Valamennyi országgyűlési képviselő és nemzetiségi szószóló leadta a január 31-i határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek vagyonnyilatkozatát – közölte Hargitai János, az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke csütörtök este az MTI-vel.

Valamennyi országgyűlési képviselő határidőre leadta vagyonnyilatkozatát – lehet mazsolázgatni a parlament honlapján
Fotó: Illyés Tibor/MTI

A testület vezetőjének tájékoztatása alapján a 197 országgyűlési képviselő, a nemzetiségi képviselő és 11 nemzetiségi szószóló vagyonnyilatkozata február 1-jétől nyilvános, és megtekinthető az Országgyűlés honlapján (www.parlament.hu).

A törvényi előírások szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek határidőben eleget tettek más tisztségviselők is, így az Állami Számvevőszék elnöke, alelnöke, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke, elnökhelyettesei és a Versenytanács tagjai, a Költségvetési Tanács elnöke, a Közbeszerzési Hatóság Tanácsának elnöke, alelnöke és tagjai, a legfőbb ügyész és helyettesei, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, alelnökei, a Monetáris Tanács tagjai és a jegybank felügyelőbizottságának elnöke és tagjai, valamint a médiatanács elnöke és tagjai – fejtette ki Hargitai János, hozzátéve, a tisztségviselők saját vagyonnyilatkozata nyilvános, és szintén péntektől érhető el a parlament honlapján.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Oszt. minek azoknak a ,,nyilatkozatoknak,, KÖZE NINCS A VALÓSÁGHOZ, a papír nem szégyellős, azt ír rá amit akar !!!
papa.49
Oszt. minek azoknak a ,,nyilatkozatoknak,, KÖZE NINCS A VALÓSÁGHOZ, a papír nem szégyellős, azt ír rá amit akar !!!
human
És kezdődik a versengés a legcinikusabb vagyonnyilatkozat első helyéért.
solidedge
A politikusok hozzátartozóinak vagyona megint ugrásszerűen nőtt
Lepényleső
Amiből akár készülhet egész estés kabaréjáték?
szalaicrz
[[-Talál Meztelen Lányok a tied környéken itt : My.Su/Lanyok
cikicakk55
Ugyan minek? Mind hazudik! A hazugságikra meg nem vagyunk kíváncsiak. Szerintük ők ugyan olyan életet élnek,ugyan olyan anyagi körülmények közt,mint az ország lakói. Azért az a jó pár ezer milliót amit már kimenekítettek az országból jó lenne megtalálni mielőtt Ők teszik rá a kezüket.Addig egyet sem engedni ki az országból,még fel nem büfögik az aranytartalékok helyét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.