Idén a családok még kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe a a csok támogatást.

Az elmúlt évben már csaknem harmincezer család vette igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt, így 2015-től már 95 ezer család otthonteremtését segítette az állam a csok keretében – ismertette az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton Budapesten.

Rétvári Bence sajtótájékoztatóján hangsúlyozta:

ez azt jelenti, hogy az elmúlt négy évben összesen 274 milliárd forintot használhattak fel a csok keretében a családok otthonteremtésre.

Csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly

Mivel idén a családok még kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe a támogatást, 2019-ben a büdzséből 242 milliárd forint használható fel a csokra – tette hozzá a politikus.

Cikk- és címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

(MTI)

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akik meg nem doglottek bele a svajci hitelbe, jarai zsigmond fideszes forszirozasara, azokat most teszi tonkre a csok-kal a kuszaszemu bankrendszere...:o((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
"Csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly"
A 99% -kát cigányok védték fel .
A falusi lakásokat csok-ért árun alul megvették.
Az,az ingyen jutottak hozzá a házakhoz.
kereső
@magyarbakancs: Vidéken- a falvakban ez van!
karma1
Akik meg nem doglottek bele a svajci hitelbe, jarai zsigmond fideszes forszirozasara, azokat most teszi tonkre a csok-kal a kuszaszemu bankrendszere...:o((((
Nessy
A CSOK csak új építésű lakásra vehető fel. Viszont annak az ára egyre emelkedik. Ergo, egyre jobban eladósodnak a családok. Ennek a hátulütői később fognak jelentkezni.
Nessy
@magyarbakancs: Jelenleg itthon csak új építésű meghatározott m2 lakásra lehet igénybe venni.
Vidéki, használt ingatlanra a határon túliaknak adott elszámolás nélkül 3 milliót fejenként pártunk és kormányunk!
Eladott Ország
Kinek és hogyan sikerült kiszámolnia, hogy a 45 ezer gyermek született a kormánynak köszönhetően? Ha feltételezem hogy ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy ezt a 45 ezer gyermeket kizárólag azért vállalták a szülők, hogy hozzájussanak az ingyenpénzhez? Szeretném hinni, hogy nem. Hiszen mindenki tud számolni annyira, hogy gyorsan kiderítse: egy gyermek felneveléséhez nagyságrendileg több pénz szükséges, mint a 10 millió forint. Egyébként sem hiszem, hogy bárki azért vállal gyereket, hogy hozzájusson a csok-hoz. Ha mégis, akkor itt elég nagy bajok vannak és hamarosan még nagyobb bajok lesznek, amint ezek a gyermekek cseperedni kezdenek. Szocialista tervgazdálkodás. Hofi szavai jutnak ismét eszembe. Egyre gyakrabban csinálja velem ezt az eszem manapság. Hát nem fura? Nem.
"- Józsi bácsi, a disznó mennyit fog fialni?!
- Mennyi a terv, elvtárs?
− 14!
- Ezt megmondták a disznónak is? Azé’ jobb, ha maga beszél vele, mégiscsak egy szinten vannak..."
tudode
Félreértés ne essék, a több száz milliárdért épített BETONTEKNŐK árnyékában MEG KELL VONNI a határt, nehogy visszaéljenek azok akik qvára rászorúlnának egy HAJLÉKRA:
.
Például:
.
rtl.hu/rtlklub/hazonkivul/csok-az-allami-ajandekpenz-nyertesei-es-vesztesei
.
Ezt kapja ki a TARAJOS GÖTHE
.
rtl.hu/rtlklub/hazonkivul/egy-epitkezes-buktatoi
.
Ez olyan NESZE SEMMI, fogd meg jól, hasonlóan azokhoz, akik sérült gyermeket neveltek, és nem jár nekik az IDŐS KORÚAK ÁPOLÁSI TÁMOGATÁSA, mert az ősidőben nem voltak ÁPOLÁSI DÍJON, amely lehetőség nem is volt, de ha lett volna akkor ma NEM ÉLNE TELJES ÉLETET a sérült gyermeke a számára szükséges FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK
megfizetetten!
.
Ezzel szemben MILLIÁRDOK válnak füstköddé NYALAKODÁS ELLENÉBEN!
Eladott Ország
