Közös interjút adtak a baloldali főpolgármester-jelöltek a Népszavának. Kiderül, mit gondolnak az előválasztásról, a BKV-ról, hogy működnének együtt a Jobbikkal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz maffiaállama, csak ellenzéki összefogással győzhető le!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A fidesz maffiaállama, csak ellenzéki összefogással győzhető le!
papa.49
@Eladott Ország: Ezzel a választékkal ugyan NEM !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 12:18
Én zuglói lakos vagyok. Nekem jobb lenne, ha K. G. itt maradna, de toronymagasan az eddigi jelöltek felett van.
Nincs könnyű helyzete, de aki úrrá tudott lenni "Papcsák hagyatékán" az nem akárki.
Azt nem tudom, hogy Puzsér troll-e, de egy "üvöltő dervisre" nincs szüksége Bp-nek!
jancsipapa
@Eladott Ország: Új, hiteles emberek kellenének ,nem sokszor lejáratódott " horváthcsabák,karácsonyok ,puzsérok" .Így,ezekkel ???...
Commenter
@bencemacska: igazad van toronymagasan van a többiekhez képest. A zuglóiak nyilván megszerették, ahogy ő is a kerültetet és a lakosait hiszen parlamenti mandátumát tovább adta párttársának. Kocsis-Cake Olivio nagyon halványan teljesít Szabó Tímea és Tordai Bence mellett a Parlamentben, onnan is hiányzik Karácsony Gergely mint az ellenzék legnépszerűbb politikusa.
Puzsér olyan amilyen, ő egy showman, Bp-nek pedig most nem egy showmanre van szüksége.
Ráadásul Puzsért pont az a LMP támogatja amelyik többszörösen keresztbe tett már a valódi ellenzéknek.
bencemacska
@Commenter: ma, 15:08
Azzal kezdte polgármesteri tevékenységét, hogy kinevezte riválisát alpolgármesternek ugyanazzal a feladattal, amit előző alpolgármestersége idején csinált.
Mindenki nézett, mint a moziban, de NEKI VOLT IGAZA.
Nem dolgozott többségi képviselő testülettel, de minden üvöltözés nélkül, halkan, csendben tette a dolgát.
Nekem nem kell Puzsér! Üvöltözik és a halk szavút nevezi ki összeférhetetlennek!
bencemacska
@jancsipapa: ma, 15:06
Mi bajod Karácsonnyal?
Commenter
@bencemacska: Igen, ezt írtad, és erre is csak kevesen képesek hogy az ellenfélben ne csípőből ellenséget lássanak. Ehhez nem csak emberismeret, de emberségesség is kell. Úgy tette a dolgát csenben, hogy támadták folyamatosan és nem csak a választási kampányban. Volt ő már Soros ügynök, migráns-támogató és muzulmán. Képtelenebbnél képtelenebb vádak, mégsem tudták kikezdeni. Közvetlensége is jó benyomást kelt, Puzsér szerintem nem lesz befutó. És persze senki sem ha sajnos tényleg ezt a választást is elcsalják rendszerszinten. Ettől függetlenül szerintem Karácsony Gergely az utóbbi évek egyik legígéretesebb politikusa. Én remélem hogy nem csak ígéret marad, hanem valamikor le is győzi előbb Tarlóst, majd orbánt. Számomra ő volt az egyetlen aki a választások alatt hirtelen és gyorsan emelkedett ki a tömegből. Ez nem kerülte el orbán és a fidesz figyelmét sem. Tettek róla hogy ne nyerjen. Egyéniség, és pont ezért is veszélyes orbánra.
papa.49
@bencemacska: Nekem nem a Karácsony Gergővel van bajom félre értesz csak azt tudom, ha ő lesz az előválasztások győztese kicsinálják a fütyiszek az biztos, mert 100 % hogy tücsköt,bogarat fognak rá összehordani!!!
Ha nem tudnak rajta fogást találni akkor biztos jó választása lenne a fővárosnak !!!
papa.49
@Commenter: @bencemacska: A puzsérról meg ugyanaz a véleményem mint a tied, egy senki, egy ordibáló majom, aki ráadásul azt hiszi magáról, hogy ő lesz a megváltó !!!
A Horvát Csaba meg már lejárt lemez !!!
Commenter
@papa.49: Puzsérnak nincs esélye. Az elhíresült izlandi "bohócpárt" ma már parlamenti párt na annak a vezetője legalább képviselt is valamit zöldpárti politikusként és nem csak beszólogatott durva módon.
jancsipapa
@bencemacska: Kezdte az SZDSZ köreiben ,aztán jött az LMP ,ott támogatta Bajnai Gordont . Gyurcsány alatt ,mint a Medián igazgatója százmilliókat zsebelt be .Aztán hátat fordított az LMP-nek és a Párbeszédben kötött kötött ki.Jó egy évvel ezelőtt szembefordult az Együtt-tel és megállapodott a szocikkal,hogy a " reklámarcuk" lesz . ( pedig nemrég még pontosan Karácsony mondta ,hogy jobban utálja a szocikat,mint a Fideszt , Gyurcsányt is csak Unicummal hajlandó elviselni . De úgy látszik mostanra már leküzdötte az undorát ).Ez vele a bajom , Mert így Orbán tényleg tervezhet 2030-ig.
Eladott Ország
@jancsipapa: Félre kell tenni a párt(ok) "elveit", mert a fidesz kiépítette a diktatúrát maffiaállamot és csak ellenzéki összefogással lehet leváltani ezt a tróger, bűnöző prostituált bandát! A párt ökle az ÁSZ, bármikor bármelyik pártot, bármikor, bármennyi összegre megbüntetheti, vagy betilthatja, törvényesen, vagy a törvényesség látszatával, (tökmindegy) és lehet menni a Jóistenhez panaszra.
bencemacska
@jancsipapa: ma, 10:02
Tudod, az általad felsoroltak mind megkörnyékezték, mert szükségük volt a tudására. De azt gondolták, hogy ezt a csendes, tudományt követő embert könnyű kihasználni, saját szolgálatukba állítani.
Tévedtek, önálló véleménye és akarata van. És még érti is, hogy "egyedül nem megy"!
Én csak azóta figyelem a tevékenységét, mióta polgármester. Most is annak örülnék, ha itt maradna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.