A Magyarországgal foglalkozó újabb európai parlamenti (EP-) vita egy Soros György-féle szeánsz, választási gyűlés, kampányesemény lesz – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán: Soros most már nyíltan is el akarja foglalni az európai intézményeket

Fotó: MTI/Soós Lajos

A miniszterelnök elmondta,

mindig ott van, ahol a magyar nemzeti érdekekért kell harcolni, de ezen a vitán nem vesz részt, mert a bevándorláspártiak kampányeseményét nem fogja segíteni.

A vitát úgy kommentálta:

a bevándorláspárti európai uniós képviselők egy könnyű autodaféra jönnek össze, ahol a nekik nem tetsző országot – ez most éppen Magyarország – majd jól elítélik

Megjegyezte, azért sem érdemes részt venni rajta, mert "öt hónap múlva ezek az emberek nincsenek sehol, ez egy kifutó modell, új parlament jön".

Arról is beszélt, hogy az európai baloldalnak, "a bevándorláspártiak fő erejének" az európai választási csúcsjelöltje, Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke köztudomásúlag "Soros György embere". Orbán Viktor ezt úgy értékelte:

Soros most már nyíltan is el akarja foglalni az európai intézményeket.

Szerinte a Magyarországgal szembeni kötelezettségszegési eljárások továbbléptetésében is azt kell látni, hogy Soros György befolyása óriási, ráadásul még nagyobbat akar szerezni. Ezt meg kell akadályozni az EP-választáson, mert "azt akarjuk, hogy az EP-ben a bevándorláspárti képviselők kisebbségbe szoruljanak" – tette hozzá.

A kormányfő beszélt arról a két közelmúltbeli EP-döntésről is, amelyek "a Soros-féle NGO-knak" szánt pénzek megháromszorozásáról, valamint az EU-s források kifizetésének a jogállamisághoz kötéséről szóltak. Előbbit úgy minősítette mint "Soros György tervének 6-os számú pontját szolgáló, azt végrehajtó döntés".

Utóbbi kezdeményezést pedig primitív javaslatnak nevezte, közölve, hogy nem lesz belőle valóság, mert az EU ma fennálló előírásaival ellentétes, ugyanis minden tagállam beleegyezése kellene hozzá, márpedig ő ezt a szabályt nem fogja elfogadni.

Jelezte, a Fidesz ellenezte ezeket a Magyarországgal szembenálló döntéseket, a magyar ellenzék azonban támogatta.

A családvédelmi nemzeti konzultációról szólva Orbán Viktor kiemelte, hogy nagyon sokan – 1,38 millió ember – küldték vissza a kérdőívet, amit úgy értékelt, hogy ha fontos ügyről van szó, akkor nagy arányban hajlandó megmozdulni a magyar társadalom, egyetértési pontokat létrehozva ezzel.

A konzultáció során kiderült – folytatta –, hogy a gyermekek biztonsága a legfontosabb, és mivel a gyermekvédelem jelenleg szétaprózódott a jogrendszerben, felkérte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, készítsen egy koncepciót, amely egységes keretbe foglalja a gyermekvédelem legfontosabb modern kori kihívásait és a rájuk adható kormányzati válaszokat.

Arra is felhívta a figyelmet – történelmi döntésnek minősítve –, hogy a magyarok szerint a demográfiai nehézségeket családpolitikával kell megoldani, nem pedig bevándorlással.

A fiatalok életkezdésének támogatásáról szólva közölte: Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár összeállított egy "hosszú és nagyon drága" családvédelmi akciótervet, és első helyre tették a fiatal családosok támogatását, amelynek keretében bevezethetnek egy a magyar szociál- és családpolitikában eddig új elemet.

Minderről várhatóan februárban ad tájékoztatást a kormányfő.

Arra a felvetésre, hogy bizonyos családvédelmi intézkedéseket kétharmados törvénybe foglalnak-e, a miniszterelnök azt mondta: vannak olyan családpolitikai elemek, amelyeket érdemes alkotmányos szinten rögzíteni, de a mértékkel óvatos lenne.

A magyar gazdaság helyzetére kitérve Orbán Viktor kiemelte: Magyarország ma a világ tíz legjobb országa közé tartozik befektetés szempontjából.