A kormány dolga nem az osztogatás lenne, hanem a feltételek megteremtése. Ésszel. Például egy bérlakás-rendszer kiépítésének segítése. Mert nagyon szép dolog, ha egy fiatal család megvásárol, vagy felépít egy házat Pusztaröcsögén, de onnantól kezdve oda vannak betonozva. Hiába lenne jobban fizető állása a szülőknek az ország másik felén, nem tudnak elmozdulni többé Pusztaröcsögéről, mert a házat eladni nem tudják, ha hitelt vettek fel rá, akkor azt fizetni kell. Ráadásul az albérletbe kiadott ingatlanoknál bármikor előfordulhat, hogy a tulajdonos eladja a lakást, akkor pedig kezdődik a kapkodás, hogy hová. A CSOK semmi más, mint egy nagyon drága, nagyon haszontalan átverés. Érdekes módon azok a fiatalok, akik a haldokló Nyugaton találtak megélhetést, hirtelen sokkal több kedvet éreznek a gyermekvállaláshoz. Előbb vállalnak gyereket és többet, mint azok, akik itthon maradtak. CSOK nélkül is. Ugyanis a biztos megélhetés, a stabil jogi és gazdasági környezet, a lakó- és munkahelyváltoztatás lehetősége és a normális fizetés sokkal inkább családbarát, mint a közösből két marokkal ingyenpénzt osztogató, éjjel-nappal a család szentségéről papoló ostoba kormánypropaganda.
papa.49
Retekbence NE ÖRÖMKÖDJ abban a ,,népnyúzó kádári rendszerben egyetlen évben 180- 200 ezer ház épült fel az otp. segítségével előbb 2.5. később 3 % kamattal, és mindenféle egyéb megkötések nélkül !!!
tudode
@papa.49: .
Sőt etalonul szolgálhatna annak, akinél hatalmával visszaélve PRIORITÁST élvez a BETONTEKNŐ építés, kiemelt állami beruházásnak "kiemelve", szemben azzal, hogy ŐFÉLESÉGE az átkosban a falusi VÁLYOG KULIPINTYÓBÓL ingyér kapott tanácsi lakást, amellyel bejutva az az Ország Házába zsibizve, 30.250 Ft-os KÉPVISELŐI TISZTELETDÍJÁBÓL 1993-ban már irdd, és mondd HATVANHÁROM MILLIÓÉRT Budán rakott .. s z a r k a f é s z k e t !
.
Érdemes a FEJLŐDÉST megtekinteni az alábbi cikk tanúsága szerint:
.
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
.
Szégyentelenek gyülekezete amit ELKÖVETNEK a nehezen kereső családok ellen!
.
Ezek MÉG HÉT VÉGÉN sem képeSSek nyugton maradni!
Nessy
@Eladott Ország: Anno voltak a "kulcsos gyerekek". Ugyanis három gyermek esetén soron kívül, kedvezményesen kapott lakást a család. De miután a szülők dolgoztak a srácok lakáskulccsal a nyakukba közlekedtek.
kereső
@Nessy: nem!!!A csok a használt lakás megvásárlása is igénybe vehető!!!
Nessy
@kereső: Kösz. Akkor csak bővitéshez, modernizáláshoz nem?
Mondjuk már nem igazán érint.
Nekem lenne érdemes feldobni a talpam, jó áron lehetne eladni a lakásomat.
kissé felnőttem
Ennyi önként jelentkező elszegényedésre, ki hinné vagy ennyi volt a csak érdeklődő
.Én ma kutya ólat sem építenék
Eladott Ország
@Nessy: Most legfeljebb kulcs-nélkül koriszálnak a gyerekek, a szülő, meg Döbrögiéknél felváltva kaphatnak közmunkát. Az összes OECD-tagállam közül Magyarországon toronymagasan a legnagyobb a minimálbér, azaz a legalacsonyabb keresetű emberek adóterhelése ...Jobban teljesít!
Nessy
Amikor egy milliomos vállalkozó dicsőíti a minimálbér emelést, akkor mit vársz?
Ennyiből az adójóváírás töredékét sem tudja igénybe venni!
Ja, és közbe takarékoskodjon a nyugdíjas éveire!
Sámannus
A devizahitelesek nyomorgatásából van ez a pénz is ne ájuljatok el magatoktól.
Flashianna
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
advocat
Van bankos rokonom. Inkább lakásvásárlási kölcsönt vett fel. Szerinte azzal jobban jár. Én nem értek hozzá.
Eladott Ország
@Shikari: tegnap 20:55 Valóban a fidesznek Magyarország pénze az első.
uploads.disquscdn.com/images/c0dde7e6422ea5cba89c9b29f00465759aa92256a659040e18625ddeb3b49a7f.jpg?w=600&h=398
