Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa megállapodásra jutott az Európai Bizottság által előterjesztett, a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtéséről szóló új irányelv javaslatról. Az uniós parlament és a tanács közös csütörtöki tájékoztatása szerint az új szabályoknak köszönhetően a dolgozó nők és férfiak egyenlően kivehetik majd részüket a gyermekek és a rokonok gondozásával kapcsolatos teendőkből.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Nagyon helyes! Szólni kéne még a narancsos Dagadéknak is, hogy ne tartsa állandó stresszben a NÉPET, a hülyébbnél hülyébb narancsos téveszméival!!!
Csizmás Kond
" Az uniós parlament és a tanács közös csütörtöki tájékoztatása szerint az új szabályoknak köszönhetően a dolgozó nők és férfiak egyenlően kivehetik majd részüket a gyermekek és a rokonok gondozásával kapcsolatos teendőkből."
...életemben nem hallottam ilyen balfasz megfogalmazást...mi az hogy egyenlően kivehetik , mostanig ki tiltotta hogy valaki a szüleit ne tudja öreg korukra eltartani ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.