El kell felejtsünk mindent, amit eddig a várospolitikáról gondoltunk, közös cselekvésre van szükség, hogy Budapest újra Európa térképén legyen - hangoztatta Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt szombati programbemutatóján.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Okos fiú, kár lesz érte, ha nem őt választják. Az elképzelése jó és megvalósítható, nem a földtől elrugaszkodott ígéret amit csak a marslakók tudnának megvalósítani.
Fővárosiak, tessenek odafigyelni rá, nem fog csalódást okozni!
Commenter
@lampa laz: Jót, s jól akar. Drukkoltam neki mikor megalakult az árnyékkormánya, és a választásokon is. Egyébként nem csak a magyar, de a külföldi elemzők is orbán egyetlen valódi kihívójaként emlegették. Ő teljes mértékben ellentéte orbánnak és tarlósnak: szociálisan érzékeny,nincs benne hatalmi gőg, nem néz le és nem kezel le senkit.Tudja hogy mekkora politikai katyvasz és nonszensz a NER. Remélem a fővárosiak kiállnak mellette, bár szerintem a Fővám téri március 15-i beszédét hallva már felfigyeltek rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.