Közös interjút adtak a baloldali főpolgármester-jelöltek a Népszavának. Kiderül, mit gondolnak az előválasztásról, a BKV-ról, hogy működnének együtt a Jobbikkal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz maffiaállama, csak ellenzéki összefogással győzhető le!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bencemacska: Nekem nem a Karácsony Gergővel van bajom félre értesz csak azt tudom, ha ő lesz az előválasztások győztese kicsinálják a fütyiszek az biztos, mert 100 % hogy tücsköt,bogarat fognak rá összehordani!!!
Ha nem tudnak rajta fogást találni akkor biztos jó választása lenne a fővárosnak !!!
papa.49
@Commenter: @bencemacska: A puzsérról meg ugyanaz a véleményem mint a tied, egy senki, egy ordibáló majom, aki ráadásul azt hiszi magáról, hogy ő lesz a megváltó !!!
A Horvát Csaba meg már lejárt lemez !!!
Commenter
@papa.49: Puzsérnak nincs esélye. Az elhíresült izlandi "bohócpárt" ma már parlamenti párt na annak a vezetője legalább képviselt is valamit zöldpárti politikusként és nem csak beszólogatott durva módon.
jancsipapa
@bencemacska: Kezdte az SZDSZ köreiben ,aztán jött az LMP ,ott támogatta Bajnai Gordont . Gyurcsány alatt ,mint a Medián igazgatója százmilliókat zsebelt be .Aztán hátat fordított az LMP-nek és a Párbeszédben kötött kötött ki.Jó egy évvel ezelőtt szembefordult az Együtt-tel és megállapodott a szocikkal,hogy a " reklámarcuk" lesz . ( pedig nemrég még pontosan Karácsony mondta ,hogy jobban utálja a szocikat,mint a Fideszt , Gyurcsányt is csak Unicummal hajlandó elviselni . De úgy látszik mostanra már leküzdötte az undorát ).Ez vele a bajom , Mert így Orbán tényleg tervezhet 2030-ig.
Eladott Ország
@jancsipapa: Félre kell tenni a párt(ok) "elveit", mert a fidesz kiépítette a diktatúrát maffiaállamot és csak ellenzéki összefogással lehet leváltani ezt a tróger, bűnöző prostituált bandát! A párt ökle az ÁSZ, bármikor bármelyik pártot, bármikor, bármennyi összegre megbüntetheti, vagy betilthatja, törvényesen, vagy a törvényesség látszatával, (tökmindegy) és lehet menni a Jóistenhez panaszra.
bencemacska
@jancsipapa: ma, 10:02
Tudod, az általad felsoroltak mind megkörnyékezték, mert szükségük volt a tudására. De azt gondolták, hogy ezt a csendes, tudományt követő embert könnyű kihasználni, saját szolgálatukba állítani.
Tévedtek, önálló véleménye és akarata van. És még érti is, hogy "egyedül nem megy"!
Én csak azóta figyelem a tevékenységét, mióta polgármester. Most is annak örülnék, ha itt maradna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.