Soros György emberének nevezte az európai szocialisták európai parlamenti listavezetőjét, a holland Frans Timmermanst Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Deutsch Tamás különös kutatást végzett Sorossal kapcsolatban
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

A holland politikus markáns, határozott és radikális bevándorláspárti nézeteket vall, és bevallottan Soros György egyik bizalmasa – közölte.

Timmermans a bizottságának többi tagjához és elnökéhez képest is feltűnően sokat egyeztet személyesen Soros Györggyel és a hálózatába tartozó szervezetekkel, azok lobbistáival

- mondta Deutsch Tamás.

Annak ellenére, hogy Soros György nem politikus, hanem egy unión kívüli állam polgára, tőzsdespekuláns, a bizottság mégis vele, vagy lobbistáival 64-szer találkozott az elmúlt időszakban

- tette hozzá.

Frans Timmermans is Soros György tervének megvalósítója, a kvóta alapú betelepítésről szóló javaslat is az ő nevéhez fűződik, egy másik bizottsági javaslatával pedig legalizálta volna az illegális bevándorlást – közölte Deutsch Tamás.

Deutsch Tamás szerint "Soros György kampánya" egyre erősödik azért, hogy Frans Timmermans és a hozzá hasonló bevándorláspárti erők kerüljenek többségbe, így fel tudják gyorsítani Európa migránsokkal való elárasztását.

