Visszalépésre kéri az MSZP főpolgármester-jelöltjét a Puzsér Róberthez köthető Sétáló Budapest c. Facebook oldalon Zaránd Péter kampányfőnök. Mint nyílt levelében írja: „Az elmúlt héten a Népszavának adott interjúban Horváth Csaba az MSZP főpolgármester-jelöltje annak a véleményének adott hangot, hogy az előválasztás második fordulójára nem lesz szükség, "mert addigra Puzsérnak nem lesz érdemi támogatottsága. " Ez a nyilatkozat szöges ellentétben áll annak a megállapodásnak a szellemével, amit az MSZP nevében Ön, a Párbeszéd nevében Karácsony Gergely és Puzsér Róbert kötött december elején. " Zaránd szerint Horváth Csaba megkérdőjelezi az előválasztás második fordulójának szükségességét, ami nyílt hadüzenet nem csak Puzsér Róbertnek, hanem a teljes ellenzéki együttműködésnek. „Tiszteletlenség, mind az LMP, mind a Jobbik, mind a Momentum, mind a Kétfarkú Kutyapárt, mind a liberálisok irányába. Ez az a mentalitás és arrogancia, ami az elmúlt években is ellehetetlenítette a...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az mszp már megint a leghülyebb emberét indította, miért nem álltak be KG mögé ők is. Horváth Csaba már sokszor bebizonyította, h egy hiteltelen, meggondolatlan figura. Csak azért ne akarjon főpolgármester lenni, mert gyerekkorától önkormányzati képviselő. Ha ez a felhozatal megmarad, tarlós siman verni fogja őket, még csalni sem kell nekik a győzelemért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Mondja már meg valaki nekik /Puzsér és LMP/, hogy úgy is az lesz a főpolgármester, akit O1G akar.
Nem hiszem, hogy ezt pont azok nem tudják, akik tervének végrehajtói.
Commenter
Majd az MSZP akkor lépteti vissza Horváth Csabát, amikor az LMP is visszalép Puzsér támogatásától...
bencemacska
@Commenter: ma, 17:00
Röviden szólva: SOHA
lampa laz
Az mszp már megint a leghülyebb emberét indította, miért nem álltak be KG mögé ők is. Horváth Csaba már sokszor bebizonyította, h egy hiteltelen, meggondolatlan figura. Csak azért ne akarjon főpolgármester lenni, mert gyerekkorától önkormányzati képviselő. Ha ez a felhozatal megmarad, tarlós siman verni fogja őket, még csalni sem kell nekik a győzelemért.
Commenter
@lampa laz: pedig KG is megmondta még jóval a jelölt-állítás előtt, hogy úgy van a legtöbb esélye ha minden ellenzéki párt (parlamenten belüli és kívüli) is őt támogatja. Mivel az MSZP miniszterelnök-jelöltje KG volt nem értem miért nem őt támogatja a párt.
A Momentum ugyan miért gondolta azt, hogy Veiszer Alinda alkalmasabb mint Karácsony Gergely?
bencemacska
@lampa laz: A főpolgármester tényleg egy ízig-vérig civil foglalkozás. Nem tudom elképzelni, hogy nincs Bp-en egy megfelelő CIVIL.
Én sokat tudok, de nevet nem mondok, egyiknek sem akarok rosszat!
Commenter
@bencemacska: Most a jobbik elnöke nyilatkozta azt,hogy ők támogatják Puzsért. Ezzel ismét bebizonyította azt a Jobbik hogy ők is szatellitpárt. Aki a zöldre mázolt narancsos lmpt támogatja az nem lehet más, csak fiókpárt, és egy feladata van: bomlasztani, aláaknázni, megosztani az ellenzéket. Erre persze a végén a szatellitpártok maguk is rá szoktak menni.
bencemacska
@Commenter: ma, 17:24
Puzsér nagyon jobbikos volt mindig, azon nem is csodálkozom, zsák a foltját.
De hogy járja a pávatáncot az LMP, az csodás!!!
Meggyőződésem, hogy marad Tarlós!
lampa laz
@Commenter: az mszp sosem volt hozzám túl közel, de amikor Bajnai helyett azt a zorróra borotvált mesterházyt indították, nálam végkép elmeszelték magukat. A Momentumnak néha bejönnek dolgok, de még sok a csetlés-botlás náluk, még nem tisztúlt le a kép, h milyen irányba is induljanak. Kutyapártból elég egy is, őket ne kövessék. Puzsérról meg az őt jelölőkről meg ne is essék szó.
Commenter
@bencemacska: nekem már akkor elegem lett a lmp-ből amikor Szél Bernadett nem állt ki az ellenzéki vita után a közös sajtótájékoztatóra, meg azorbánbörtönbezárat monológtól. Az LMP addig él amíg orbán hatalmon van. Meg amíg az anya-fia tandemnek van vagyona.
Budapestnek nem tenne jót, ha maradna Tarlós, ahogy az országnak sem tesz jót hogy a Fidesz irányít, mert ugye ők nem kormányoznak. A Jobbik szóvivője Jakab Péter az nyílt bejegyzésben nevezte ma elmebetegnek a kormányt.
Commenter
@lampa laz: ez is igaz. A Kutyapárt nagyokat trollkodik de szerintem abszolút orbán tudtával és beleegyezésével. Sosem fogják túllépni a viccpárt kategóriát. Majd a folytatódó tüntetések során dől-el mire is képes az ellenzéki összefogás, beleértve a Momentumot is...
tudode
Azért tanulnia kellene az ELLENZÉKNEK a NER egySEG-től!
.
Tülekednek, miközben a NAKI felteszi a lábát a KOLOSTOR irodája puritán asztalára, és int a HIVATAL SZOLGÁNAK: kérek egy kávét!
lampa laz
@bencemacska: tökeletesen igazad van, a legjobb az lenne ha civil lehetne és nem pártkatona.
bencemacska
@lampa laz: mí, 17:53
Csak nehogy valaki bedobja erre,hogy Puzsér is civil, mert akkor dobok egy hátast!-:)))
gulyasgyula
@bencemacska: ...Pedig az !!! Ha nem is a legjobb de komolytalan hatalmi harcba nem akar komoly szakember részt venni akkor el kell fogadni PUZSÉRT ...
Clavigo
@Shikari: Téged ki kérdezett,,lápi móc ?
bencemacska
@gulyasgyula: Nem ismerem azt a szót ilyen esetben, hogy "kell."
A TV-t is kikapcsolom, ha meglátom!
lampa laz
@bencemacska: (18:39) ...akkor én is követlek ebbe a mutatványba..
gulyasgyula
@bencemacska: ...Hogy Te vagy Én milyen szavakat ismerünk senkit nem érdekel ...De már előre megmondom mi lesz ennek a ""CIKUSZNAK """ vége ...Az őszi választáskor minden párt a saját jelöltjét fogja előre tolni ...Minden pártnak lesz saját jelöltje ...TÖBB LESZ A FÓKAVADÁSZ MINT FÓKA !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.