A Fidesz-KDNP szerint hatalmas kudarccal ért fel a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztás – közölte Borbély Lénárd, Csepel polgármestere (Fidesz-KDNP) az eredményre reagálva vasárnap az MTI-vel.

A kormánypárti politikus rámutatott: a korábbi választásokon is lehetett látni, hogy nincs hiteles arca az ellenzéknek, akit el tudnának indítani főpolgármester-jelöltnek.

Most lezárult a szokásos "casting"

- fűzte hozzá.

Úgy értékelt, az ellenzéki oldalon lezajlott előválasztás totális érdektelenségbe fulladt.

Alig több mint 34 ezer ember, vagyis a budapestiek mintegy 2 százaléka vett részt a szavazáson.

Ez azt jelzi, hogy még saját szavazóikat sem tudták mozgósítani.

Továbbá, a számokból az is látszik, hogy még a zuglóiak sem támogatták saját polgármesterüket

- jegyezte meg.

A kormánypárti politikus szerint az is látszik, hogy a bevándorláspárti politikusokból és pártjaikból az ellenzéki oldalon sem kérnek.

Borbély Lénárd azt mondta,

nem tudja, "meddig akarnak még bohóckodni", de úgy látja, bebizonyosodott, hogy akik a mostani választáson indultak, hiteltelenek a budapestiek szemében.

A budapestiek egyértelműen kinyilvánították, hogy abból a bevándorláspárti politikából, amit Karácsony Gergely és Horváth Csaba képvisel, nem kérnek – hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

Karácsony Gergely nyerte a baloldali pártok fővárosi előválasztását

Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje nyerte a baloldali pártok, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Párbeszéd és a Szolidaritás fővárosi előválasztását.

A Fidesz-KDNP szerint hatalmas kudarc az ellenzéki előválasztás – Karácsony Gergely azt mondta, hogy "Budapest történelmi győzelmet aratott a Fidesz megosztó politikájával szemben"

A baloldali pártok, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Párbeszéd és a Szolidaritás fővárosi előválasztásának győztese, Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje és Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje (a Villányi úti Konferenciaközpontban tartott sajtótájékoztatón 2019. február 3-án. Karácsony Gergely 27 598, Horváth Csaba 6535 szavazatot kapott. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A pártok által felkért választási szakértő, Szigeti Péter, az Országos Választási Bizottság volt elnöke vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón jelentette be:

az előválasztáson 34 214-en szavaztak, 81 érvénytelen szavazat volt, így az érvényes szavazatok száma 34 133.

Karácsony Gergely 27 598, Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje 6535 szavazatot kapott

- közölte Szigeti Péter.

Őrsi Gergely, az előválasztási bizottság tagja, a fővárosi MSZP alelnöke elmondta, a hétfőtől vasárnapig tartó előválasztás rendben és tiszta körülmények között zajlott. Visszaélések gyanúját felvető jelenségeket és az informatikai rendszer manipulálását célzó kísérleteket nem tapasztaltak – tette hozzá.

Karácsony Gergely, aki Zugló polgármestere is, úgy vélekedett, "ennek a napnak nincsen vesztese, csak a Fidesz". Történelmi győzelmet aratott Budapest a Fidesz megosztó politikájával szemben

- fogalmazott.

Szerinte ez a nap azért is történelmi, mert ez az új ellenzéki politika kialakításának napja is: az állampolgárokkal közösen létrehozzák az ellenzéki egységet a Fidesz politikájával szemben.

Az a cél, hogy 2019 októberére Budapest végre a budapestieké legyen "a Fidesz helytartóival" szemben

- mondta, hozzátéve, holnaptól a hatalom emberével, Tarlós István főpolgármesterrel szemben az emberek hatalmát fogják felhasználni, hogy ezt a várost megváltoztassák.

Karácsony Gergely közölte, az előválasztás azt üzeni, hogy a budapestiek nem pártokban gondolkodnak, hanem közös célokban.

