A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az Európai Parlament szerdai, Magyarországról szóló vitája a Soros-féle bevándorláspárti politikusok kampányeseménye, ezért abban a kormány nem vesz részt, és még kevésbé asszisztál ehhez a miniszterelnök.

A Fidesz szerint az EP mai Magyarországról szóló vitáján "Soros emberei mondvacsinált hazugságokkal támadják majd hazánkat"

Fotó: Fidesz/YouTube

Hidvéghi Balázs szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: amikor az elmúlt években volt tétje és "egy minimális szintű komolysága" egy Magyarországról szóló brüsszeli vitának, akkor azon a miniszterelnök mindig személyesen részt vett és megvédte Magyarországot.

A mai esemény azonban semmilyen szempontból nem vehető komolyan, pontosan tudjuk, mi fog ma történni: Soros emberei, a bevándorláspárti politikusok mondvacsinált hazugságokkal támadják majd hazánkat

- tette hozzá.

Mint mondta,

ebben főszereplő lesz Judith Sargentini mellett Frans Timmermans is, aki az Európai Bizottság tagjai közül a legtöbbször találkozott Soros Györggyel, és aki az európai szocialisták csúcsjelöltje.

Hidvéghi Balázs kiemelte: a Magyarország elleni támadás valódi oka, hogy a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra, a kormány pedig ezt képviseli, ezzel pedig akadályt jelent a Soros-féle bevándorláspárti erőknek.

Hozzátette:

a Fidesz-KNDP EP-képviselői részt vesznek a vitában és el fogják mondani véleményüket.

A brüsszeli bevándorláspárti erők mindig azokat az országokat támadják, amelyek szembe szállnak az erőltetett migrációval, ezért szerveznek lejárató akciókat, ezért írnak hazugságokat tartalmazó jelentéseket, és ezért szerveznek migrációpárti kampányeseményeket az Európai Parlamentben – jelentette ki.

A politikus szólt arról is, ez az EP "már egy kifutó széria", a képviselők az utolsó hónapjaikat töltik Brüsszelben a májusi választások előtt.

Hidvéghi Balázs kiemelte: a májusi EP-választás sorsdöntő lesz, mert az európai emberek végre közvetlenül mondhatnak véleményt a bevándorlásról.

A választás tétje az, hogy sikerül-e megállítani a bevándorláspárti erőket.

A Fidesz minden erejével azért dolgozik, hogy ez sikerüljön – jelentette ki.

Az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén a képviselők egyebek mellett vitáznak a jogállamiság és az alapvető jogok magyarországi helyzetéről és értékelik a 7. cikk szerinti eljárás megindítása óta eltelt időszak fejleményeit.

Hidvéghi Balázst kérdezték a Szicília partjainál veszteglő, holland felségjelű, de egy német civil szervezet tulajdonában álló Sea Watch 3 nevű mentőhajóról. A politikus szerint Németország és Hollandia viselkedése az álszentséget és felelőtlenséget mutatja, mert bár számtalan alkalommal kiálltak a migráció mellett, most, hogy itt vannak a migránsok, mégsem akarnak kaput nyitni és befogadni őket.

Mint mondta, ezért lényeges az európai emberek érdekével ellentétes, az egész EU-t veszélybe sodró bevándorláspárti politika megállítása.

Kérdésre válaszolva kiemelte: a migráció olyan új kihívás Európában, amiről nem döntöttek az emberek.

A jelenlegi bizottság és parlament nem rendelkezik felhatalmazással arra, hogy jogaikkal visszaélve, a jogállamiságot saját szájízük szerint értelmezve zsarolják a bevándorlást ellenző országokat – jelentette ki.

Hozzátette: a Fidesz EP-programja világos, ha valaki visszaél az EP működésével és antidemokratikus módon akarja áterőltetni a döntéseket, annak ellent kell állni.

A Jobbik elnökével kapcsolatban egy kérdésre válaszolva Hidvéghi Balázs azt mondta, felháborítónak tartja, hogy Schneider Tamás "teljesen vállalhatatlan, botrányos kijelentéseket, cselekményeket próbál bagatellizálni, letagadni", ahogyan azt is, hogy a magát antifasisztának és liberálisnak tartó magyar baloldal "összeállt ezzel a Jobbikkal".

A politikus elmondta azt is, választ kapott Judith Sargentinitől hétfői levelére, amelyben arra hívta fel a korábban Ahmed H. mellett kampányoló EP-képviselőket, fogadják be ők a szír férfit.

Tájékoztatása szerint Judith Sargentini azt közölte vele, megpróbál közbenjárni az ügyben.