A történelem szemétdombján az Orbán-dinasztia mellett másoknak is lesz hely bőven. Hihetetlen világ ez ma Európa közepén! Virtuális ökölrázásból, zsarolásból, kék plakátokból, üzengetésből, Soros-Sargentinizésből nem épül magyar jövő. Ott nem, ahol a közpénzekkel összefüggő legsúlyosabb korrupciós ügyletek a miniszterelnök pereputtyáig érnek, ahol lassan nincs már talpalatnyi anyaföld a Balaton körül, ami ne Mészáros, Tiborcz & Co. kezében lenne, és ahol azért vagdalkozik és toporzékol a kormány, azért hisztizik, mint egy éhes óvodás, azért terel-ködösít-migránsozik évek óta, hogy soha senki előtt ne kelljen elszámolnia azzal, hogy az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc évet kenterbe vágva pusztították le az országot.
desiro
A gazdag 3 gyerekes család jól járt, a többi nem biztos?
Eladott Ország
@desiro: De azokat elsősorban az állampárt/pártállam soraiban kell keresni. Ez nem vonatkozik a kisebbségi etnikumra.
karma1
Egy dolgot kellene minden, de MINDEN embernek otthon (azert ezt a kapitalizmusban mar ismerik, es ugy is viszonyulnak hozza, bar meg itt is orulnek neki, mint majom a farkanak)
SEMMI SINCS INGYEN! SEM A MAI VILAGBAN, SEM REGEN NEM VOLT IGY!
Ha barmi melle INGYEN ajandekot iger egy kereskedo, annak az ara mar haszonnal, adoval egyutt regen benne van az eladott termek araban.
Itt a csoknal olyan megszoritasokkal kell fizetni azert az "ingyen" allami hozzajarulashoz, hogy az a fiatal, aki felveszi, belerokkan siman a kolcsonbe. Mert ha csak egy oraval a lejarat utan szulne meg a 3. gyereket az asszony,. mar elbuktak az egesz hitelt. Borzaszto feltetelek!
Eladott Ország
@Shikari: Hofi is megmondta ,, ha nyomást érzel a fejeden, nem biztos, hogy a sapka szorít.
uploads.disquscdn.com/images/e6229e5c6fcef939939f5f41ef6fbe07ae880bc7edc1ec2f7b2c9b2159088bcf.jpg?w=600&h=183
Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
magyarbakancs
@Shikari: "A Fidesznek Magyarország az első."
Osztom véleményedet .
Első ,hogy lehet még többet lopni belőle.
magyarbakancs
@Shikari: Most elmegyek miután el olvastam az írásodat és jót röhögök.
vissza tértem nem látom a képernyőt a könnyeimtől.
Csak annyit ha az ország számítana nem hozta volna meg a rabszolga törvényt a Német autó ipar kérésére.
Csak ennyit a Fideszről.Magyarságot nem kell szolgálni.mert a vége csak lopás.
Ilyen miniszterelnököt a Nyugati határon túl már elzavartak volna a picsába.
magyarbakancs
@Shikari:" Szerencsénk van hogy ilyen miniszterelnökünk van."
egy hülye A skizofrénia úgynevezett negatív tünetei Az úgynevezett negatív tünetek kialakulhatnak a betegség korai szakaszában, amikor a beteg még nem is gondol arra, hogy esetleg kezelésre szorul. Azért hívják ezeket a tüneteket negatívnak, mert egy viselkedésminta vagy személyiségjegy elvesztését fedik. A negatív tünetek általában a funkcióképesség lassú romlásával egyidejűleg jelentkeznek, a társasági működés folyamatos romlásával párhuzamosan jelentkeznek. Az alábbi tüneteket értjük ide: eltompult érzelmek (az érzelmek csökkent kifejezése); nem megfelelő érzelmek (nevetés, miközben rémisztő képekről beszél); a beszéd megváltozása (egyhangú, monoton beszédhang). A skizofrénia úgynevezett pozitív tünetei A pozitív tünetek közé tartoznak a hallucinációk és az úgynevezett delúziók (téves eszmék). Azért hívják ezeket pozitívnak, mert olyan viselkedésmintát takarnak, amelyek hozzáadódtak a korábbi személyiséghez. Hallucinációk: Hallucinációról beszélünk, ha valaki nem létező dolgokat érzékel. A skizofréniában leggyakrabban észlelt hallucináció a hangok hallása. A beteg lehet, hogy párbeszédet folytat más által nem hallható hangokkal, de az is lehet, hogy úgy érzi, hogy ezek a hangok utasításokat adnak neki, azzal kapcsolatosan, hogy mit tegyen. A hallucináció akár más emberek sérüléséhez is vezethet. Delúziók (téves eszmék): Téves eszmének nevezzük azokat a nagyon szilárd, személyes gondolatokat, amelyeknek nincsen semmiféle valóságalapja. A skizofrénia leggyakoribb altípusa a paranoid schizophrenia, amelyben a beteg irracionálisan azt hiszi, hogy mások üldözik vagy összeesküvést szőnek ellene. A beteg elhiheti, hogy a televízió irányítja viselkedésüket, illetve hogy külső erők szabályozzák gondolataikat.

