Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálata szerint törvényes volt a Fidesz és a KDNP 2016-17-es gazdálkodása, a két párt betartotta a jogszabályi előírásokat, ezzel biztosította a közpénzek felhasználásának átláthatóságát és elszámoltathatóságát.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez csak természetes! Egy "független" szervezet és annak vezetője nem is írhatott mást.
Domokos NERtárs! A Kormány info égisze alatt folytatott fidesz kampányról mi a becses véleménye? Nem tiltott párt finanszírozás?
Néha olyan bizonytalan vagyok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ami meg nem volt törvényes,arra meg ott van az elsikálásügyi izééé,poltpéter,oszt jónapot.Végülis ezért tartják,mert szemrebbenés nélkül megmagyarázza a legnagyobb hazugságaikat is
kereső
Minden nagyon szép, minden nagyon jó- csak éppen a működésük törvényes feltételei hiányoznak- az ÁSZ szerint már évek óta. Nincs felügyelő testület.Ki gyakorolja a törvényességi felügyeletet a pártok felett?
Yeromos
Úgy izgultam, hogy ez a messzemenőkig pártatlan vizsgálat vajon talál-e valami szabálytalanságot. De szerencsére ismét bebizonyosodott, hogy a fidesz a legbecsületesebb párt az országban, sőt egész Európában, hiába akarják azok a rohadt Soros bérencek befeketíteni őket. (remélem a kommentet átveszi az MTV)
kissé felnőttem
másképp fogalmazok szabad róluk rossz képet festeni max egyszer ?
kissé felnőttem
A szavazók taxiztatása is simán örvényesen zajlótt ugye? !!!
Borsodi
Ez is előre meg lett tervezve?www.youtube.com/watch?v=DzH-uEyLEBo

@Yeromos: Igazad van Soros terv miatt van minden,Orbán szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.