A liberális sajtó szokása szerint hazudik Magyarországról, kommentálta a Wall Street Journal cikkét Szijjártó Péter, ezzel Orbán után ő is tagadja, hogy bizalomvesztés következtt volna be Amerika részéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Nessy: nem csak, ez jellemző a birkáikra is, mert megtehetik! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ugyan reggel óta eltűnt erről az oldalról a hír, de azért ne felejtsük melyik sajtó hazudozik, és ennek megfelelően veszíti a pereket naponta.

168ora.hu/itthon/gyurcsany-ferenc-es-dobrev-klara-sorra-nyeri-a-pereket-a-kormanyparti-sajto-ellen-162777

24.hu/kozelet/2019/01/28/gyurcsanyek-sorra-nyerik-a-pereket/
RonaGyuri
@Aki Én: a pofám leszakad ez a cenzor jellemtelenebb mint eddig
Nessy
@RonaGyuri: Csak a szex kereső oldalakkal nem ilyen szigorú!
Azért ez szegénységi bizonyítvány Orbán és Szijjártó részéről, hogy záros határidőn belúl letagadják, amit mondanak! Amit meg csinálnak, azt pláne!
RonaGyuri
@Nessy: nem csak, ez jellemző a birkáikra is, mert megtehetik! =))
Nessy
@RonaGyuri: Csak azt felejtik el, hogy ma már XXI. századot írunk, bármennyire is vissza akarják 100 évvel forgatni az idő kerekét! Az internet nem felejt!
Eladott Ország
Baszottul rossz hír ez nekünk, és nem csak azért, mert a jogállam legyilkolásában már semmiféle aggály nem tartja vissza a bűnbandát. Továbbá nem is csak azért, mert nyilvánvalóan következik az elvetélt értelmiségi frusztrált lényéből a bosszú. Értsd: arra gyúrt, hogy leterítik a vörös szőnyeget, amin bekacsázhat (ha már kacsa) ő a Fehér Házba, ám sajnos pofára esett. Hanem hogy alapvetően mégiscsak Magyarország NATO-szövetségesének szarnak a fejére (pedig hogy szeretik Trumpot, a nyolcaskától az Origóig). Szóval nekem ne jöjjön senki azzal, hogy Magyarország nem Moszkva külvárosa és az orosz titkosszolgálat műveleti területe, ahol az oroszok építenek atomerőművet, a kínaiak meg vasutat. Mindennél beszédesebb, hogy kurvára nem ment át a kétharmados fideszes parlamenten az az amerikai védelmi együttműködést célzó törvényjavaslat, amelyben szerepelt, hogy ha amerikai katonák bűncselekményt követnek el Magyarországon, akkor amerikai bíróság előtt felelhessenek ezért. Hogy a fenébe ment volna át, amikor két évvel ezelőtt Washington helyett Moszkvának adták ki azt a két orosz fegyverkereskedőt, akiket egy amerikai fedett akció keretében vettek őrizetbe Magyarországon? És miközben tolják a baromságot, hogy ők olyan országot akarnak mint Ausztria, azaz katonailag semlegeset (amely nem NATO-tagország), Orbán a NATO-n belül szórakozik és bomlaszt. Akárcsak az EU-ban. A klub tagjaként harcol az EU ellen a szuverenitásra hivatkozva, miközben pincsiként gazsulál Moszkvának és Pekingnek. Ja, és azok ott még csak most jöttek rá (pedig a CEU-t már megszopatta), hogy talán ezekben mégsem lehet megbízni. Hát jó reggelt!
RonaGyuri
@RonaGyuri: a birkák jobban hisznek nekik, mint a saját szemüknek! =))
Eladott Ország
Orbán: "A liberális sajtó szokása szerint hazudik Magyarországról." A bűnöző cigány már felvásárolta az összes megyei napilapokat ( ez népgazdasági érdek szerinte) és még ez a szarházi óbégat. Hol van már itt média szabadság dagadt ártány...
Aki Én
@durbincs: ...most azért haragszol, mert láttalak a Pride-on? Miért rám? Nem én vittelek oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.