Ezért – folytatta – neki és minden szövetségesének abban kell gondolkodnia, hogy nem az ellenzék főpolgármester-jelöltjét keresik, nem az ellenzék programját ajánlják, hanem a budapestiek jelöltjét keresik és a budapestiek érdekeinek megfelelően alakítják ki a választási programot is.

Azt is kijelentette: mennek tovább, egészen addig, amíg nem érik el, hogy egy kihívója legyen a Fidesznek. Jelezte, továbbra is számít Horváth Csabára, mert Budapest ügye közös elkötelezettségük.

Horváth Csaba – gratulálva Karácsony Gergelynek – azt mondta, a budapestiek zászlóvivőt választottak és ettől a naptól kezdve beáll Karácsony Gergely mögé, hiszen mindketten Budapest "felszabadítását" tűzték ki célul.

Úgy értékelte az előválasztást: tisztességes verseny volt szövetséges partnerek között és látszik, hogy a budapestiek saját kezükbe akarják venni sorsuk irányítását.

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke közölte, elfogadják az előválasztás eredményét és támogatják Karácsony Gergelyt, aki az ország legnépszerűbb ellenzéki politikusa.

A csata nem dőlt el, most kezdődik Budapestért – mondta, jelezve: várják a további csatlakozókat a szövetségükhöz.

Felidézte, hogy a vasárnap a keresztény hívőknek az Úr napját is jelenti, amit meg kell szentelni.

Kifejtette:

októberben egy vasárnapon fogják legyőzni Tarlós Istvánt és a Fidesz-KDNP-t; a mostani vasárnap pedig létrehozta a "vasárnapi szövetséget", megszentelte azt az együttműködést, amelyet az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Szolidaritás a választókkal kötött.

Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke is azt hangsúlyozta, hogy a budapestiek tudják, nem főpolgármesterük van, hanem a miniszterelnök által küldött helytartójuk. Ez tovább így nem mehet, a demokratikus ellenzéknek egy jelöltet kell állítania Tarlós Istvánnal szemben, hogy esélye legyen az őszi önkormányzati választáson – mondta.

Kitért arra, mind a két jelölt hozzáértő és tisztességes volt, a DK azért döntött Karácsony Gergely támogatása mellett, mert szerintük neki nagyobb esélye van arra, hogy ősszel is győzni tudjon.

Karácsony Gergelynek címezve szavait közölte, a Párbeszéd politikusa mostantól már nem pártpolitikus, hanem a demokratikus baloldali ellenzék közös főpolgármester-jelöltje. Arra kérte a jelöltet, hogy pártpolitikától mentesen lássa el funkcióját.

Molnár Csaba úgy fogalmazott: "az egység létrejött".

Budapesten a Tarlóssal és Orbánnal szembeni választók többségben vannak, van egy jó jelölt és program is lesz, innentől csak mi tudjuk elrontani – közölte, támogatásáról biztosítva Karácsony Gergelyt.

Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselője úgy értékelt: "a számok azt mutatják, az előválasztás bejött".

Elmondta, a Fideszben egy vezér dönti el, kiből mi lehet, a demokratikus oldalon ellenben demokratikus szabályok alapján tartott előválasztás zajlott és tisztelték a riválist.

Azt ajánlotta, az ellenzék máskor is tartson előválasztást, hogy minden városban egy polgármesterjelöltje legyen az ellenzéknek.

Székely Sándor független országgyűlési képviselő, a Szolidaritás képviselője bizakodását fejezte ki, hogy az előválasztást lebonyolító szervezetek a továbbiakban is együttműködnek.

Reméli – mondta – , a többi ellenzéki párt is érzi felelősségét. Jöjjenek és csatlakozzanak hozzánk, ne ellenünk, hanem Budapestért és Magyarországért politizáljanak – hangoztatta, közölve, teljes mellszélességgel küzdenek Karácsony Gergellyel Budapestért.