Részletek: www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/228/milyen-tunetekkel-jar-a-skizofreniaMikor forduljunk orvoshoz? A skizofrénia - természetéből fakadóan - nem az a betegség, amelyben a beteg idővel...
Mézike
Miben is különbözik a csok az emútnyócéva szocpolitikájától? @Shikari:
Eladott Ország
@Mézike: Abban különbözik, hogy a trágyát tovább lapátoljuk abban a reményben, hogy egyszer hátha elfogy. Az optimizmust természetesen semmi nem indokolja ebben a pillanatban, leszögezhetjük: az elnyomórendszerváltás eddigi egyetlen kézzel fogható vívmánya az, hogy Felcsút tudatrepedt, skizofréniás szülötte immár elmondhatja magáról, hogy ő a leggazdagabb magyar. Dolgozó népünk elégedetten hátradőlhet. Volt értelme a végigszopott szabad, demokratikus éveknek, az összes szájbatekert túlórának, a sürgősségen végigszenvedett, végtelennek tűnő időnek, a vérrel és verítékkel törlesztett devizahitelnek, az orrvérzésig zabált hazug propagandának és annak, hogy a bálványimádat oltárán a család egyik fele mára gyűlöli a másik felét, az unokák meg már egy hanyatló nyugati ország állampolgáraiként látják meg a napvilágot. Végre tényleg kiderült, hogy egyetlen befizetett adóforint nem volt hiábavaló. Sebaj, mert Mészároslölö Orbán Viktor, aki már Horvátországban (a mi kutyánk kölyke, hát persze) is harácsolt egy futballcsapatot magának, amelynek stadionját zsebből (=a magyar adófizetőktől elzabrált, jellegét elveszített közpénz) finanszírozza, majd VIP-szaunából hódolhat a futball iránti beteges mániájának. Mármint abban az esetben, ha 2020-ra elkészül az a stadion, nem úgy, mint Tállai Bandi sportszállója Mezőkövesden. És miközben majd a pálinkával szétcsapatott pacalt tolja befele az összkomfortos szaunában izzadva, vagy a medence szélére kikönyökölve, szarrá röhögheti magát, hogy van egy ennyire kretén nép, amelyiket ilyen remekül sikerült beletaszajtani a szellemi nyomorba és a lelki sivatagba, akinek a hátán ilyen remekül sikerült fát vágnia, hogy hamarosan azt is megköszöni, hogy kilopta alóla az országot.
adrenalink
@Shikari: Miután se kutyád, se macskád nincs, a hajléktalan szállókon meg mindig van szabad hely a fityiszeseid szerint /ott még társat is találsz poloskákban/, jó, hogy megfelel a rendszer:-(
relatív
Nagyon kiábrándító lenne - nem lehet, mert személyiségjogot sértene - egy olyan kimutatás, hogy milyen jövedelemszint mellett, és kik vették fel a hitelt !!!

