A kecskeméti rendőrök most fejezték be annak a 35 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint két bankjegykiadó automatát akart feltörni még tavaly júliusban.

Halk megoldás: flexszel akart szétvágni egy bankautomatát a kecskeméti férfi

A rendőrség honlapja szerint a gyanúsított elsőként 2018. július 14-én hajnalban az egyik kecskeméti áruház falán lévő automatánál próbálkozott.

A bankjegytároló alatti részen a falat próbálta kivágni egy kézi szerszámgéppel. Itt közel 25 millió forint üthette volna a markát, ha sikerrel jár.

De nem adta fel

Alig két héttel később, 27-én éjszaka egy helyi bevásárlóközpontba ment a férfi, ahol egy flex segítségével kísérelt meg kinyitni egy bankjegykiadó automatát, amiben – mint később kiderült – több mint 28 millió forint volt.

A tettest a biztonsági őrök megzavarták és menekülés közben elfogták, valamint visszatartották a rendőrök érkezéséig.

(police.hu)

(Fotó: pixabay.com)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Az ilyen flexszes bankrablással, komplett hülyének kell lenni. Bár mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de így bántóan visszaél a lehetőséggel.
papa.49
@Eladott Ország: @Dr plágium: Nem látta azt a filmet ahol autóval tépték ki a falból az automatát hát igen gyenge próbálkozás volt ))))))))))))))
namihami
Ez az egyik bevándorlási szakértő lehetett az MTv1 népes csapatából.
csak úgy....
@durbincs: fogadok,hogy te magad után a 100% os ,agyilag károsultak segélyét kapod! gyakorlatilag, meg is érdemled, nincs mese! te vagy az etalon
csak úgy....
@durbincs: miér bankozol mukim? rokon a kancsal maris vagy a bankos, szana szét nézö tekintetes úr? ki pöcsöm picsog,ha nem te!? ákcentus?...,na az van neked böven de nem ploiestiböl, inkább az agyadat rágja a kórság , ezért vagy "sárga igazolványos" és 100%os rokkant? (hivatalosan) ?
namihami
@csak úgy...: Ezt a 100%-osak nevében kikérem.
Két, gyökeresen eltérő kategória.
(és nem a 100%-osak vannak rosszabb helyzetben)
csak úgy....
@namihami: Igazad van,elnézést ! Nem voltam világos ,mert ez a dúúrrbincs valóban egy másik kategória.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.