Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója közölte a független képviselővel, hogy nem adják le a hirdetést, ami az Európai Ügyészségért indított petíció támogatására buzdít – vette észre a 24.hu.

Nem adja le a közmédia Hadházy Ákos közérdekű közleményét – itt megtekinthető
Fotó: Soós Lajos/MTI

Dobos Hadházynak azzal indokolta a döntését, hogy

 nem tartalmaz konkrét közérdekű információra vonatkozó tájékoztatást, személyiségi jogokat sért, tovább Hadházy „szerkesztői befolyást” próbált gyakorolni a közmédiára.

Hadházy azt tervezi, hogy újra beadja a hirdetést, annak közlését pedig „társadalmi célú reklámként” kéri majd.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az életrajz úgy folytatódik, hogy Dobos Menyhért „1976-tól képmérnök“. Nem tudok ilyen beosztásról, de egy bizonyos, a később megjelölt Tanulmányok címszó alatt ez olvasható: „1969 Landler Jenő Híradásipari Technikum, híradásipari technikus”, ott pedig nem képeznek mérnököket. Azaz tanúi vagyunk az utólagos nagyot mondásnak, ellenőrizni nem fogja senki, de mennyivel jobban hangzik a valóságnál. Mondom, valami rémlett, hogy már láttam valahol. Valahol, valamelyik vezérlőben talán. Vagy inkább egy stúdióban mikrofonosként? Nem emlékszem. De a legszebb most jön, a lyuk az életrajzon: 1992-től médiamenedzser, osztályvezető… és így tovább. Azaz 16 év kimarad, majd egyszer csak a kisfiúból nagyfőnök lesz. Az egyre följebb kerülések esztendői: 2000., 2010., 2011. Én érteni vélem, hogy ma miért éppen azt a jelentéktelen, megjegyezhetetlen technikust küldték tárgyalni az országgyűlési képviselővel. Nekem az tetszett a legjobban, hogy ez a hólyag azt állította magáról, hogy nem közszereplő. Egy állami médiaszolgáltató vezérigazgatója. A köztévé 100%-ban a fidesz kiszolgálója. A fideszre szavazók az ország 30%-a. Az ország 70%-a fizeti az ellene irányuló agymosó propagandát.
uploads.disquscdn.com/images/db9c51d748ed9647bb41e262722b51b936a67b22b8c77d6a4683ba9da2e76869.jpg?w=600&h=372
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@durbincs: Még mindig bányászol, Durbika? Gyere most már fel a fényre, mert a bányalovak sorsát így nem kerülheted el.
Nessy
Azért mindennél többet mond a "köz tévé" gyávaságáról a 30 millióért soron kívűl felszerelt rács a bejárathoz.
szép új világ
@Shikari: "Nem akarnak még egy majom támadást átélni!"
Kicsit nem figyelsz oda és már is igazat írsz! Ugye azzal azért tisztában vagy, hogy 2006-ban a "majmok" az akkori Jobbik és FIDESZ "békés" tüntető voltak!
terlasz
Dehogyis szunyáltam én, Durbi csak nem tudtam eddig szóhoz jutni az elsöprően szellemes sziporkáidtól. ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.