Sikerült növelnie a megtakarításait, és rendületlenül törleszti a hitelét.

Február elsejétől nyilvánosak a képviselői vagyonnyilatkozatok a parlament honlapján. 

Itt van a friss Orbán-vagyonnyilatkozat – szinte teljesen vagyontalan a miniszterelnök
Fotó: MTI

Orbán Viktor is időben leadta a listát, vagyonnyilatkozatából az alábbi lényeges adatok derülnek ki:

Banki megtakarításai a tavalyi 945 ezerhez képest jelenleg 1 millió 345 ezer forintra rúgnak, pedig tavasszal – egy óvodai kampányolás miatt – még egy 348 ezer forintos bírságot is ki kellett fizetnie.

A 2002-ben feleségével közösen felvett 20 milliós jelzáloghitelből maradt még 3,5 millió forintnyi tartozásuk.

Ami az ingatlanvagyonát illeti, Orbán felerészben tulajdonosa egy 2002-ben vásárolt budapesti, XII. kerületi társasházi lakásnak, valamint egyedüli tulajdonosa egy 2013-ban vásárolt felcsúti háznak. 

A két ingatlanon és a szerény megtakarításon kívül a miniszterelnök szinte teljesen vagyontalan: se autó, se ingóság, se értéktárgy, se értékpapír nem szerepel a nevén.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Viszont szerepel a neven penztaroslorinc poraza.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Viszont szerepel a neven penztaroslorinc poraza.
justhpeter
Azt nem írhatom, hogy a demokrácia szégyene, mert hol van már a demokrácia.
terlasz
Ügyes, így lehet a fél országot lenyúlni, miközben papíron semmim sincsen!
rdos
Csórikám. :-) Annyit is ér, már persze lézerjanó szerint. :-)
lampa laz
Igazából csak ő tudja, mi viszont sejtjük, h mekkora vagyona van ahhoz képest, mint amit van pofája évről-évre leírni. Ezt is csak azért teszi, mert szórakoztatja, h hülyének nézhet bennünket.
kereső
Azt mégse irhatta be a sajtpapirra" Magyarország szőröstül-bőröstül".
Ezek a "vagyonnyilatkozatok" csak sajtpapirok,semmire sem jók.Ugyanolyan szemfényvesztés az egész, mint a parlament ,meg az AB,meg az összes többi diszlet.Játszuk csak továbbra is azt, hogy itt még demokrácia van.
nevemnick
Miért is lenne saját autója?
Az adónkból több Volksvagányt, Audit használ ingyé, közpénzből tankolva.
Pedig csak buszbérletet érdemelne...
papa.49
@nevemnick: Még azt se járjon gyalog hátha lefogy ))))))))
nezelodo
Azért látszik, hogy elveszett az emberekből a szolidaritás! Legalább a vezér által annyira megbecsült rokkantnyugdíjasok összedobhatnának neki egy kis fizetés kiegészítést, de beszállhatna a többi hasonlóan megbecsült társadalmi réteg is.
DR Eric CARTMEN
A kedves asszonynak a nevén viszont 42 db ingatlan van bejegyezve. Pedig egy napot se dolgozott. (ahogy a drága uracskája se ) Ügyes asszony összespórolta a kaja pénzből ! Elvégre ura - O1G - a munkahelyén ócsó menüt kap , így lehet aztán gyűjtögetni !
Sziszifusz
..., hogy miért nem sül le az arcáról (?) a bőr, ilyen pofátlan vagyonnyilatkozat esetén sem ?
Azért mert elég vastag, a rinocérosz bőre, az övéhez képest, vékony, baba bőr.
kokopelli
@DR Eric CARTMEN: egy régi mondás szerint: "A gazdagoktól kell a spórolást eltanulni!"
(A röhögést nem kihagyni!)...ugye mi a francból spórolna egy szegény csóró? O1G a disz-
nóölésen kívűl mi a f@ßt dolgozott életében?
tudode
Majd meg lehet ZENÉSÍTENI ahogy ragaszkodik a HAT-ALMÁHOZ!
.
Simicska SICC, az IQ huszártól nem kell tartania , hogy BELEKOTYOG, netán elveszi a HATALMÁT!
Nessy
ma nem érek rá, de amint lesz egy kis időm, sajnálni fogom!
A "milliomos nyugdíjasok" igazán lemondhatnának az inflációt magasan meghaladó 2,7 % nyugdíjemelésből, mondjuk 1 %-ról!
Hogy nem szégyelli leírni!
human
Én elhiszem, hogy Orbán pénztelen ember. Hisz a meccsekre is csak milliárdos haverja szokta magángépén elvinni. Jachtozni is csak akkor megy a tengerre, ha ugyancsak milliárdos haverja Mészáros megszánja és meghívja. Semmi sem Orbáné ebben az országban csak van néhány multimilliárdos újgazdag barátja. Hihető.
advocat
Mert az asszony és a "barátok" (Lölő és társai) nevén van.
nezelodo
@advocat: A biankó ajándékozási szerződések pedig a vezér zsebében, arra az esetre, ha megint Felcsutka felé járna a félvak osztrák nyugger, és elsodorná a gázszerelőt, vagy túlméretezné a sallert a Katalin asszonynak.
volvós
Azt a kevés ( megspórolt pénzt ) inkább költené az egyik lepusztult kórház