A ' sercli ' ( ismerethiányban szenvedők ) bizonyára száma elenyésző !!!

A közpénz kirablása ( az adók rovására ) viszont símán működik evvel a módszerrel IS !!!
human
@relatív: Van egy ismerősöm aki nagyon szegény, de örömmel mondta, hogy új házba költözik hála a csok-nak.
Eladott Ország
@Shikari: A háromgyerekesek se jártak jól, csak azok, akik azonnal kihasználták, ugyanis pl. Dunakeszin egy ötszobás új ikerház-fél a bevezetéskor 33 M körül volt, ma közelíti az 50-et. Vagyis az állam az építési vállalkozókat támogatta. A vásárlókat meg arra kényszerítette, hogy az áremelkedés miatt felvegyék a 10 M hitelt is. Amit aztán vagy vissza tudnak fizetni, vagy bejelentkeznek Ócsára. Csak elfelejtették közölni az igénylőkkel, hogy az önrészen kívül, még minimum 200 E nettó jövedelemmel kell rendelkezni és fedezet sem árt ha van, pont olyan mint egy bank átlagos lakáshitele.
relatív
@human: Nekem IS van ismerősöm, több IS - aki minden feltételnek megfelel, kellő jövedelem mellett - aki ( eltérően a korábban nagy számmal felvevő devizahitelesektől, akik manapság annyira mindenkit szidnak, csak önmagukat nem okolják ! ) nem élt evvel a ' csapdával 'T

Tévedés, nem ítélem el a ' CSOK - ot ' felvevőket, és lehet egy jó üzlet IS (!) - az IS, ha végigvihető ! -, hanem azt a pofátlanságot ítélem meg, amint a ' mi ' pénzüket szórja egy banda, és még azt IS publikálja, hogy milyen jóságos !!!
arcmás
A CSOK egy átbaszás, amivel a kormány, vagyis a fidesz, vagyis orbán járt jól, mert megdobta a gazdasági mutatókat - amire lehet mutogatni, hogy mennyire fejlődik a gazdaság.

A CSOK előtti a 7 milliós lakást most 20 millióért tudod megvenni - !!!???

A Fidesz megint jól eladósította az embereket.

30 ezren éltek a lehetőséggel, de több millió(!) embernek esélye sincs lakást venni (tűzoltó, mekis, postás, rendőr, stb. 160-200 ezret keres - számold ki).

Nagyon sok ember érzelmileg alkalmatlan 3 gyerek felnevelésére, de kényszerűségből mégis megteszik.
Járulékos veszteség: családon belüli erőszak megnövekedése, válás után, jogi problémák, nem fizetés, kilakoltatás. stb.