Célul tűzte, hogy az EU-ban mért gazdasági növekedést a magyar bővülés minden évben legalább 2 százalékkal haladja meg, mert ebben az esetben "jóval gyorsabban fejlődünk, mint a többi ország, vagyis Magyarország versenyelőnye és az abból fakadó jólét, jómód, boldogabb élet lehetősége is megnő".

Az államadósság-csökkentéssel kapcsolatban azt mondta: ma a magyar gazdaság képes lenne arra, hogy egy-két év alatt lecsökkentsék az adósság mértékét 50 százalék alá a mostani 71 százalékról. Ebben az esetben viszont a költségvetésből kevesebbet tudnának gazdaságfejlesztésre fordítani – mutatott rá, úgy összegezve: azt az egyensúlyt kell megtalálni, hogy az államadósság csökken, lehetőleg gyorsan, de közben a gazdaságfejlesztési források is nagy arányban rendelkezésre állnak.

Andy Vajna "magasról tett" a pártpolitikára

A múlt hétvégén elhunyt Andy Vajna filmproducerről, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztosról úgy fogalmazott: Andy Vajna, aki "magasról tett" a pártpolitikára, nagyon szerette a hazáját, sokat elárul, hogy a leginkább szívbe markoló 1956-os filmet, a Szabadság, szerelmet éppen ő alkotta meg.

Azt is mondta, hogy "nehéz nép a mienk, sikeresnek lenni Magyarországon nem egyszerű dolog. (...) Magyarországon sajnos a közeg nagyon ritkán inspirál bennünket sikerre, kiemelkedő teljesítményre".

Nagyon nehéz alkotni Magyarországon, de mégis mindig voltak, akik ezt vállalták, Andy Vajna ilyen ember volt – tette hozzá.

Nagyszerű ember volt, a távozása komoly veszteség. Elvesztettünk egy Magyarországot szenvedélyesen szerető embert, aki egyébként világhírre tudott verekedni (...) egy olyan területen, amely rendkívül érzékeny a modern korban, a film területén. Hogy ki mikor mit tett ellene vagy javára, azt majd egy önvizsgálat keretében mindenki elvégzi, nem hiszem, hogy ez a miniszterelnök dolga lenne

- zárta szavait.