intenzív osztályán a nővérekre és a kezdő balkezes orvosaira !!! .( Hátha ...)
kissé felnőttem
persze a családiról meg egy oldalnyi van a tulajdoni( tokaj szőlő vesszeji ) lapon én itt olvastam jópára szerintem el is mentették
De tehetünk ám egyet szervezzünk neki karitász gyüjtést hogy csóróként lassan stadionnal keriti be kis hazánk termőföldjét meg a környező országokat is.de még zsiroskenyeret is csomagoljunk már nincs pénze otthon?
evacica
@Eladott Ország: Hazugság minden szava! Gyűjtsünk már szegénynek, tényleg pofa kell, ehhez, de Orbánnak meg az van! Csak azon csodálkozom, hogy nem szakad rá az ég, igaz a papír türelmes.
Eladott Ország
@evacica: Mészáros nyilvános vagyonának 90-95 %-a Orbáné. Szemfényvesztés az egész. Azzal minden érdekelt tisztában lehet, hogy az évtizedeket Szegeden a valódi tolvaj tölti majd le.
kissé felnőttem
9 milliót hülyének nézni csucs a papir mindent kibir
Yoda69
@kissé felnőttem: Kijavitalak. Csak 8 milliot neznek hulyenek, mert 2 millio gyarilag az. Itt a fideSS-szavazora gondolok termeszetesen. Azoknak biztos termesztesen hogy orban vagyontalan, es ezt egy zokszo nelkul el is hiszik.
Pálinkafőző Rézüst
Egy hernyó, amiből nem lett, és nem lesz pillangó... Hungarikum!!!
Edmond Dantes
Nem Orbán vagyonnyilatkozata a botrányos,hanem az a korábbi mondata,hogy a világon nincs ilyen szigorú és átlátható politikusi vagyonnyilatkozat.
SystemError
Éhező, csupa önfeláldozó áldozat mind. Szegények! Ez az áldott miniszterelnök is milyen egy talpig becsületes, miközben a felesége is gazdagabb nála. De hát a gerince nem enged egy forint csábításnak sem. Mindennap imátkozom, hogy szerénységén és példamutató életén ne ejtsen csorbát a Soros elleni küzdelem. Jézus segedelmével segíti a rászotultsakat, kivéve a soros katonákak, akik galád módon hajléktallanak, menekültnek vagy gyári melósnak adják ki magukat, ezzel miniszerelnökük nagy-nagy szívét próbára téve.
Yoda69
Ha ilyen csoro orban, akkor nem kene engedni hogy egy orszagot vezessen. Szamomra az ilyen ember tehetsegtelen es buta, ha 58 eves koraig csak 1,3 millio forintot tudott megsporolni.
Bizzuk az orszagot inkabb meszaros lorincre. O bezzeg 5 ev alatt csorobel lett az orszag leggazdagabb embere. Bizzuk ra es lassuk hogy tehetsegevel felviragoztatja az orszagot.
szalaicrz
--[-Talál Meztelen Lányok a tied környéken itt : My.Su/Lanyok
justhpeter
Orbán vagyonnyilatkozata a használt budipapírral egyenértékű.
cikicakk55
Szerintetek van olyan ember az országban aki ezt el is hiszi? Mészáros összes cége és annak hozománya mind az övé,csak már kinn van valamelyik másik kontinens biztos fiókjában. Minden egy projekt elnyerésén Orbánnak tejelnek le a tender elnyerők.Nem kis pénzekről van szó,persze ez sem Orbán vagyon nyilatkozatában van benne. Minden Uniós pénz több mint a fele nála landol. A saját lábon álló Récsőr és a vejkó pénze is mind az apuka pénze. Ennyire nyíltan hazudni és hülyének nézni az ország lakosságát már túl megy minden pofátlanságon.Egyik párt sem volt angyal,mert mind lopott,amit csak vihetett,de Orbánhoz képest kiscserkészek voltak,mert Orbánnak volt annyi sütni valója,hogy az egész Magyar törvénykönyvet,az alkotmányt úgy írta át,hogy Ő bár mit csinálhat az nem bűn. Persze egy elmebetegnek meglehet mindent engedni,de egy országot tapos a sárba a telhetetlenségével. Lassan már csak a gyógyszerek tartják életbe.Hova viszi az összeharácsolt pénzt? Igazán rázuhanhatna már egy meteor a konvojára
kokopelli
@cikicakk55: Amennyiben bukta lenne,akkor a mostani készséges "Strohmenek"
nem fognak tudni semmiről! (."...háromszor fogsz megtagadni ", ugye ismerős,olvasott
KDNP-s szentfazekak?"
kokopelli
@m73: pl.: "Az USA a korlátlan lehetőségek országa!"
..." M.o, a korlátolt lehetetlenségek országa!"
...hajrá fidesz megy ez még lejjebb is!
dr. prédikátor
Szegény csóri O1G! Vajon miből vesz köpködni való szotyit???netán a szotyit is lopja???
CsipkeRózsa
Egy minielnöknek, aki öt gyereket nevel-nevelt, méghozzá olyan színvonalon, ahogy az Orbán gyerekek, még ennyi megtakarítása sem lehetne, ha csak a hivatalosan járó összegből kellene megélniük. Akkor, talán, még hihető is lehetne ez az állapot.

