A migráció veszélyezteti leginkább az európai emberek biztonságát - nyilatkozta Benkő Tibor honvédelmi miniszter az MTI-nek azzal kapcsolatban, hogy Bukarestben tartják szerdán és csütörtökön az európai védelmi miniszteri találkozót.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A lényeg, hogy ne jöjjenek a migránsok és a hűtőben mindig legyen még egy sör.Hejhó! Az egyébként is félkegyelműeknek és szellemi fogyatékosoknak tekintett országlakók további szellemi nyomorúságba taszajtásának és a párhuzamosan zajló felfoghatatlan méretű fideszes harácsolás elfedésének okán a NER-show folytatódik. Az agyhalál a kertek alól leselkedik ránk. Azt már tegnap ist tudtuk, hogy mostanság nem lesz békemenetelés, de azt például nem tudtam, hogy sokkal súlyosabb is lehet a helyzet. Kiderült, hogy a CÖF nevű fideszes civil szervezet az európai civil álláspont erősítése érdekében (!?) C12 néven szakértői (?) testületet hozott létre azért, hogy autentikusabban képviselhessék kezdeményezéseiket az Európai Unióban. Összeterelték a fidesz aggkorú szavazóit és azzal riogatták őket, hogy a migrációs veszedelem akkora, hogy mindmeghalnak, ha nem Orbán Viktor lesz a miniszterelnök élete végéig? Az a szakértői testület, amelynek Georg Spöttle és Földi László biztosan tagjai, az bizony mindentől is megvéd. Ez legalább annyira vicces, mint hogy Polt Péter harcol az általában vett korrupció ellen, Papp Dániel a hírhamisítás ellen, Matolcsy a közpénz lopása ellen, Rogán meg úgy általában a bűnözés ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@namihami: Ahelyett, hogy azon dolgoznának – ha már a NATO mi vagyunk -, hogy hozzátegyék a magukét ahhoz a szövetségi rendszerhez, amely gyakorlatilag az egyedüli, amelyik képes megvédeni valamennyi tagját, köztük minket is, emberkednek, döngetik a mellüket, 50 éves emberek majdani harcba küldését törvényesítik , és a húszezer tábornok (és a fidesz) persze tudják, hogy a háborúban, akárcsak a moziban, hátul vannak a legjobb helyek és a cseh licenc alapú magyar érdekkel, valamint az Egri csillagokból vett ordas baromságokkal „A falak ereje nem a kőben vagyon, hanem a védők lelkében” táplálják a butaságban gyökerező népi büszkeséget.
Eladott Ország
@Shikari: gegnap, 11:37; Lábszag járja be Európát, a fidesz lábszaga. A lábszag virulens. De ezzel ő nem elégszik meg, mert a művelt lábszag tudja, hogy patogénnek is kell lennie, ha sikeres akar lenni ebben a szép új világban. Neki már nincs jobbágya, csak rosszabb közmunkása. Az új, de generáció örökölte az ősöktől a szívószerveket és kifejlesztett sajátot is. A másoderesztésnek már nem elég a szotyi zsebből, az alacsonyabban álló nyakába köpve, az már nem buli. Ő már színarany, címeres kanállal akarja falni a rántott beluga kaviárt. Eltartott kisujjal, mert az úgy elegáns. Neki már kell a márványoroszlán a kandallópárkányra, a düftinrózsa nem elég a faragott ebédlőasztal közepére, ő már jachtot akar a kertbe ipszilonnal, delfines medencét a spájzba, milliós topogót a lúdtalpára.
uploads.disquscdn.com/images/d86a9a4dca3ba6dd72ac548b382d0149aead08514c5c88f57a9cfe7132729920.jpg?w=600&h=509
cdn.blog.hu/te/tenytar/image/tumblr_nx1w2cxo5u1qbgoyio1_500.gif?width=500
Grafix69
Magyarország számára nem a migránsok jelentik a legnagyobb veszélyt , ha nem a magyar kormány és bandája. Ne legyen kétsége senkinek , hogy Magyarországot pár éven belül kizárják az Unióból . Bulgária 2022 re bevezeti az eurót . Az a lényeg a hatalomnak , hogy ne lehessen felelősségre vonni őket semmiért , ez az ár mindent megér egy egész népet fognak nyomorba dönteni . A forint olyan jó valuta ,hogy még a mexikói peso is 50 ft , az indiai drachma meg 3,97 forint . Ezek az emberek tolvajok , bűnözők lettek , és voltak is.
staro2
Ez a katonaember egyre mélyebbre süllyeszti magát a fidesz pöcegödörben.
verőce21
A sok frusztrált, sikertelen ellenzéki, jól megmondó buta hőbörgő, biztosítja a Fidesz hatalmát, újra és újra megválasztását és kormányra kerülését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.