A közelmúltban nagy botrányt okozott Nagy Imrének, a Parlament közelében levő szobrának az elbontása, s az éj leple alatt történő elszállítása. A 168 óra című hetilap, Eörsi László történésszel arról készített interjút, miért nem tudja a magyar értelmiség 1956 pozitív hagyatékát integrálni.

(Forrás: prokontra.hu, PV által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Kiradírozhatják átmenetileg, amíg hatalmon vannak. Nagy Imre emléke elviseli ezt, történt már egyszer ilyen kísérlet. Most újból próbálkoznak. Csak annyit felejtenek el, hogy Nagy Imre és 56 már a világtörténelembe rég beírta magát, akkor amikor ezek még a világon se voltak,és onnan nem tudják kiradírozni.Nagy Imre még akkor is a magyar és a világtörténelem része lesz amikor a narancshorda már sehol sem lesz, illetve maximum a történelem szemétdombján.
tudode
Hiába hurcolásszák a szobrokat!
.
Utánuk a vízözön!
.
A CIPELTETŐNEK azt üzeni: AZ VOLTAM, AMI VAGY, ki tudja MI LESZEL a történelem szemétdombján!
gulyasgyula
@Commenter: ...Igazad van ...A Ti padlásotokat is lesepertette e végrehajtókkal ??? Az én apámét , nagyapámét igen ...Igaza halálos ítéleteket nem Ő hozta de kivégzési sorrendbe beleszólt ...Ja hogy 1956-ban megváltozott ez feledteti az addig elkövetett bűnöket ??? Olyan volt mint a többi POLITIKUS ...Köpönyeg forgató ...
Shikari
A szoborparkban a helye a belharcok áldozatául esett kommunistának!
Rudolf Hessel vannak egy megítélésben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. April 19., 14:56
Ilyen idő lesz húsvétkor