Forrás: MTI

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Eladott Ország: Gyulán csináltam helyet neked a Pszichiátrián!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@bencemacska: ez az első nagy saller volt...április óta. Épp ideje volt, mert azt hitték teljesen kinyírták az ellenzéket.
Eladott Ország
A fidesz nevű bűnszervezet, csak az ellenzéki pártok összefogásával győzhető le. Nincs más útja a maffiaállam lebontásának.
kereső
Azért a számok beszédesek.Ez az első ilyen próbálkozás-ilyen még nem volt Magyarországon!
A 35 ezer fő aki részt vett, az a 2014-ben ellenzékre leadott szavazatok 14-15%-a. Ezt nem nevezném kudarcnak.Kicsit azért a zabszem ott lehet ettől a fidesz fenekében, főleg ha az ellenzéki pártok továbbra is ilyen kulturált módon koordinálják az együttműködésüket.Sokkat számit, hogy nem az acsarkodást hallani tőlük,egymás irányába. Talán még több is lehet ebből.
desiro
@Eladott Ország: Egyet értek veled, de nincs szebb amikor két izzadt szörös férfitest egymásnak feszül Pl. durbincs- shikari páros, de bevehetnék harmadiknak pegerot is.
tudode
Kimondhatná végre a KI TUDJA MILYEN BÍRÓSÁG, hogy KUSTI lenne a nevük, ha a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN jelentene valamit is EZEKNEK a rafcsi JOG-TÖKÖKNEK:
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=115s
.
Meddig MERNEK ezek még móriKÁZNI!
adrenalink
@Eladott Ország: 18:39-re Ne feledd el, hogy ez csak a rész ellenzék! Majd jön még Puzsér, az Lmp, úgy hallottam, hogy liberálisék is önállóan gondolkodnak, meg fityiszes kamu jelölt is lehet. Elég, ha minden körön kívüli jelölt csak 1-2 %-ot kap, és már Tarlós lehet a befutó.
Rockxy
Történelmi kudarc, a zorbán monnyon lejjebb!
Vagy még annál is lejjebb.
papa.49
Most fikázzák az ellenzéket, majd ősszel meglátjuk, hogy hol lesztek, remélem a béka seggénél is lejebb, majd akkor is így örömködj baromarcú !!!
polar450
Legalább már van némi összefogás látszata a dolognak. Ez is eredmény, eddig ennyi sem volt.
szaboria1
Borbély inkább azon gondolkozzon mi lesz vele ősszel mert a csepeliek többsége már nem kér belőle.
Manhattan
Még hogy nem volt sikeres volt az előválasztás?! Az eredmény láttán föléledtek a Fidesz-trollok, habzik a szájuk. Az m1 meg újra migránsozni kezdett. :D
csipetke
Bakker! Még itt is tudták nyomni a "bevándoráspárti" rizsát.Ezekbe a fideszes izééékbe olyannyira beleverték a Sorosozós-bevándoráspárti idióta rizsát,hogy még ennél az eseménynél se hagyhatták ki.Ez a Borbély Gergely biztosan kap majd a gazdájától jutalomfalatot ezért a beteg rizsáért
FLETÓ
3% a részvételi arány, többnapos voksolás, ... böszmeség az egész!
karma1
@FLETÓ: Okostojas! Az elovalasztas hetkoznap indult, es egy olyan idoszakban, amikor a mozgas Budapesten nem volt egyszeru. Aki el akar igazodni, az igy is tudja, hogy mit tegyen, kire szavazzon.
A fide$$ egyszeruen fosik, nekik most MINDENKIT tamadniuk kell - es kulonben is, csak arrol van szo, hogy a fide$$ legnagyobb ellensege Budapest, amit sohasem tudott legyozni, barhogy is osztotta a szavazokeruleteket.