Azért a nagyja, ami a lényeg, az most itt láthatatlan.
papa.49
@Eladott Ország: ,,nem vagyok vagyonos ember,, viszont HAZUDNI KIVÁLÓAN TUD !!!
kissé felnőttem
NA LEIRATTAM ÉN IS A NEVEMRŐL MINDENT CSAK A KÖLKÖK maradtak, nem akartak tucatnyi okmányt cseréltetni ne hizzon a kormányhivatal. a tőbbiek is lassan ezt fogják lépni mire megy a végrehajtó
moareka
Olyan rubrika nem található azon a bevalláson, hogy övé az egész Magyarország, csak letétben van Lölőnél?
Borsodi
Ha még mindig szegénynek mondja magát,az azt jelenti még mindig lopni kell.Tehát egyre szegényebbek leszünk.
moareka
@lampa laz: Szerintem azt sem tudja mije van, sem ő sem Lölő...
Commenter
@papa.49: és akkor a söralátétről még nem is beszéltünk. Nem csoda hogy neki nem volt érdeke az egyéni nyugdíj számla rendszer. Van megtakarítása,igaz itthon csak ez a "kevéske" de offshore több, még ez ük-ük unokái se fognak éhezni. valóban csóró az, akinek saját vára, saját háza és egyháza, saját stadionja kölcsönvett műkincsei és sok sok "nemzeti legendától örökölt öröksége van...az ilyen igazmondó és nem vagyonos ember.
lampa laz
@moareka: Szerintem se tudja. Ez már nem él olyan sokáig,h elég idő legyen rá, h a vagyonát leltárívre fektesse, még a dédunokák is azt fogják körmölni. Lölö ?? Hát az van olyan hülye, h azt higgye, h az az övé. Jó meccs lesz majd amikor megharcolnak egymással a vagyonért.
Desischado
@Horizont: Ember??? Az ember nem itt kezdődik, hanem nálunk. Ő egy parazita, akit el kell taposni!
Ez az egész nyilatkozat egy vicc. Ennyi erővel nem is kéne kiadni. aki nem hülye, az tudja, mi a helyzet orbán OIG-vel! lőlő mennyit kasszírozott? vayna zsozsója hol van?
vadsanca
Egy ennyire "okos" ember, ilyen szegény legyen? Valamit biztos nem jól csinál!?
De lenne egy javaslatom kihez forduljon tanácsért.
Van egy, de csak egy híres gázszerelő. Talán bizonyos ellentételezés fejében rááll a dologra.
Bár tanulmányútja nem ismeretes, ennek ellenére biztos tud valamit.
papa.49
@kishonda: Mikor meg született akkor mondta ,,oááááá,, na az volt az utolsó igaz szó ami a lepcses pofáját elhagyta !!!
Aki Én
@Shikari: látom megint helyén az értékrended :)
Kit akarsz ilyen piti dolgokkal elterelni az 1000milliárdokról?
Toljad lúzer...
csak úgy....
Ejnye-bejnye! shikarin kívül mindenki kételkedik a föni adó bévallásában? :)
juttka
@nevemnick: Plusz még repülője is van M.o. leltárában.
juttka
@CsipkeRózsa: Láthatatlan, hiszen a vagyonnyilatkozatában mindkét jövedelméről azt írta, hogy törv.szerint. Miért nem meri beírni az összeget? Bözsi néni, Jani bácsi és még sokan, nem tudják, hogy tv.szerint mennyit kap.
juttka
@kishonda: Talán pelenkás korában, azt, hogy OÁÁÁ.
Eladott Ország
@Shikari: Nem fog késni az elszámoltatás! Elégtételt fogunk venni, te vagyatlan barom!
Könnyű úgy pofázni, ahol szétbaszták a hatalmi ágakat és kiépült a maffiaállam! DE le lesz bontva!
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fkepkuldes.com%2Fimages%2Fdc53fd514543ca7739428648816f0be3.jpg&key=cQuu3CAqqyJ88YxGSTuXlA&w=600&h=279
kissé felnőttem
hát a nagyköveti látogatást átgondolva lehet ,hogy már tudhatott valamit korrigálandón a vesztességeket,leiratkozott mindenről ami része az esti mesének.

