A család kérésére nem lesz sajtónyilvános a producer temetése – írja az Index.

Sajtóhírek szerint Fiumei úton tartandó szertartáson beszédet fog mondani Arnold Schwarzenegger, sőt az is lehet, hogy Antonio Banderas is részt vesz a csütörtöki búcsúztatáson.

Mivel a kormány saját halottjának tekinti Andy Vajnát, a szertartás körülményeiről és a meghívottakról a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság dönt.

A nyilvánosság kizárásával temetik Andy Vajnát

Vajna temetése egyelőre sem a Nemzeti Örökség Intézete, sem pedig a kormány online naptárában nem szerepel. Éppen ezért Havasi Bertalantól, mint a kormányfő nyilvános szerepléseiért is felelős Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkártól próbálta volna a portál megtudni, Orbán Viktor is felszólal-e a búcsúztatáson, hiszen barátjának nevezte, s nagyrabecsüléséről biztosította Vajnát. A Nemzeti Örökség Intézetétől tájékoztatást is kértek a szertartás helyéről, időpontjáról, és a felszólalók, illetve meghívottak köréről.

A Nemzeti Örökség Intézete azt közölte:

A család kérésére a temetés részletei nem nyilvánosak, a kérdésekre nem áll módunkban válaszolni. Emellett felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a temetés nem lesz sajtónyilvános.

A temetésről eddig annyit tudni, a Fiumei Úti Sírkert 41-es művészparcellájában, közvetlenül Kerényi Imre, Makk Károly és Jancsó Miklós mellé helyezik majd örök nyugalomra a filmproducert. 

Vajna életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában halt meg két hete vasárnap. Filmjeiről itt, a filmalapnál betöltött szerepéről ebben a cikkben, médiavállalkozásairól pedig itt írtunk hosszabban.

(Index)

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Milyen ,,család,, már minden hozzátartozója elhunyt, akkor csak az itteni ,,család,, a csutipatkány, meg a szopócája kérésére történhetett ez !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Eladott Ország: Én meg azért kérdeztem, hogy "Téged személy szerint mivel rövidítettek meg ezek az emberek?", mert egyikőtök se tud konkrét dolgot felhozni, csak olyasmit amit itt-ott olvastok, hallotok és azt ti különböző megfogalmazásban előadtok itt.
Az általánosítás meg olyan mint a statisztika: Semmi konkrétum, általánosít.
(A "Ti" alatt a mindenért nyavalygókat értem)
Jozefina
Remlem mindenki ott lesz, aki miahamarabb követni fogja!!!??
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap,12:26; Ez a bűnöző tolvaj és politikai prostituált banda mindenkit meglop. Az eredmény Bulgária van mögöttünk. Ha nem érted, menjél el elmeorvoshoz, csak kár hogy az OPNI már bezárt. Egyébként meg leszarlak!
arcmás
Andy Vajna temetésére senkit nem engednek be. Még Andy Vajnát sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.