Forrás: MTI

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nyíltan? azt nem tudom, de egyértelműen ( ismét) bizonyítottad, hogy egy retardált barom vagy, akinek a valóságérzéke nulla! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nyíltan? azt nem tudom, de egyértelműen ( ismét) bizonyítottad, hogy egy retardált barom vagy, akinek a valóságérzéke nulla! =))
papa.49
Csutiszörny azt látom hogy már az agyrágó bogár azt az EGY BITED IS FELFALTA !!!
kereső
Leforditom: " orbán most már nyiltan el akarja foglalni az európai intézményeket".
Mindig vádold meg azzal az ellenfelet/ellenséget ,mint amit te magad elkövettél, vagy elkövetni szándékozol- a' la orbán .Ezt csinálja, amióta a politikában van.
papa.49
@kereső: Gondolom erre már ott is rájöttek, és tesznek ellene !!!
Nessy
Egyik, másik magyar intézmény működési impotenciáját "élvezve", lehet, hogy jobban járnánk!
Azt már tudjuk, hogy ahol kínos kérdéseket tennének föl, oda a fidesz tagok nem mennek el. Aztán szakelőadást tartanak demokráciáról, szakmai egyeztetésekről, a zemberek érdekeinek védelméről.
A bizottsági munkájuk meg abból áll, hogy nem mennek el, ezzel blokkolva mindent, ami nem tetszik nekik. Lényeg, hogy mindezért a pénzüket hiánytalanul megkapják! Gyáva egy színtársulat!
kokopelli
@kereső: Attól másznak kínjaikban a falra,hogy Soros György még csak válaszra sem
méltatja őket! "Az öreg" is ismeri a régi mondást,hogy "..a sas nem kapkod legyek után!"
El akarja foglalni Európát? Még fellázítani sem tudja,de arra ő mint mezítlábas politikus-
utánzat már maga is rájött! (;-))))))
tudode
Hogy ez a Soros milyen fickós, el akarja előle happolni Európát!
magyarbakancs
"harcolni, de ezen a vitán nem vesz részt, mert a bevándorláspártiak kampányeseményét nem fogja segíteni."
Erre a mondatra mindent rá lehet húzni.
Ellelhet kerülni a vitát.
Fosinger vagy bakker nem miniszterelnök.
Aki Én
O1G-yáva szar.
Még nem heverte ki a Sargentini-féle lealázást. Nem bírja a szemtől-szembe vitákat ez a hős.
Ő is tudja, hogy a hazugságai megdőlnek egy perc alatt.
magyarbakancs
"Orbán: Soros most már nyíltan is el akarja foglalni az európai intézményeket"
Az ön agyát meg a hallucináció foglalja le.!
Commenter
Nem, dehogy. Inkább te akarod elfoglalni Európát. Posványos óta tudjuk ezt, hisz bevallottad, egészen nyíltan. Már vitázni se mer nyíltan az EP-ben mert ott felmossák vele a padlót. Szánalmas féreg.
kokopelli
@magyarbakancs: Vannak nyelvterületek Európában,amik az "intézmények" szó (pl. Anstalt)
hallatára röhögnek, mert az a kényszerzubbonyosok és "vállon felül gyengék "csodálatos
otthona"! Azokat az intézményeket biztosan átengedi "a Soros" az O1G elvtársnak és állan-
dó jellegű tettestársainak!!
Commenter
@papa.49: nyilván, mert 5 perc alatt 23 másodpercenként ismételte azt hogy Soros.Ez valami kényszerbeteg is, nemcsak skizo.
kokopelli
@Commenter: ...gondolod,hogy már ő maga is elhiszi? Egyes fotóknál úgy néz ki,
mintha valami "homályos" lenne nála!
Foxley
Mire oda kerül a sor, rég az övék lesz, te meg mész a levesbe.
Eladott Ország
Van annak valami egészen pállott, lábszagú bája, ahogy az önfelszopó gépezet recsegve-ropogva bizonygatja létezése jogosságát. Amikor a nemzet Fidesz lovagkeresztes propagandistájának főként aggokat vonzó haknija hosszas MTI hírt ér. Valóban közérdekű esemény lehet, amikor egy alaposan kigömbölyödött pasas, aki terepjáróval gyűri le a főváros földútjait és vízmosásait jajveszékel egy sort a a tornából felmentett belvárosi értelmiség haszontalansága és az Európát elárasztani szándékozó migránshadak fölött, akik (természetesen mindkét csoport) meg akarják őt fosztani nemi és vallási identitásától, el akarják venni a magyarságát és vélhetőleg végig kívánják erőszakolni a közönség soraiban rémüldöző néniket és bácsikat. Közben a fent nevezett anyapártja a közösségi oldalán osztja meg a penészes baromságait. A tegnapi-mai kedvencem: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/01/semj%C3%A9n.png
Igazából így működik az egész szar. Közfinanszírozásból. Semmire nincs válaszuk. Vagyis mindenre van: Soros, migránsok. A korrupciótól kezdve a saját lakásukban megfagyott embereken át a kórházi várólistákon keresztül a brancs tagjainak elképesztő gazdagodásáig mindenre ez a válasz. Aki kritizálni merészeli a banda működését, az támadja az országot.
namihami
Nem egy oda, nem vesz részt? Helyes, igaza van.