orban mindent megprobal, hiszen nem mast kockaztat, mint a bortont. Szamara elemi erdek, hogy hatalmon maradjon, kulonben jon a kokemeny szamonkeres - es maris ugrottak a milliardok - osszedol az egesz egyszemelyes iranyitasu birodalom/kartyavar...
Pedig az is eljon, mar nem is olyan sokara. Es nem az EU-tol, hanem putyinkatol es trumptol fugg...Ilyen egyszeru...:)
Gauntlet
Casting... Mondja ezt egy olyan párt, ahol nincs versengés (egészséges), nem indul több jelölt, stb.
FLETÓ
@karma1: Szerencsé(d)re még a temetőben nem láttam "REMÉNY" feliratot egy sírkövön sem :-)
polar450
@FLETÓ: Ellenben olyat láthattál, hogy 'Feltámadunk"!
Aki Én
@Pegero: @Shikari: Ennek a dolognak semmi tétje nem volt. Aminek volt tétje, vagyis lett volna, az az elbukott. érvénytelen, méregdrága népszavazás volt. Tudom, ti már szeretnétek elfelejteni.
Persze ti is tudjátok, hogy a fidesz mindent bevet, hogy ne bukjanak, nem riadnak vissza a csalásoktól, törvénytelenségektől sem, de nektek az tetszik.
Tetszik, mert antidemokrata, illibsi hazaárulók vagytok!!!
karma1
@Horizont: Azert a budapesti emberek erteni fogjak, hova tegyek az x-et.. Nem kell ennel tobb az agyongyotort pestieknek... Hidd el, nem a legnagyobb orom ott elni... Budapest fizeti be a legtobb adot a kozosbe - tudom, megtehetik, mert a legtobb ember, a legtobb munkalehetoseg ott van. Nincs is ezzel semmi baj,.
De hogy a rengeteg befizetett penzert csak egy tarlost kapjanak a nyakukba, aki feldulja, kaoszba sodorja a varost, a benne lakok allando stresszben elnek. Amikor a baratnomhoz megyek a Raday utcaba autoval, akkor azt elore meg kell szervezni, hogy hol is fogok parkolni ugy, hogy 20 percen belul ne legyen Mikulas csomag az ablakomon. 2015 ota meg jobban romlott a helyzet: eddig meregdragan, de lehetett a kozelben a Bakats teren parkolni, vagy esetleg a Raday u. egy bizonyos szakaszan. Sot, ha elegge szerencses voltam, akkor a baratnom haza elott a specialis reszen is. Ezt most lezartak egy biztonsagi raccsal, - kb. 20 autonyi hely kiesett a parkolasbol. A kozeli fizetos melygarazs parkolohely csodbe ment - oda kb. 30 auto allhatott be, egy saroknyira volt a baratnomtol - mar ez sincs. Az egesz Bakats teret is lezarjak, ahol a templom korul ket sorban lehetett parkolni - ez szinten megszunik most , ez tovabbi 50 autonyi parkolohelyet jelent. Es ez kb. csak egy 100 m x 100 meteres korzet, ahol a lakokba sikerult belerakni a stresszet alapfokon, es ez megy nagyban 23 keruletben. tarlos mamelukkent vegrehajtja a puhos utasitasait: teljes a kaosz, a hetvegi utelzarasok, utfelbontasok, kigyullado metroszerelvenyek, leego autobuszok, kivagott fak - hat nem ezt erdemlik a pestiek!
Most legalabb tudni fogjak a pestiek, kit tamogassanak es ennyi eleg is nekik.
A fideszmedia meg bofogjon, amit akar...
karma1
@FLETÓ: Nem is ugy van leirva, hogy "remeny", hanem hogy "Feltamadunk" ... Csak te ezt mar nem ertheted, mert ez egy komplikalt dolog egy fideszesnek...:o)
Peller Anikó
"Visszaélések gyanúját felvető jelenségeket és az informatikai rendszer manipulálását célzó kísérleteket nem tapasztaltak"