,
simmering73
És még valaki azt meri hazudni, hogy lendületben az ország, hogy kolbászból van a kerítés, hogy egekbe szöktek a béremelések? Mikor az ország miniszterelnöke az egyik legcsóróbb fószer?
kissé felnőttem
@simmering73: gatyái maradtak azt meg el lehet kobozni minek rá
lampa laz
@Horizont: Ezeket a valós tényeket 3x1 pirula formájába kellene bevetetni az emberekkel, h kigyógyuljanak végre, orbánból.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 9:00; Nem stróman az édesanyám ,kalotaszegi népies mémdal Kósa Lajos emlékére. youtu.be/IzMylcNX9A8
lampa laz
@Horizont: igazad van, de, ha csak tetszhalottak akkor van még remény az ébredésre... meglátjuk milyen eredményt hoz az idei két választás.
Commenter
@lampa laz: ne ábrándozz. Az ilyen emberek szoktak száz évig élni. Csak a jók halnak korán.
kokopelli
Pofátlanúl kell csinálni,mint a taliskács bácsi,aki minden műszakváltáskor kitolt a
portán egy talicska homokot,és a nyugdíjazása napján megkérdezték a portások,
hogy olyan jól fizetett a lopott homok!
-Fiaim nem a homokot,hanem a talicskákat loptam el!...
lampa laz
@Commenter: pedig de, ábrándozom, mert nem ez az élet megrontója, hanem O1G. Az átok egyszer utoléri, majd meglátod...
arcmás
Természetesen ez (is) hazugság.

De ha tényleg így lenne, az mit jelentene?
Orbán elzabálja, elissza az összes pénzét (ruhára is költ valamennyit a turkálóban, de az eredményt ismerjük) a család meg éhezik.
Orbán öl, butít, nyomorba dönt (sajnos ez szó szerint értendő és nem a csalfájára, hanem a nemzetre vonatkozóan).

Többet káromkodom, mint egy ötödikes, de most csak azért sem fogok, pedig pipa vagyok kurv... nagyon!
polar450
Orbánét együtt kell kezelni Mészáros Csodálatos Lőrincével!
tudode
Érdemes meghallgatni!
.
Egy csomó cuccot elvitte a cica, vagy a rókamuki:
.
Közzététel: 2017. márc. 17.
--- Orbán meghallgatás 2005.07.06
www.youtube.com/watch?v=Ii2mNSTUT7k&t=937s
.
Majnem minden az asszony nevén van, amely KÖZÖS VAGYON, mondta anno!
.
Ma már a jóégnek tartozik elszámolni, azzal is, hogy NEM TUD/dott a kísértésnek ellenállni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.