központilag szervezett buszokkal, összetrombitált résztvevőkkel? Vajon hány résztvevője lenne a bohóckodásnak, ha saját erőből, saját pénzből kellene összehozni a megjelenést? Ha nem a területi pártkatonák és polgármesterek mozgósítanának, ha nem a közpénzen hizlalt sportklubok adnák a buszokat, ha egyszerűen csak meghirdetnék az eseményt a közösségi oldalon és jönne mindenki, aki jönni akar? Az a gyanúm, Bayer Zsolt eléggé magára maradna Pataky Attilával ,ha már nem ő a kedvenc, akkor Mándokival vagy akit aktuálisan magaskultúrának ítél meg a drágaminiszterelnök úr, vihetnék a transzparenst kettecskén.
kissé felnőttem
nyugtával dicsérd a napot !!! ha még nem hallottad nézz utána ! azzal meg már jó lenne számolni mennyien is élünk halunk e kis országban ?
9 millió felett ja - a Londoniak legyen 8 millió
ebből elvbarátaid 2 milla? igy okés? akkor a tőbbi meg csak vegetál szerviroz nektek hát ??? nézz már tükörbe néha mielőtt tovább álmodnál.! Kéne ám gondolkodni is NÉHA a másik fejével is mint a SAKKBAN meg az is jusson eszedbe A másikak hogy látják ? hogy élik meg ?Egy szó Humanizmus olvass utána. és ha mindezt veled teszik tennék mennyire lennél elégedett vagy béketűrő? ERRŐL agyalhatnátok a parlamentben nem ellenségképet gyártani
Eladott Ország
Ha már Gulyás sztárjogász mondja, hogy nem lesz általános sztrájk, ö mát csak tudja, aki életében nem dolgozott a civil szférában, csak a fidesznél meresztette a seggét. Inkább az albán kecskepásztor fogainak számát hasonlíts össze a gyermekek születéseinek számával, és akkor győzöl a jóslataiddal, te fideszes szervilis seggnyaló, barom!
RonaGyuri
Gulyás leves tényleg marhából

A Lázár pótló csillogott a sztrájkról is

Ja Wazze hallottad, hogy a mi jó Lézer Jankónk EMMMi-s lesz??? Őfenesége húzott már ennél nagyobb baromságot is.
No, de vissza a jó kis Gergöl kölökhöz, aki megint megcsillogtatta. Már az sem volt piskóta, mikor arról jó-pofizott, hogy a töretlen matyar fejlődést visszahúzza a németek gyengesége. Nos nem vagyok egy vasutas típus, de azért furcsának tartom, hogy ha és amennyiben (ezt ők naponta hirdetik) mi vagyunk (néha a V4) az európai fejlődés mozdonyai, akkor miért is nem hózzuk ki mi őket a bajból??? =))
Aztán sok vicces beszólás után szót kerített az Audi sztrájkra. Jól van na, azt nem mondta – csak finom célzást tett rá -, hogy a mocskos Soros. Érdekes dolgot igen. Azt közölte, hogy „Egy külföldi cég és a magyar munkavállalók közötti vitában a kormány nem tud részt venni ”! Ami még tőle is sok(k) figyelemmel a rabszolga törvény valós történetére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.