A lényeg, hogy a megnövekedett árak miatt dől a lé a kormánykasszába!

O1G
relatív
Folyamatosan megjelennek a regnáló hazudozói, és terjesztik hazugságaikat.

Soha, egyik MSZP vezette kormány nem vett el családi pótlékot, sőt a jelenlegi kormányzat idején egyre alacsonyabb értékű konstans családi pótlékot az MSZP kormányzat folyamatosan emelte !!!
adrenalink
@Shikari: 09-40-re Töredelmesen bevallom, nem kaptam Sorostól annyi pénzt, hogy a Pasa parkban, Rogánhoz közel vegyek lakást. A sajátomat sikerült felújítanom, mindenki azt mondja, hogy pöpecre sikerült. A bort, meg legyen kannás, vagy 5 puttonyos Tokaji Asszú, nem szeretem. :-)
Eladott Ország
@Shikari: ma, 08:55; fideszes seggfej, azt honnan szoptad ki, hogy elvette a családi pótlékot?!
A jelenleginél kétszer magasabb, egységes családi pótlékot javasol a kormány, száz lépés programjának családtámogatásokra vonatkozó elemeiben - jelentette be a miniszterelnök a parlamentben.
hvg.hu/itthon/20050523csaladipotlek
Eladott Ország
@Shikari: Kilenc éve nem emelte a családi pótlékot az Orbán-kormány! Egymillió családban tudnak élni a családi adókedvezmény lehetőségével, a kormány annyira családbarát, hogy majdnem 800 ezer család viszont nem jogosult erre, sokszor azért, mert a szülőknek nincs adóztatható jövedelme. Ami minden gyermek után alanyi jogon jár, annak összegét meg mesterségesen alacsonyan tartja az Orbán-kabinet: a családi pótlék összege kilencedik éve változatlan.
nepszava.hu/1117574_kilenc-eve-nem-emelte-a-csaladi-potlekot-az-orban-kormany
tulipan
@Shikari: A Fidesznek Magyarország (PÉNZE) AZ ELSŐ,AMIT ZSEBRE TESZ!!!
Eladott Ország
@Shikari: Az adókedvezménnyel meg sokra lehet menni abban az országban, ahol legnagyobb a dolgozói szegénység, Bulgária után. A manipulált statisztikák, a kormányzati hazugságok, a sikerpropaganda árnyékában rohad az ország. Miközben az emberek jókora hányada a kormánypárt érdekeinek megfelelően retteg, a kormánypárti politikusok és családtagjaik elképesztő mértékben gazdagodnak. A hívek fejében nem merül fel a kérdés, hogy egy adott jövedelemmel rendelkező politikus családja miből gazdagodik nyakló nélkül. Ha esetleg mégis felmerül, vagy akár fel is fogják, hogy kiterjedt korrupcióról van szó, nem zavarja őket. Mert nem értik, nem hiszik el, nem fogják fel, hogy azt a pénzt tőlik (is) rabolják el, hogy az ő gyerekei, unokái jussát viszi néhány család. A fidesz egyetlen választási ígérete az, hogy megvédik az országot a migránsoktól. Jó, védjék meg. És ezen túlmenően mi a terv? A megvédés fejében tovább rabolnak, tovább hazudnak, tovább rombolnak? Meddig? Mikor fog rájönni a nagyböjtöt egész évben művelő honpolgár, hogy valami nem jól van, hogy mégsem él jobban, viszont szarabbul él és hogy egyáltalán nem normális dolog, ami ebben az országban történik?
Eladott Ország
@Shikari: Eurostat: 2017-ben 2,5 millió magyar, a lakosság 25,6 százaléka élt szegénységtől és kirekesztettségtől veszélyeztetve. Az Eurostat legfrissebb, dolgozói szegénységről szóló statisztikája szerint 2017-ben , nőtt a dolgozói szegénység aránya Magyarországon.
