Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök reggel felhívta, és együttérzéséről biztosította Szabó István református püspököt annak kapcsán, hogy múlt éjszaka leégett a budapesti Ráday Kollégium épületének több emelete, és a tűzesetben életét vesztette egy ember – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem utasítom el, sőt! támogatom az egyházi iskolákat - azonos feltételekkel!
Elutasítom viszont azt az erőszakos egyházasítást, ami ma folyik kis hazánkban. Minden településen biztosítania kell az államnak az állami oktatást! Ez egy szekularizált államban alapkövetelmény! Ha a településen az állami/önkormányzati iskolán kívül igény van másik - akár egyházi - iskolára, ám tessék elindítani, de - ismét hangsúlyozom - azonos feltételekkel. Az egyházak e téren való privilegizálása -tudjuk jól - semmi más, csak szavazatmaximálás az adófizetők pénzén, amit elvár a hatalom! Az egyházak közötti állami különbségtétel is rendkívül irritáló: mitől keresztényebb Kis-Rigó katolikus egyháza, Iványi Gábor metodista egyházánál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.