Az országban elsőként köt megállapodást az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum, a Jobbik pedig kívülről támogatja őket, és nem indít saját jelöltet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szép lassan, de csak kezd az ellenzék esze megjönni.
Eladott Ország
Másképpen ez a tróger, maffiaállam nem bontható le. Ezt kell csinálni országosan is. Orbán Viktornak és politikájának több ellenzője van, mint támogatója, azonban ezt a kormány nem akarja és nem is fogja soha tudomásul venni. Azonban ahhoz, hogy ezt a felfogást bármilyen módon megváltoztassuk, úgy értem, a felcsúti kiskirály tudtára adjuk, gyökeres változás kell a cselekvés szintjén. A kormány nem tartja be a játékszabályokat, miközben az ellenzék, valamint a magyar társadalom is úgy viselkedik, mintha törvényes keretek között le lehetne ültetni a kormánytagokat egy tárgyalóasztalhoz. Ezt nagyon gyorsan el kell felejteni. Orbán Viktor nem fogja a hatalmát adni, csak azért mert erre megkéri őt a nép. Orbán Viktor magasról szarik arra, mit kíván a nép, számára kizárólag a hatalom a fontos. A törvényeket ők írják, méghozzá úgy, hogy azok minden esetben az ő hatalmukat segítse elő. Elég csak megnézni a fideszes Domokos László vezette ÁSZ-t, amely több ellenzéki pártot is elkaszált – feltételezhetően a kormány parancsára –, miközben a Fidesz-KDNP gazdálkodásában nem találtak semmi gyanúsat. Persze hogy nem találtak, hiszen egy volt párttagjuk „ellenőrizte” az egészet! Mit várunk a törvénykezéstől, a jogszabályoktól, amikor a fideszes Polt Péter dönt arról, hogy végső soron ki kerül bíróság elé és ki nem? Mit várunk akkor, amikor a verseny szabályait totálisan felrúgva vásárolja fel egy felcsúti gázszerelő, már régen nem csak a fél, hanem az egész országot? Mit várunk akkor, amikor párthű polgármesterek kezében vannak városok és falvak, ahol a másként gondolkodókat ellehetetlenítve félemlítik meg a lakosságot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.