444.hu/2018/10/18/eurostat-2017-ben-25-millio-magyar-a-lakossag-256-szazaleka-elt-szegenysegtol-es-kirekesztettsegtol-veszelyeztetve
tulipan
@Shikari: Te kretén! 30 000 CSALÁD! Az szerinted hÁny EMBER??? SZERINTEM, MAXIMUM 120 000! ENNYI lenne az ország, szerinted?? Szeretnétek, mi?
papa.49
2009. ben nem a Gyurcsány, hanem a Bajnai kormány vette el a 13. havi nyugdíjat !!!
Ez tény ezt így kell elfogadni !!!
Eladott Ország
@papa.49: És a csúti bűnöző cigány ígért még 14. havit is, de azóta se adta vissza még a 13. havit sem, csak azt ugatja, hogy elvették.
1magyar
Novák Katalin valami lovagrendi kitüntetést kapott a franciáktól - tegnap láttam a tv-ben.
Mit szól ehhez makaroni?
tulipan
@1magyar: Elég hülyék a franciák, hogy egy magnószallagot tüntetnek ki! :(
kereső
@Eladott Ország: 06:20 miért gondolta valaki is egyáltalán a 14.havit?, miután orbán anno a 13.havit sem szavazta meg több más fideszes képviselővel együtt. Orbán=fidesz=állam tartja magát ahhoz a 1990-e évek elejétől hirdetett orbáni állásponthoz, hogy a "nyugdijasok felélik a jövőt"!
tulipan
@karma1: Ez már egy mádik generáció, különben is a dicsekvő maximum 30 000 családot említ, az pedig maximum 120 000 ember lehet!
kereső
@1magyar: Az a "valami lovagrend"- a francia állam legmagasabb kitüntetése, és azok kapják meg akik sokat tettek a francia/frankofón/ kultúra megismertetésért,terjesztésért, a francia kapcsolatok kiterjesztéséért,ápolásáért. Novák valami frankofón-magyar baráti egyletnek is vezetője, és a frankofón kapcsolatokért felelős kormánybiztos is volt egy időben-ezért itélték úgy a franciák, hogy megérdemli. Mi marandandót tett, nem tudom. Látható eredménye,nyoma nincs.
karma1
@tulipan: OK, valoszinu oket meg nem tudtak bepalizni az elso korben a devizahitellel,...Valoszinu ezek most indulo fiatalok...Miert kell mindenkit tonkretenniuk?
papa.49
@kereső: Tévedhettek a franciák is, vagy kitudja milyen SZOLGÁLTATÁSÉRT KAPTA A NOVÁK SZATYOR EZT !!!
karma1
@papa.49: Nagyon csodalkozom, mert amilyen arrogansan rakerdezett az utolso francia tv beli riportjaban a riporternore, hogy "beszel maga magyarul?", hat azert az egy kicsit (nagyon) kioktato volt es nagyon megalazo. Azon elcsodalkoztam, hogy 2 nyelven is beszel - volt ideje a kesoi kadar rendszerben tanulnia!-, de azert ha en francia lennek, es a francia tv egy nepszeru riporteret igy megalaznak, hat en nem rohannek becsuletrendet adni neki...Lennek annyira soviniszta. Csodalkozom is erosen, - itt valami masnak kell lenni a hatterben.
papa.49
Meg egyébként is a francia médiából kéne egy tájékoztató erről mert az mti. nagyon HAZUG !!!
Hellcat
@magyarbakancs: Ez a lényege...szaporítják a szavazóbázisuk...értelmes ember aki építene új házat még akár vidéken is...még a három gyerekes csok sem elég semmire, nemhogy családi házra.
Mézike
@Eladott Ország: @adrenalink: Emelem kalapom előttetek! :-) bizonyára valamilyen formában kapcsolatban állhattok kissé nehezebb felfogású emberekkel , mert e nélkül nem lehet végig csinálni amit ti a @Shikari: _val megpróbáltatok.:-)
Mézike
@Shikari: Hááát akkor az emútnyócévé is jó volt. nagyjából ugyanaz az alapfelállás. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.