A nemrégiben meghibásodó eszközt beszerelő ember becsapta, és több mint 700 ezer forintot fizetett – állítja Oszter.

A múlt héten nyilatkozott a TV2 Mokka című műsorában Oszter Sándor és felesége, hogy szinte megfagynak a  házukban, mivel tönkrement a kazánjuk, ám két és fél hónapig senki sem volt hajlandó megszerelni azt.

„Az Oszter Sándor üzemeltetésében lévő gázkazánt, mint utólag kiderült, cégünk 2011 októberében értékesítette kereskedelmi partnerünknek, amely azt eladta egy szerelő partnerének vagy egyenesen a fogyasztónak.

Az első értékesítés óta eltelt hét év alatt a kazán hivatalosan, dokumentálhatóan beüzemelésre nem került, azon rendszeres karbantartást a cég által feljogosított szakember nem végzett”

– áll a cég közleményében.

„Egy kontár szerelte be a kazánunkat – kezdte a színművész. „Azóta felhívtak a forgalmazótól, majd három ember három napon át javította a készüléket, hogy végre megfelelően működjön. Nekik sem ment egyszerűen, számos rossz alkatrész volt rákötve. Nagyon hálás vagyok nekik, örülök, hogy két és fél hónap múlva újra meleg van az otthonunkban. A szakértők elmondták,

feljelenthetném a szerelőt, aki becsapott, hiszen életveszélybe is kerülhettünk volna, de elegem van a perekből. Több mint hétszázezer forint a javíttatás, de megérte, hiszen működik”

– tette hozzá a színész.

Címlapkép: tv2.hu

(Blikk)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Idióta vén sz.r! Nem kellett volna sajnálni azt az évi 10-20 ezer forintot kontrollra és akkor most nem került volna ilyen helyzetbe! Örüljön hogy nem ölte meg a kazán sokan azért halnak meg mert hibás a készülék!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Őszintén szólva nem érdekel, hogy miért is fagyoskodott? Az inkább, hogy miért fagynak meg emberek a buszmegállókban, parkban padokon, és otthon a kis lakásukban?Az nem hir. Az bakfitty-hogy stilusos legyek.
desiro
Az isten barma, annyiért vehetett volna újat. Beszélgessen el O1G-vel, hogy hol vannak az országból a gázos szakemberek? Avagy miért nem fordult lölőkéhez, hisz 1 specialista!
papa.49
Azért ez is hazugság, hiszen 7 évig működött a kazánja, de mint mindenben CSAK MÁS LEHET A HIBÁS, Ő SOHASEM, hát megint hazudozik, a vén tahó !!!
Az eltelt 7 év alatt már legalább 6 X kellett volna átnézetnie az a kazánt, mindig a fűtés kezdetekor!!! Ez is kimaradt gondolom, meg ennyi idő alatt már rendesen vízkövesedik a hőcserélő is gondolom azt is cserélni kellett, de mindennel együtt SE HISZEM A 700 EZER Ft. megint hazudik a Sándor !!!
rokker33
Idióta vén sz.r! Nem kellett volna sajnálni azt az évi 10-20 ezer forintot kontrollra és akkor most nem került volna ilyen helyzetbe! Örüljön hogy nem ölte meg a kazán sokan azért halnak meg mert hibás a készülék!!
jancsipapa
-"feljelenthetném a szerelőt, aki becsapott, hiszen életveszélybe is kerülhettünk volna, de elegem van a perekből. Több mint hétszázezer forint a javíttatás, de megérte, hiszen működik”- Én inkább úgy mondanám,hogy nem igaz...
nezelodo
Lám országos probléma, hogy fáztak a nagy emberék! Az hogy vagy ötvenen a házukban égtek meg a rossz fűtés és a kormánynak hála karbantartás és ellenőrzés nélküli kémények és tüzelőberendezések miatt, és hogy sokan fagytak halálra az országban, az bakfitty.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.