Forrás: MTI

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A fidesz "mondvacsinált hazugságokkal" támadja Magyarországot és Európát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
A fidesz "mondvacsinált hazugságokkal" támadja Magyarországot és Európát!
Sziszifusz
A Fidesz emberei mondvacsinált hazugságokkal indokolják azt, hogy miért térnek ki a saját bűneikkel történő szembesítés elől.
A valódi távolmaradás oka az, hogy az utcai harcos főnöküknek, nikotinos lesz a gatyája, amikor arra gondol, hogy számon kérik disznóságait.
namihami
Ezt mondja, mert ezt kell mondania. Erre van betanítva és ezért fizetik.
A cirkuszi majmok is elmondanák, ha néhány hétig ezt tanítaná az idomár nekik.
csak úgy....
Ennek a bandának nincs egy értelmes mondata vagy gondolata ! Soros a köbön ,migráncs a négyzeten ,hazudoznak és közben gyarapodnak de rendesen.
tudode
A PAPAGÁJKOMMANDÓ csiripelése hasonló ahhoz a vicchez, amikor
.
A repülőtéren FONTOS VENDÉG fogadói közül megszólítja egy néni a mellette állókat, mikor díszlövést adnak le a vendég TISZTELETÉRE:
.
Mi van fiam: csapkodják az ajtót?
Nem néni kérem LŐNEK!
.
Többször elismétli a néni a kérdését, mire a néni ASZONGYA: Még mindig nem találták el!
justhpeter
A mi Viktorunk ezt az uniós parlamentet már nem nézi semmibe sem. Egyetlen komoly kérdés marad előtte:
Ha az új parlamentben is a "sorosista, migránssimogatók" maradnak többségben, ahogy most is, akkor ő lemond ?
Eladott Ország
Az fáj neked te mocskos szarházi, hogy az ellenzéki pártok összefogtak. Azért az országot ne egy
kisebbségi oligarcha, maffiózó bűnbanda irányítsa és totálisan rabolja ki. Börtönben rohadtok meg!
Eladott Ország
Az ilyen szellemi fogyatékosoknak mint Hidvéghi , havonta fizetünk milliókat , ezért a hibbant dumájáért. Alkotó agilis szakemberek, meg elhagyják az országot, mert nem tudnak normálisan élni, mert tele van az ország ilyen fideszes NER, elmebeteg seggfejekkel!
lusta
"Soros emberei mondvacsinált hazugságokkal támadják majd hazánkat"
Itt a nagy lehetőség, hogy az EP fórumán mindezt világossá tegyék és az ilyen liberálbolsevista csőcselékkel felmossák az EP padlóját. Vagy attól félnek, hogy fordítva lesz?
csak úgy....
@Eladott Ország: Abba a nagy "összefogásban" nem igazán hiszek ,hisz emberek vagyunk...
csak úgy....
@lusta: Azért a Soros is csak egy S1G,hogy nem perelte még ezt a bandát böcsület sértésér és brüsszel is kinyalhassa, hogy az "állítsuk meg brüsszelt" plakátok után,ezeknek ad még pénzt...
FÖLZÀRKÒZTATÀS címen...
nagyon simicskás itt minden! egyre simicskásabb...
arcmás
Ismerem ezt fajtát. Tök gáz!
Én türelmes vagyok, megvárom, amíg kikerülsz a kormányból, amikor már nem véd senki.
Tik-tak - ketyeg az óra.
Eladott Ország
@csak úgy...: ma, 14:58; A fidesz szavazóbázisa, az ukrán és románokkal együtt is csak 2,5-2,8 millió. Az ellenzék összesen jóval több, a pártokra jelenleg nem szavazókkal együtt meg többszöröse, a fidesz szavazóinál.
Eladott Ország
@csak úgy...: A magyar emberek kezében van saját sorsuk és nem számíthatnak senki másra ebben a harcban, mint saját magukra. Az Unió nem fog segíteni, mint ahogy Sargentini sem fogja megmenteni az országot a teljes pusztulástól. Csak mi, magyarok állhatunk ki a saját érdekeinkért. Az Audi dolgozói meg merték tenni azt, amit véleményem szerint a legtöbb hazai munkavállaló gondol. Megtették, mégis a mai napig egyedül vannak. Mire várunk? Mi tartja még mindig vissza a hazai munkavállalókat attól, hogy végre nem a kormány játékszabályai szerint játszva felborítsák az asztalt és azt mondják: most volt elég?! A kormány nem ért a szép szóból, mondjuk hát el, amit akarunk az ő nyelvükön. Nyilvánítsunk véleményt hangosan és jól érthetően, Orbán és eltartottjai ugyanis úgy tűnik, másból nem értenek. A játékszabályok felrúgása az egyetlen út.
kissé felnőttem
kiskomám ott most azt csinálnak veletek amit ti itthon az ellenzékkel !!! szar ugye ?
100 x leirtam Magyarország nem csak a fideszből áll !
lassan felnőttetek de értelmi szint az nullázódik? vagy a másik csak báyer-osan Proli ? akkor most ott ezzel szembesültök. ledegradálodás az fura egye 2-3 rendüként? változtatni kéne mert lassan késő lesz
Lepényleső
Érdekesek ezek a mondva csinált hazugságok,nap el nem telik anélkül,hogy itt ilyeneket
százat látok. Higgyek inkább a kormánynak,szemem,fülem az-akik becsapnak?
csak úgy....
@Eladott Ország:16:08 Ezzel tisztában vagyok és éretel ,de...a sok durbincsból és shikariból mit tudsz kihozni ? ezek vannak többségben (állítólag) és a külhoni magyarság is élvez az ingyen pénzeket mert nekik jár származásilag,de bassza meg,hogy miért az idióta benszülött magyar,kín keservesen össze gürizett pénzéböl , ami talán a nyugdjára futná vagy ...,jobb nem is gondolkozni a dolgokon!
csipetke
Ez a szőrös ürge mekkorát röhöghet,miután leadja ezt a nyilvánvaló hazugságot.Hogy tudják ezt szemrebbenés nélkül csinálni?De nyilván van az a pénz...
simmering73
Ezt a köcsögöt már úgy utálom, mintha évek óta itt ugatna. Pedig egy szavát nem hallottam, de meglátom és hányok.
egyember
@csak úgy...: "Aquila non captat muscas."
(különösen ILYEN legyek után)
papa.49
Ugass csak kutya !!! Senkit nem érdekel az ugatásod !!!
Borsodi
Ha véletlenül meghalna Soros ki lesz Soros utódja? Sargentíni asszony aki nekünk akarna jót,de el itéli a fidesz kormányt.Ez a Hídvégi is egy agy mosott szócső.
juttka
@Eladott Ország: Már rég meg kellett volna tenni még ápr. 8. előtt. Már régóta lehet látni, hogy jogi úton ezt a bandát nem lehet elzavarni, mert úgy csűrték-csavarták a törvényeket, hogy nekik jó legyen, és minden lepergett róluk. Mindenhová a csókosaikat ültették be, és senki nem lépett fel ellenük, még az OLAF jelentést is semmibe vették.
juttka
@simmering73: Én is így vagyok vele, és még a kovács, halász, dömötör stb. elvtársakkal is.
egyember
@csak úgy...: Kulturáltan fogalmaztam. Nem akartam dög(legyeket) írni.
Eladott Ország
@juttka: Ezért kell az ellenzéki pártoknak összefogni, mert ez már egy maffiaállam, másképpen nem lehet lebontani, továbbá jelenleg a sehová nem tartozó 50 % szavazót, meg kell tudni szólítani. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/2018_12_ppef-768x579.png
tulipan
Az alábbi pimasz dög, a fidesz nevő sleppjével, "mondvacsinált hazugságokkal" támadja
Magyarországot és Európát!

