Szerkesztőbizottság irányítja ezentúl Hódmezővásárhely önkormányzati lapját. A kormánypártiak a testület öt helyéből, hármat szavaztak meg maguknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Akkor miért nem 4 vagy 6 fős ez a szerkesztőbizottság, a hiteles tájékoztatás érdekében? Miért kell ennek a bunkó társaságnak mindenhol többségben lennie. De gondolom, ebbe is a tokmány orrú lázár keze van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Akkor miért nem 4 vagy 6 fős ez a szerkesztőbizottság, a hiteles tájékoztatás érdekében? Miért kell ennek a bunkó társaságnak mindenhol többségben lennie. De gondolom, ebbe is a tokmány orrú lázár keze van.
csipetke
Hát persze.Ez a fidesz-módszer.Aki nem fideszes,annak ott tesznek keresztbe,ahol csak tudnak.Mindenkit ellehetetlenítenek,aki nem tetszik nekik.Ilyen undorító,gusztustalan,arrogáns,pökhendi rablóbanda kormánya még nem volt ennek az országnak.Nagyon várom a napot,amikor végre megszabadulunk tőlük.
F_Viktor
@csipetke: Igazad van, de nem értem a vásárhelyieket. Miért nem állnak ki MZ mellett, ha megszavazták polgármesternek.
Nem egy olyan nagy város, hogy ne tudnák pár százan megvárni a fityeszes képviselőket a polgármesteri hivatal előtt, s ne tudnák meggyőzni őket, hogy másnaptól a város érdekeit képviseljék és ne a bazilikakilincs orrút és pohos főnökét.
csipetke
@F_Viktor: 23:15 Nekem úgy rémlik,hogy a fideszes képviselők vannak ott is többségben,(dettó mint a parlamentben) és így sokkal nehezebb a dolog.Azt mondta orbán,hogy ő ellenszélben dolgozik,amit nem is értek,mert már mindent,és mindenkit megvett kilóra,aki igazán ellenszélben dolgozik,az MZP. Remélem,nem adja fel
Csizmás Kond
...az új ellenzéki jelszó sírunk és nyavalygunk...
papa.49
@csipetke: A csitiszörny úgy érti ha a józan ész ellen ,,dolgozik,, az már ,,ELLENSZÉL,, !!!
Szegény elmebeteg !!!
nezelodo
Nem volt ezzel a M.Z. Péterrel semmi baj, amig elkötelezett jobboldalikent rá nem jött. hogy a fidesz csak nevében párt, valójában pedig maffia. Természetesen a papja sem mulasztotta el a bunbandahoz való tartozását megvallani a templomban. Biztos bekepapkent is bejött neki a politikaval való kokettalas. És az ilyen papok közvetítsék Isten igéjét vallásos embereknek?! Ha lenne Isten, ezek már régen kiuzettek volna a templomból, a komcsi fiokakkal együtt, akik jobboldalinak hazudjak magukat!
kissé felnőttem
Ez aztán az észérség és demokráciát hazudnak
F_Viktor
@csipetke: Írod:
"Nekem úgy rémlik,hogy a fideszes képviselők vannak ott is többségben,(dettó mint a parlamentben) és így sokkal nehezebb a dolog."

Igen, fityeszes többség alkotja a testületet, s ezért írtam, hogy a vásárhelyi polgároknak, akik megválasztották polgármesternek MZ-t, nekik kellene most is mögéje felsorakozni, s hatást gyakorolniuk a várost eláruló fityeszes testületi tagokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.