A Momentum Veiszer Alindát szerette volna elindítani a főpolgármesteri posztért az őszi önkormányzati választáson, de a tévés műsorvezető némi gondolkodási időt követően nemet mondott a felkérésre – tudta meg a hvg.hu. értesülésünket a párt részéről is megerősítették.

Veiszer Alinda végül visszautasította a Momentum felkérését

A lap úgy tudja, hogy többekkel is tárgyaltak, vagyis továbbra is saját jelöltben gondolkodnak, de végleges döntés még nincs.

Veiszer megkeresésének azért is van hírértéke, mert ezek szerint elsősorban a jelölt ismertségére helyezték a hangsúlyt, és nem politikai előélettel, illetve közigazgatási-városmenedzselési tapasztalattal vagy végzettséggel rendelkező személyben gondolkodott a párt.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gulyasgyula
Veiszer Alinda még nem süjedt olyan mélyre hogy egy ilyen komolytalan kölyköket képviseljen ...Különben GYŐZIKÉT is , indíthatnák ...illene hozzájuk ...
Csizmás Kond
...ritka egy értéktelen felfogásuk van...
gulyasgyula
@Shikari: Kösz a segítség ...Eszembe se jutott hogy ennyi okos ember van az országba ...Ezek legalább nem ragaszkodnak a mostani székükhöz is ...És kellene a nagyobb szék is mint a KIS MEGÉLHETÉSI POLITIKUS KARÁCSONY GERGELYNEK ::::
gulyasgyula
@Shikari: ...Széll Bernike nem jó mert ha nyer még becsukatja a paksi erőművet és klímás lakásokban és az elektromos autókhoz lehet biciklidinamóval áramot termelni ...Már Demszky is fontolgatja hogy Ő mint gyakorlott főpolgármester jelölteti magát ...Kell a pénz az ötödik feleségre meg az új tengerparti villára ...
Lepényleső
Sejti mi várna rá? Nem bújhat mindenki a dunyha alá. Nincs ki magát a városért áldozná?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.