Soros György az európai szocialistákat már elfoglalta, de a magyaroknak módjuk van saját bevándorlásellenes álláspontjuk kifejezésére – mondta, megjegyezve: a választás fő kérdése a migráció lesz.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Egyszerű választóknak egyszerű kommunikáció. A baloldali pártcsalád Soros emberei mind, a néppártiak (ennek tagja Orbán) nagy része pedig liberális eszméket vall, elnökük pedig egy megtévesztett ember.
Mi következik ebből? Csak Orbán helikopter.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Tompika újra és újra okadatolja, hogy alanyi alapon lett a hazai paralimpia egyik vezetője! =))
Commenter
A paralimpikonokat is meglopta amúgy. Fogyatékkal élőktől lopni triplán aljasság, ez inkább ne minősítse se Timmermans-t, se Sorost se senkit.
cikicakk55
Enyje Tompika! A letelepedési kötvényeket is Soros intézte? A főleg bűnözőkből álló 25.000 embert Soros fizette ki nektek,amit aztán Rogán és Habony szépen zsebre is vágtak. Már az elejének elkezdtél a magyar adófizetők a vissza törlesztést. 2015-bn mikor orbán alá írta a kvóta egyezményt,akkor az a majd 90 éves ember tartott pisztolyt Orbán fejéhez,hogy írja alá? Hol voltak a Tökös Tekes gyerekek akkor? Persze itthon le lett minden tagadva,mert itthon azt mondták az embereknek,hogy ide aztán egy sem teheti be a lábát. Még is 2500 migránst repülőztettek be Magyarországra az áj leple alatt,pedig a kvóta szerint csak 1970 embert kellett volna befogadnunk.Nem is derült volna ki a titok,ha valamelyik okos államtitkár nem szólja el magát.persze ment a mentegetőzés.Maga Lázár vallotta be,hogy amint megkapták a menekült státuszról a papírt,farkuk felvágva menekültek ki Magyarországból,mert nyomorból nyomorba nem akartak kerülni. Meddig akarjátok még hülyíteni a magyar embereket Sorossal és a Migránsokkal. Már régóta tudjuk,hogy nem Magyarország a célország számukra. Sorosnak meg kisebb gondja is nagyobb annál,hogy Orbán hepciáskodásával foglalkozzon.Mondjuk azt már biztos megbánta a kisöreg,hogy annak idején felkarolta őt és a cimbijeit,mert ha nem teszi,Orbán most vályogvető lenne Felcsúton,viszont lehet,hogy 4 millió ember nem az éhhalál szélén egyensúlyozna.Egész biztos,hogy ellenénk a vadi új stadionok nélkül,a ráfizetéses kisvasút nélkül, a Vejkó által megvilágított városok lámpái nélkül is.Tompika inkább húzz haza,sodorj magadnak egy spanglit,vegyél be mellé pár szem speed-et és a biztonság kedvéért lődd is be magad.Hátha szerencsénk lesz és végre túladagolod.
Commenter
@cikicakk55: túladagolni? Ez már rezisztens az aranylövésre is, úgy be van állva.
nevemnick
Egy évekig stagnáló, lassú Kreutzfeld–Jacob-kórban szenvedő alannyal állunk szemben, ami fertőző a közvetlen környezetében tartózkodó személyekre is.
tudode
Tényleg kellenének ÚJ HUSIK a politika színpadára EZEK helyett a divatból kiment RÁGÓS despoták helyett, megjátszva az IFJÚ titánt a bozótjával, amely alatt kevesebb LOGIKA van minden égtájnál.
.
Csak a GAZDI dumáját nyomja ez is!
.
A tiszteletre méltó Soros György büszke lehet magára, hogy ezek a volt NYIKHAJOK még jegyzik a szürkeállományát, amely 87 évesen felér egy DÍCSÉRETTEL, szemben ezekkel az O1G vakcinával mérgezettekkel.
.
----- ***Kapcsoljuk Hofi Gézát*** Kabaré
www.youtube.com/watch?v=AEXXcVQpRg8
.
Hiányzik Hofi Géza TALÁLÓ humora!
Commenter
@nevemnick: bár így lenne. A valóságban a Kreuzfeld-Jacobs nagyon gyorsan öl, csak az ő esetükben nem annyira.
Flashianna
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
human
Egyszerű választóknak egyszerű kommunikáció. A baloldali pártcsalád Soros emberei mind, a néppártiak (ennek tagja Orbán) nagy része pedig liberális eszméket vall, elnökük pedig egy megtévesztett ember.
Mi következik ebből? Csak Orbán helikopter.
Nessy
Eddig nem tudtam, hogy a fóbia ragályos, de a Soros fóbia úgy látszik kivétel! Kell hozzá bizonyos szűk látókörűség,, szervilizmus, és súlyosabb esetekben némi agyi probléma.
advocat
Azért ritka, hogy két zsidó? De Tominak illik nyalni, mert jön az uniós szavazás. Kell a jól fizető hely?
Sámannus
Néked köcsögisztában kell kutakodni, és megtalálod a kedvenc oligarcháidat, akik Moszkváig talicskázzák a pénzünket. Nőjön má be a fejed lágya egyszer.
Yoda69
Tompi egyszerü vagy mint a fa ék.
Bizonyits!
Ne csak szart keverj.
Ennyi.
magyarbakancs
Azért érdekes a feltételezés,hogy egy megveszekedett FINÁNC tőkést a baloldal támogatja.
Nem lát ebben senki ellent mondást.?
Mert hát annyira hiteles nem.?
Az a gond a Fidesz gondolkodással ,hogy bárkinek van valamiről más véleménye mint a rúgó ugranak Soros embere.
Ja mindenki hülye senki nem gondolkodik csak követik Sorost mint a zombik.
Mert nálatok Fideszben amit mond a vezér ti mint az urasági ökör bólogatok.
Helyeseltek mindent mert Első felső,alsó házi gecije ezt mondta.
arcmás
A tízévnyi kutatás eredményeként létrejött 35 ezer oldalas kutatás végösszegzése:
"Sorosnak volt egy anyja, meg egy apja... De lehet, hogy anyja volt."
qxy
Tomi. Az ország is végzett tanulmányt hogy Ti egy kalap szart sem értek. és még akkor sem mondotok igazat amikor kérdeztek. Vagyis? Tanulmány??? Azzal a két elemivel ami van neked??
Csizmás Kond
...mongyuk Tomikát le lehet szarni, viszont ellenében egy világhírhedt spekuláns rögeszméjéért kampányolni úgy, hogy azt is leszarja aki leszopja, az már nagyon nagy ökörségre vall...és az ellenzék itt azt csinálja.
papa.49
Fürtöske hány csíkot szívtál fel, hogy erre az eredményre juss???
arcmás
@nusika: 11:02 - ez jó., ez nagyon komoly!
Ezt mindenkinek el kéne olvasnia, hogy teljesen tisztában legyen Orbán "adottságaival".
nezelodo
Na, ha így fejlődik, megvilágosodik, hogy 2002 tavaszán a beléptetőócskavasat is a Soros vetette meg vele, pedig üres volt a kassza!
csipetke
Na mi van?Dajcstompi már megint valami sz@r anyagot szívott?Esik ez a rohadt ónos eső,ezt is biztos Soros intézte.Soros lehet hogy tőzsdespekuláns,de 4600 milliárd ft-ot jótékonykodott el.Lehet utánozni.Amit a vörösiszap-károsultaknak utalt,1 millió dollárt,a fidesz még azt is lenyúlta,a károsultak nem láttak belőle semmit.Most,amikor Birnbaum azt nyilatkozta,hogy Sorost ők "találták"ki a fidesznek,mint ellenségkép,azaz semmi nem igaz az egészből,ezek még mindig tolják ezerrel.A rendes magyar ember aszongya,hogy bammeg,ezek meg Sorosoznak.
kokopelli
@papa.49: már nem kell neki "szipóznia"sem,mert a multbani kis fehér csíkok a szívószállal
megtették irreverzibilis hatásúkat! Elég,ha a hintőporra ránéz a gusztostalan,ápolatlan bar-
ma, és már odaát van" a negyedik dimenzióban! Visszataszító egy fazon! (:-((
papa.49
@kokopelli: Erre mondtuk régen Pesten EZ HELYBŐL OLYAN HÜLYE, MINT MÁS NEKIFUTÁSBÓL )))))))))))))))))))))))))
kokopelli
@Commenter:...még a Kreutzfeld -Jakob "kettősnek" is van annyi izlése,hogy nem
hajlandók a legnagyobb ökörbe "belekóstolni"!..holott...(;-))
staro2
Mennél újabb négy évre Brüsszelbe tompika???
Arra nyalsz???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.