Csak nem képzeli bárki, hogy ez a csodalény le fog ereszkedni egy olyan szimpla közegbe, ahol mondjuk egy "" Csak---copyright by Selmeczi senatorina"" nem elég ahhoz, hogy az ő, bocs Ő, úgy emberi, mint politikusi, mi több államférfiúi nagyságàt érzékeljék és értékeljék.
Hiszen fenti erényei már nemhogy elismerés, de komoly orvosi kezelés alatt állnak az idevonatkozó grazi műintézet hathatós, de a jelek szerint eredménytelen kezelése által. Ezeket a szorgalmas munkával elért "" eredményeit"" nem hagyhatja sárbatiporni párszáz normális ember gombnyomogatása miatt.
Hogy jönne ez ki az MTv1, a Tv2 esetleg az MTI jelentésén keresztül a hívek felé? Még belegondolni se mernék...
levarosbukta
Kezd szent meggyőződésem lenni hogy a Fidesz és Soros közt van egy megállapodás, amely szerint az öreget szidhatják, hordhatják a szent cél elérése érdekében. Legalábbis én még soha sehol nem olvastam, hallottam hogy az öreg bárhol bármikor is kikérte volna magának azt hogy egy ország előtt közellenségnek állítják be. Ez egy nagyon aljas trükk a Fidesz és Soros közt.
levarosbukta
Hja és abban sem vagyok biztos hogy Orbánt mint ahogy anno, nem pénzeli-e még most is.
tudode
Így kell lejáratni önmagát!
.
Ugyan ez a RÉMÁLMA se nem árt, se nem használ a gatyójának!!
.
Mosni kell!
kissé felnőttem
ahogy elnézem ketten rivalizálnak Az egyik a soros te meg a másik ami motivál az irigység hogy nem lehetsz megváltó Ez a pekked ez nem hammburger
CsipkeRózsa
Jó volna, ha Orbán már csak akkor folytatná a sorosozást, ha Soros György Magyarországot akarja nyíltan elfoglalni.
kokopelli
@CsipkeRózsa: ...holott nem így nézne ki !?
qxy
Na most arról beszélj te anya szomorító hogy a Fidesz emberei Mészáros nevében mennek sunnyognak a falvakban vidékeken és ha van egy olyan cég ami kissé el van adósodva, csapnak rá mint tyúk a zöld takonyra. Szép csendben, kebelezi be Mészáros az egész országot. Soros?? Neked becsűlni kellene ezt az embert aki ki emelt a szarból. Ha nem lett volna ennyi ésszel tudod hol lennél?? Agyag edény valamelyik sitten te müzüge.
Commenter
@kokopelli: annyira a saját valóságában él már többek szerint is, hogy az is előfordulhat hogy elhiszi,és ez sajnos azzal is jár, hogy egyre jobban elszigetel bennünket a demokratikus Európától.Ha még sokáig hatalmon marad, le és elszakadunk a civilizált világtól évtizedekre.
cikicakk55
"jóval gyorsabban fejlődünk, mint a többi ország, vagyis Magyarország versenyelőnye és az abból fakadó jólét, jómód, boldogabb élet lehetősége is megnő".
9. éve halljuk és várjuk ezt a boldogság és jó lét növelést. Az állandó Sorosozást meg 2015 óta a migránsozást dettó. Nem képes ez a hernyótalpas elmebeteg felfogni,hogy le járt lemez ez már a Magyar emberek legnagyobb részénél. Már régóta tudjuk,hogy a migránsoknak eszük ágában sincs elvenni a munkánkat és a nőinket. Régóta tudjuk,hogy az a majd 90 éves ember semmit nem akar Orbántól és Magyarországtól sem elvenni. Eddig is csak adott,de kár volt. Hol van a beígért jó élet? Nektek persze sokkal jobb,mint 9 éve volt,de mióta a mocskos seggeteket beraktátok a kormányba,azóta a magyar emberek mélyszegény rétege duplájára nőtt. Csak az uralkodásuk alatt 700.000 nagy tudású szakember hagyta el az országot. Mi a bánatomért nem megy már el Putyinhoz végleg és költözik Oroszországba? Hagyja már békén ezt a szerencsétlen országot.
Eladott Ország
Te despota, skizofrén cigány, orvos már régen látott wazze!
justhpeter
Elolvasta. Ez az Orbán nem egy tiszta fialás, valami beütésének lennie kell.
olivér
Soros atya megmondta sok évvel ezelőtt,hogy istenfélének látja magát.aki távolról figyel és beavatkozik a világ menetébe.Az ő isteni fia tükrözi az atyja karakterét,habitusát ,világlátását.Most,ha van vizuális fantáziád ,képzeld el ,amint a kis Soros fiú éppen afrikai,fekete férfi szerelmével múlatja az időt édes kettesben!Te szeretnéd,ha egy ilyen istenféle beavatkozna az életedbe,lenne bizalmad iránta? Te tudod...!
Rockxy
Mindenkinek szüksége van egy ellenségre, és ha nincs, akkor le lehet gyártani.
Sörös is gyártott, de nem a zorbán az. :D
www.youtube.com/watch?v=CFRSEJqlzq0
Már csak az a kérdés, ki elmebetegebb?
Szerintem valaki. :D
kokopelli
@Commenter:(16:43)
A Trump filozófia egy új követője: az ő különbejátú "relatív valóságával" !
Commenter
@kokopelli: valahogy így. Tromfolnak a valósággal, de meddig még?
Borsodi
Először ügynök, király majd Isten ,most a világ ura akar lenni.De ez nem a Soros álma.

