Szlovákiában és Magyarországon droggal kereskedő csoportot számolt fel szerdán a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – tájékoztatta péntek reggel a rendőrség az MTI-t.

Szlovák-magyar drogkereskedő csoportot számoltak fel

Az NNI a szlovák bűnüldöző hatóságokkal együttműködve január 30-án felszámolt egy Magyarország és Szlovákia területén kábítószerrel kereskedő csoportot – írták. Az összehangolt akcióban a magyar rendőrök Esztergomban elfogták a 45 éves N. Csabát, aki a hazai értékesítést irányította. Lakásában – az előzetes szakértői vélemény szerint – egykilónyi marihuánát, valamint ecstasyt foglaltak le, egy telephelyen pedig húszdekányi marihuánát, egy légpuskát, egy 0,22-es kaliberű puskát és lőszereket találtak.

Az NNI a 45 éves budapesti H. Péter lakásán csaknem fél kiló marihuánát talált, amelyet nagy valószínűséggel N. Csabától vásárolt.

A budapesti férfit kábítószer birtoklás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, N. Csabát pedig kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A szlovák hatóságok négy embert fogtak el, egyebek mellett kétkilónyi marihuánát és ecstasyt foglaltak le, és felszámoltak egy professzionálisan felszerelt kannabiszültetvényt.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalaicrz
[[-Talál Meztelen Lányok a tied környéken itt : My.Su/Lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.