Orbán Viktor kormányfő pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Andy Vajnáról is beszélt. A miniszterelnök szerint a producer nagyon szerette Magyarországot, a távozása komoly veszteség.

A múlt hétvégén elhunyt Andy Vajna filmproducerről, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztosról Orbán úgy fogalmazott:

Andy Vajna, aki "magasról tett" a pártpolitikára, nagyon szerette a hazáját, sokat elárul, hogy a leginkább szívbe markoló 1956-os filmet, a Szabadság, szerelmet éppen ő alkotta meg.

Azt is mondta, hogy

"nehéz nép a mienk, sikeresnek lenni Magyarországon nem egyszerű dolog. (...) Magyarországon sajnos a közeg nagyon ritkán inspirál bennünket sikerre, kiemelkedő teljesítményre".

Nagyon nehéz alkotni Magyarországon, de mégis mindig voltak, akik ezt vállalták, Andy Vajna ilyen ember volt – tette hozzá.

Nagyszerű ember volt, a távozása komoly veszteség. Elvesztettünk egy Magyarországot szenvedélyesen szerető embert, aki egyébként világhírre tudott verekedni (...) egy olyan területen, amely rendkívül érzékeny a modern korban, a film területén. Hogy ki mikor mit tett ellene vagy javára, azt majd egy önvizsgálat keretében mindenki elvégzi, nem hiszem, hogy ez a miniszterelnök dolga lenne

- zárta szavait.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
ennyiért én jobban! ja és én is szarok a politikára főként a fideszre!!
bencemacska
"Andy Vajna, aki "magasról tett" a pártpolitikára, nagyon szerette a hazáját, "
Mondja ezt az az ember, aki mindent elkövetett azért, hogy belevonja a politikába.
Undorító féreg vagy O1G.
A hátamra is teszek egy kitűzőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.