Orbán Viktor az, aki
― (ifjú)kommunista lett, amikor attól remélt hasznot;
― kommunistaellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― liberális lett, amikor attól remélt hasznot;
― liberalizmusellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― vallásellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― vallásos lett, amikor attól remélt hasznot;
― Trianon-ellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― Trianon-gyászoló lett, amikor attól remélt hasznot;
― oroszellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― oroszbarát lett, amikor attól remélt hasznot;
― EU-párti lett, amikor attól remélt hasznot;
― EU-ellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― konzervatív lett, amikor attól remélt hasznot;
― illiberális lett, amikor attól remélt hasznot;
― III/IV-es együttműködő lett, amikor attól remélt hasznot;

és ezt az álszent, hazug prófétát imádják, akik tőle remélnek hasznot!
tulipan
Szegény Gyuri bácsi, azért 87 évesen nagyon sok energiáját felemésztheti, ez a rengeteg - a narancsos hiénák által - neki tulajdonított "tevékenység"! Hogy is bírja???
Desischado
Eladott országnak van igaza, de a magyar békésen dagonyázik, - tisztelet a kivételeknek - és nem zavarja, hogy a szemét is kilopják a ner lovagok, orbánnal az élen!
kereső
@tulipan: ők lesznek a soros elnökök Románia után! Csak jön az a "Soros"!
kissé felnőttem
@csipetke: ez a szőrzetes 600,000 kap mert két banknál is felügyelő bizottsági tag
.ez még csak a fizetésének a a töredéke . nálam gyomor kérdése.
tulipan
@Shikari: Kiosztottak Téged, nem eléggé, Te kretén álmagyar!
tulipan
Na EZ, nagy lehetett!! Elképzelem, a főmufti narancsos hiénák kényszervigyorát! Hahahaha :)))

hirklikk.hu/kozelet/bevandorlonak-nevezte-schwarzenegger-andy-vajnat/346884/
csipetke
@kissé felnőttem: 12:57 Ezzel nem vagy egyedül.
advocat
LÉPJÜNK KI!
És akkor nyugtunk lesz! Hogy nem jön lóvé. Lőrnek és barátainak már van elég, mi a többiek meg nagyon le vagyunk...!!
advocat
@Shikari: Ja! Mit azt a Fidesztől "megtanulták". Kevesebb nyalás, talán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.