Alig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői tolvajok  már­is fosztogatják a sír környékét.

Andy Vajna végső nyughelyét rengeteg turista és rajongó látogatta a nap folyamán, ugyanakkor voltak olyanok is, akik úgy fest, nem csak azért érkeztek, hogy leróják tiszteletüket a legendás filmproducer előtt.

A Bors beszámolója szerint ugyanis a szivarok közül – melyeket a producer olyannyira szeretett, így a búcsúztatáson is fontos szerepet kaptak – többet is elloptak.

A lap szerint

az értékesebb, drágább darabokat tulajdonították el, a kár nagyjából félmillió forint lehet.

A Bors munkatársai emellett két rejtélyes alakot is felfedeztek, akik szemmel tartották őket és közel fél órán át sétálgattak a virágokkal borított sír körül.

A lap ezt követően felkereste a temető igazgatóságát, kérdéseikre azonban majd csak később tudnak válaszolni, annyit viszont sikerült megtudniuk: a temetés óta sincs megerősített őrség a Fiumei úti sírkertben és a virágok addig maradnak a Andy Vajna sírhelyén, amíg el nem kezdenek hervadni.

Cikk- és címlapkép: Instagram/timeavajna

(Bors)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lopott. Meglopták. És körbe is értünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Halálában teszik mások,amit másokkal tett életében?
tulipan
Aki kitalálta a a szivarokat a sírra, ugyan olyan észkombájn, mint az összes narancsos hiéna!!!
idppp
Elítélendő, piszok dolog a sírfosztogatás, az elhunyt emlékének meggyalázása, akármilyen mocsok, szemét ember is volt! Egy ilyen cselekedet nem lehet revans arra, hogy Vajna hány milliárdot lopott a magyar néptől, hiszen annak jó részét le kellett adnia! Nem a két szép szeméért tehette azt amit akart a kaszinók nyereségével, a filmesek pénzének politikai jellegű, pofára történő elosztásával! Igaz, kaptak a jó magyar filmek is támogatást, de mennyit? Aprópénzt, és most verik a mellüket, hogy erre meg arra is adott, mintha szívességet tett volna
és a saját vagyonából szponzorálta a szakmát, és nem a mi adónkból!
advocat
Szerintem azok a szivarok - legalább is igazi szivarozóknak - már nem érnek semmit. Egy kis pára és annyi. Emlékül? Annak meg furcsa! Viszont van aki egy jobb csikknek is örül. Mai árak mellett?
Eladott Ország
@advocat: Ellenben például megütközve siránkoznak a Borstól az Origóig, hogy megjelentek a tolvajok Vajna sírjánál. Azt írják, hogy míg pár napja több tucat kubai szivar hevert Andy Vajna fényképe előtt, melyeket a barátok, tisztelők hagytak ott, tegnap már alig harminc volt ott. A drágább darabok eltűntek, értékük szerény számítás szerint is félmillió forint. Nahát, bazmeg, tényleg? Lopnak a pórnépek is? Amikor kamionszámra viszi a regnáló hatalom a közpénzt, akkor kussoltok, az nem bűncselekmény, az hazafias kötelesség. Amikor Vajna sírjáról elviszik a kubai szivart, akkor világvége van. És nem, egyik sem normális, mindkettő gyalázat, csak hát efelé halad az ország. Amikor az elitnek nevezett politikai bűnbanda szalonképessé teszi a lopást, akkor előbb-utóbb ez lesz a minta, a követendő példa. Nem csak a verbális erőszak terjed, mint a pestis, hanem ez az erkölcstelenség is sikk lesz és menő. Legalább kussolnátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.