www.youtube.com/watch?v=KQsuq_CTUeA&t=492s
patyuka
A regnálók EU-hoz való viszonyulása egyértelmű!
És ezt nem valami revelációként írom ide, hanem szinte evidenciaként/alapvetésként!
Tehát: akik úgy vélik, hittel hiszik, mert meggyőződésük, hogy minden tekintetben most (is) Mo.-nak kell közelednie az EU általános arculatához, és nem az EU-nak a magyarországi állapotokhoz - merthogy az előbbi a haladás iránya -, azoknak elemi érdeke, hogy a közelgő EP-s választás kvótájának minél nagyobb hányadát a demokratikus ellenzék nyerje majd meg!
És ez minden más szempontot nagyságrendekkel felülír!
Ezért - bár kézenfekvőnek tűnnek, mégis muszáj nyomatékosítani a következőket:
- Olyanokra sem adjuk a voksunkat,
- akik nem demokraták;
- akiknek UE-pártiságát napi érdekeik igazgatják;
- akik megbízhatatlanok, mert már nem is egyszer igazolták, hogy számukra a regnálókkal való kollaborálás is politikai alternatíva, azaz rendre besegítenek a kétharmadcsinálásba, sőt amennyiben az kicsorbul, a kiköszörüléséhez is készek szolgálni;
- és mert értelmetlen az illető alakulatra szavazni, hiszen a rájuk adott voksok a támogatottságuk csekélysége miatt, óhatatlanul elfecsérlődnek!
Vezessük csak át a regnálók mostani uniós pozícióját egy szillogizmussal!
1. Vitathatatlan, hogy a státuszuk végletesen ellentmondásos, még a saját pártcsaládjukban is ők a 'szükségesrossz'...
kokopelli
@Commenter: ...az "kicsi" öcsikéje lehetne! Minden viszonylatban! (;-))
patyuka
@patyuka: 2. Ám a létszám diktálta szükség miatt a farakciójuk mégsem tud/képes megszabadulni tőlük.
Konklúzió:
Amennyiben a képviselői létszámuk jelentéktelenné csökken, a státuszuk is azzá gyengül...
Clavigo
Nem is kell odamenni,,More. Csak égnél megint ,,mint egy szaros gatya.Oszt Graczban meg nem győznek helyre rakni...
SystemError
Megint agyon van gyógyszerezve ez a hulladék.
Sámannus
Ez a putyin köcsög kitalált egy zagyvaságot, és ebben fog elpatkolni.
A lopós haverok minden illiba buliba elmennek, ahol putyin a fő szarkeverő. Most már jól megszedték magukat, lehet a lopott pénzzel elszelelni. 89-ben még büdös volt a KGST, mára a maffiának kedves lett, de akkor is belebukik a pohos, mert a ruszki kifeji belőle az összes lóvácskát.
terlasz
Szerintem, Gyuri bátyánk inkább már a vizelési és egyéb egészségügyi gondjaival foglalkozik, mint világhódítással. Gazember az, aki bűnbakképzéssel akar nyerni.

