Társadalmi célú, közérdekű tájékoztatókat akar elhelyezni a kormány a betegszervezetek és az orvostársaságok által működtetett honlapokon. Az akár jelentős bevételekkel is kecsegtető együttműködés koordinátora Oberfrank Ferenc, a Magyar Orvostársaságok és Egyesületének Szövetségének (MOTESZ) elnöke lesz, aki nem mellesleg az Integra Consulting Zrt. Igazgatósági elnöke is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@papa.49: Jézus Mária! Fiatalodok!
1958. Szakrendelő. Igazgatói utasítás.
Az asszisztensek találkoznak először a betegekkel, várakozás közben beszélgessenek velük a jelenlegi politikai helyzetről, az emelkedő életszínvonalról."
Amikor éppen 30 beteg akarta egymást "megenni" a szűk váróban, nem igazán próbáltam ki a javaslatot. Arról nem is beszélve, hogy a főnököm is nyűgös lett volna ha nem végzem a dolgomat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: @Nessy: ez szörnyű. Eszembe jut, mikor a csuti egy recepttel berohant nyáron egy rendelőbe, a sort figyelmen kívül hagyva. Talán az áldatlan állapotok juttatták eszébe hogy ha már ennyit várakoznak az emberek akár politikáról is elbeszélgethet velük a személyzet, holott a politikának a beteg szempontjából az eü-ben sincs helye.
papa.49
@Nessy: Például ezért nem szeretek tévét nézni, csak az olyan csatornákat ahol kevés a reklám, vagy egyáltalán nincs is ...
Nessy
@papa.49: Én is egyre gyakrabban járok könyvtárba. Igaz, van jó pár száz könyv otthon. Csak még jó a memóriám, és harmadszor titkán olvasom ugyanazt.
Szerettem a "legyen őn is milliomos" műsort,. Elkezdtem nézni, aztán mikor pár kérdésenként jött a reklám, benne a kormány hirdetése a milliomos minimálbéren örömködővel, meg a többi, hagytam a csudába!
papa.49
@Nessy: Könyvvel elvagyok látva vagy ezer kötetes a könyvtáram, csak már az olvasás megy nehezebben. Ne feledd könyvtáros volt a nagyanyám a Vadász utcai Szabó Ervin Könyvtár fiókba...A könyv szeretete még a gyermekkorból ered ...
Nessy
@papa.49: Nálam is kb. ez a helyzet a könyv mennyiségét tekintve. Most még igyekszem olvasni, amíg nem veszi el a szemem világát a macula degeneráció. Én meg akkor szoktam rá igazán, amikor 11 évesen egy évig voltam kórházba. De minden családtagom könyv moly. Gyermekem most Platonba szerelmesedett bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.