Csizmadia László, a CÖF elnöke szerint a parlamenti falak közé kell szorulnia az ellenzéknek. Nem lesz Békemenet március 15-én - nyilatkozta az ATV Híradónak a CÖF elnöke, Csizmadia László. Úgy gondolja, hogy most inkább a tárgyalóasztalok és a Parlament az, ahol meg kell vitatni a kérdéseket.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mi van CÖFösök nem kaptatok pénzt így már nem is vonultuk a csuti mellett.
szaboria1
@Desischado: Nem kapnak lóvét ráadásul Orbán most a fidesz rajongóktól koldult pénzt.
RonaGyuri
Hogy én is magamtól idézzek

hát bizony nem éppen szívderítő kép a kívülállóknak és a jövőnek, ami CÖF-kák hablatyolásából lejön

A Népszava számolt be arról, hogy a fő-CÖF-ka az ATV-nél vendégeskedett. Olyanokat sikerült mondania, hogy „kötelességüknek tartják, hogy ha valamit mondanak, akkor mindenféleképpen próbálják optimálisan megközelíteni a valóságot.”! Nos azt kell mondjam, hogy – bár hogy volt-e erőlködés azt nem tudhatom – az eredményt tekintve Almási Zsuzsihoz és a férfiakhoz hasonlóan a kötelezőkkel gondjuk van! =))
Lévén nem tudok olyan megnyilvánulásukról – még akkor sem, ha az M1-es főszakértő ifj. az magán munkásság -, ahol valóságtartalom bármely mértékben meghaladta volna nulla epszilon sugarú környezetét!
Az igazi móka viszont az, hogy abban bízik: „normális mederbe a parlamenti falak közé szorul majd az ellenzék munkája és konstruktívvá tud majd válni”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.