Lehet, hogy AV nagyszerű emberként vonulhatott volna a sírba, ha nem csinálsz belőle lelkét eladó strómant, te mocsok.
arcmás
És Orbán egyre degeneráltabb lesz, ahogy öregszik...
Azt hiszed láttál tőle mindent?
Az igazi diliház még csak ezután jön!

Akarsz történelmet írni?
Én a vésőt és a kalapácsot ajánlom (ez nem összekeverendő a sarló és kalapáccsal - sem így, sem úgy).

Van valami a sorok között?
Igen?
Vagy nem?
Vagy mégis?
Vagy mégsem?

Van kérdés?
Nincs?
Van?
Nincs?
Van?
Nincs?
Van?
arcmás
A nácizmus (némi kommunista beütéssel) szelleme járja át Európát. Again.

Egy teleszart búvárruha irányítja Magyarországot, aki ráadásul proli.
Bakker!

Bayer "ömlik ki a szar a száján" Zsolt, ezzel a szöveggel támadott egy 18 éves - a rendszerrel JOGOSAN elégedetlen - Magyarországon született magyar állampolgárt, de ezek a szavak Orbánra, és a sleppjére, vagyis Bayerra is vonatkoznak. Mivel az önirónia kizárt, ezért ez egy önvád - másokra kivetítve. Vagy nem.
Sok mindent lehetne idézni a Bayer által idézett szövegekből megmagyarázva rájuk húzni, de ez nem az a felület. Csak kettőt - ha nem érted, akkor elvakult fideszes SZEKTATAG vagy.

"Elárul mindent: téged, a világot, a saját életét. A proli örökké érzékeny. Bosszút kell állnia. A proli a legszörnyűbb állat a világon."

"A prolik párttitkárok voltak meg az ávósok. Előtte nyilasok."
Ehhez csak annyit: "Az uram nyilas volt, a fiam ávós, az unokám fideszes." - ezek vagytok ti !!!
csipetke
Abba kéne már hagyni ezt az elmebeteg Sorosozást ennek az idióta kormánynak orbánnal az élen.Eddig is mindenki tudta,hogy csak a kampányuk miatt kitalált ellenségkép,de most,hogy nyilatkozott Birnbaum,100%-os lett a fidesz hazugsága ezzel kapcsolatban.Kiröhögtetik magukat az agyalágyultak.
Sámannus
Orbán pedig putyin tervét valósítja meg, amikor az EU szétverésén dolgozik.
Mikor nő már fel ehhez a dumához az ellenzék? Putyin tízszer veszélyesebb mint Soros. Az oroszok politikája az illberális hablaty ennek a lényege, az orosz katonai és politikai sivatag kiterjesztése, Európára.
SystemError
Ha Soros egy létező veszedelem lenne, akkor is a legtöbb eu polgár a két rossz közül Sorost választaná Ugyanus egyszer valaki azt mondta, higy be azt nézzük mit mond, hanem amit csinál. Ez alapján nem Soros fog a csillagban ülni hamarosan...:)
Aki Én
@olivér: orbán meg saját magát is skizofrénnek tartja. Azzal nincs gondod, hogy egy személyiségzavaros ember irányítja az országot?
Azért nem ezzel foglalkozol, mert jól megtanultad az orbáni elterelő propagandát. Egy áldozat vagy.

www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo

www.youtube.com/watch?v=xxU4GH5U-QE
arcmás
Minden, amit Orbán csinál, kivetíti Sorosra.
Orbán terv van.
Orbán teszi tönkre Magyarországot - bántja, bünteti, elüldözi, elbutítja, rabszolgasorba taszítja a magyar embereket.
Orbán engedi be a migránsokat Magyarországra tízezer számra - köztük bűnözőket!
Orbán akarja elfoglalni nyíltan az európai intézményeket.
stb.
Vagyis minden, amit utálsz Sorosban (amit megutáltattak veled Sorosban agymosással), azt Orbán csinálja, te szerencsétlen !!!

O1G
nezelodo
Szegény Viktor nem bírja lenyelni a békát, mert rajta kívül más is pályázik az Európa zsenije posztra. El is neveztette magát emiatt géniusznak! Szólhatna neki valaki, hogy a géniusz elődjéből hogyan "szerelték" ki ezt kényszerképzetet!?
tudode
Micsoda pofátlanság!
.
A 87 éves Soros György el akarja orozni előle Európát, aki kikotorta ŐFÉLESÉGÉT a vályogputriból!
.
Kitartó a MANUS! Néha belenézhetne a tükörbe, és megláthatná SAJÁT ÖREGAPJÁT, az erőlködéstől!
kokopelli
Nagyon érdekes,hogy a Finkelstein & Birnbaum által vezérelt kampány kiderült,de a
fityiszesek még lendületben vannak! Mint az öcsém,aki csokis szájjal verte magát a föld-
höz letagadva,hogy a csokim ő ette meg !Sajnálom utólag,hogy 5-6 éves korában csak a
Fidesz-zsoldosok értelmi szintján állt! Ő kinőtte! Érdekes,hogy a külföldi ismerőseimnek
"halk alfarhangja" sincs,hogy ki az a "Soros"! Én azért szóltam,hogy vigyázzanak Európa
rájuk eső részérere! Biztos ami sicher!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.