Visszalépésre kéri az MSZP főpolgármester-jelöltjét a Puzsér Róberthez köthető Sétáló Budapest c. Facebook oldalon Zaránd Péter kampányfőnök. Mint nyílt levelében írja: „Az elmúlt héten a Népszavának adott interjúban Horváth Csaba az MSZP főpolgármester-jelöltje annak a véleményének adott hangot, hogy az előválasztás második fordulójára nem lesz szükség, "mert addigra Puzsérnak nem lesz érdemi támogatottsága. " Ez a nyilatkozat szöges ellentétben áll annak a megállapodásnak a szellemével, amit az MSZP nevében Ön, a Párbeszéd nevében Karácsony Gergely és Puzsér Róbert kötött december elején. " Zaránd szerint Horváth Csaba megkérdőjelezi az előválasztás második fordulójának szükségességét, ami nyílt hadüzenet nem csak Puzsér Róbertnek, hanem a teljes ellenzéki együttműködésnek. „Tiszteletlenség, mind az LMP, mind a Jobbik, mind a Momentum, mind a Kétfarkú Kutyapárt, mind a liberálisok irányába. Ez az a mentalitás és arrogancia, ami az elmúlt években is ellehetetlenítette a...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az mszp már megint a leghülyebb emberét indította, miért nem álltak be KG mögé ők is. Horváth Csaba már sokszor bebizonyította, h egy hiteltelen, meggondolatlan figura. Csak azért ne akarjon főpolgármester lenni, mert gyerekkorától önkormányzati képviselő. Ha ez a felhozatal megmarad, tarlós siman verni fogja őket, még csalni sem kell nekik a győzelemért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@bencemacska: ...Pedig az !!! Ha nem is a legjobb de komolytalan hatalmi harcba nem akar komoly szakember részt venni akkor el kell fogadni PUZSÉRT ...
Clavigo
@Shikari: Téged ki kérdezett,,lápi móc ?
bencemacska
@gulyasgyula: Nem ismerem azt a szót ilyen esetben, hogy "kell."
A TV-t is kikapcsolom, ha meglátom!
lampa laz
@bencemacska: (18:39) ...akkor én is követlek ebbe a mutatványba..
gulyasgyula
@bencemacska: ...Hogy Te vagy Én milyen szavakat ismerünk senkit nem érdekel ...De már előre megmondom mi lesz ennek a ""CIKUSZNAK """ vége ...Az őszi választáskor minden párt a saját jelöltjét fogja előre tolni ...Minden pártnak lesz saját jelöltje ...TÖBB LESZ A FÓKAVADÁSZ MINT FÓKA !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.