A közép-magyarországi régió egészségügyi fejlesztését célzó Egészséges Budapest Program (EBP) nem izolált projekt, hanem szervesen illeszkedik a kormányprogramba - erről az emberi erőforrások minisztere beszélt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Kásler Miklós felidézte, hogy a korábbi években 500 milliárd forintot fordítottak a vidéki ellátás fejlesztésére, megújítására, eszközbeszerzésekre. Azonban - jelezte - ezzel a vidéki beruházások sem befejeződtek be.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

arcmás
Kásler elmeállapota aggályos.
Bolondok vezetik ezt az országot, bakker!
Úúúúristen !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Kásler gyárilag ilyen hülye, vagy ez már az agymosás eredménye?
arcmás
Kásler elmeállapota aggályos.
Bolondok vezetik ezt az országot, bakker!
Úúúúristen !!!
tulipan
Áh, dehhogy! Egyszerűen valódi narancsos! Az ábrándjait képzeli valóságnak, amit a dagadék, logó hasú főnöke, beszugerált neki!!!
csipetke
Bakker! Ettől dilinyósabb fazont orbán nagyítóval se találhatott volna.Lassan már nem lesz szakdolgozó az eü-ben,ez meg hülyeségeket beszél.Ez az ürge lököttebb,mint balog volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.