Bakai Mátyás lett a hétvégén elhunyt Andy Vajna helyett a Rádió 1-et működtető társaság és a reklámidő-értékesítéssel foglalkozó Media Time Kft. ügyvezetője – közölte utóbbi társaság csütörtökön az MTI-vel.

Régi-új ügyvezető a Rádió 1 élén

Emlékeztetnek arra: Bakai Mátyás korábban a jelenleg közel 40 frekvencián hallható adó létrehozását és építését vezette. A személyi változás bejegyzését már kezdeményezték a cégbíróságon.

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember az eddigi sikeres és tapasztalt csapattal folytatja a munkát – olvasható a közleményben, amely utal arra: a Media Time hosszú távon értékesíti többek között a Rádió 1, a Retro Rádió és a helyi szinten legnépszerűbb és legnagyobb elérésű vidéki adók reklámidejét.

A legfrissebb hallgatottsági adatok szerint az országszerte nagyon népszerű Rádió 1 a főváros leghallgatottabb rádiója a kereskedelmileg kiemelten fontos 15-59-es korcsoportba tartozó hallgatók körében ugyanúgy, ahogy a 15 év feletti teljes mért célcsoportban – írják.

Országos mérésekre hivatkozva azt közölték: a Rádió 1 a 15-39 évesek körében továbbra is magasan vezet a Petőfivel és minden más konkurens adóval szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.