Na kérem, már ezért az egyért is megérné Karácsonyra szavazni. Vagy Húsvétra.
Aki Én
@Shikari: Attól, hogy hithű propagandista, aljas hazaáruló, gyáva népellenség vagy, még nem leszel okosabb. Ez egyébként elég látványos is.
kereső
Nem is értem ,hogy mit "rugózik"-"vinnyog" ezen a fidesz. Ez ellenzéki belügy! Semmi közük hozzá! Mi meg úgy minősitjük ,ahogyan nekünk tetszik! Mondhatnám azt is, hogy kuss!
papa.49
@kereső: Kérded ,,mit rugózik,, a fütyisz mert félnek, hogy a tehetségtelen mocsok blondistókjuk kiesik !!!
kissé felnőttem
Hát még ti mekkorák vagytok kudarcban, sikert csak lóditásba értek el,családokra hivatkozva, oktatásra egészségügyre. OLVASTOK ti ujságot, napi hireket ? hány ezer ember nem tud befűteni az otthonában? A diákoknál meg már lefelé mutató eredményről cikkeznek, ? Eszetek a napközis csibével egyszintes. A VILÁGON a gyermekekkel kezdődik a jövő hát ti erről csak sírdogáltok
aztán eszitek a meszet mert egy nőt sem hat meg a katalinkás propagandátok család ügyben meg az igy lesz meg úgy lesz.. Egyet tudtok mocskolni ócsárolni a honfitársaitokat ez ám a negativ tény. Lesz még ünnep ezen a világon. senki segge nem gyökeresedett még bele a székjébe.
Eladott Ország
@adrenalink: Tegnap, 19:24; Ha az ellenzéki pártok ezek után sem jönnek rá, akkor nem kell siránkozni azon, hogy a maffiaállam akkor büntet meg vagy szüntet meg pártokat amikor csak akar. Marad az egypártrendszer és szarni bele az egész választásba, az ország leszakad és kiürül.
dr. prédikátor
@Shikari: Cerkóf! Anyád után irány a banánfa!!!
advocat
Tulajdonképpen mi közük hozzá? Kérdezték?
Eladott Ország
@advocat: Az fáj nekik, hogy ellenzéki összefogással szopni fognak és eljön a számonkérés ideje.
adrenalink
@Eladott Ország: 10:20-ra Tősgyökeres vidékiként nem szoktam túl mélyre belekaparni magam a főváros problémáiba. Eddig is több párt hangoztatta, hogy a 20. század pártjaival /akiknek a dolgok jelenlegi állása szerint KariGeri lesz a jelöltje/, nem akar együttműködni. Egy Momentumos maca a múltkor azt bizonygatta, hogy ők Bp-en nagyon erősek, és több potenciális jelöltet is látnak Tartós kihívójaként. Aztán, mint már írtam biztos felbukkan fizetett fityiszes "ellenjelölt" is. Szóval nem lesz eccerű...
tulipan
@Shikari: Tudod, Te narancsos komcsi hiéna elvtárs! Ez egy tét nélküli esemény volt!
tulipan
@adrenalink: Csak ne lennének ennyire szánalmasak, ezek a narancsos-álkeresztény hiénák, ezekel a lesajnálónak szánt pofázásokal!
adrenalink
@tulipan: Most ez a központi utasítás...
FLETÓ
@karma1: Az a temető kapuján van! Én arra asszociáltam, hogy "A remény hal meg utoljára!" Bár, te ezt Új-Zélandon nem vagy köteles érteni!
bencemacska
Másnak is feltűnt, hogy narancs színűre váltottunk?
Sámannus
@Pegero: az lehet, de magyart sem láttál hétszentség.
karma1
@FLETÓ: Bar te is csak egy ujabb troll vagy ezen a kozossegi oldalon, de ha mar szo"ro"zunk, akkor sz"oro"zzunk: A temeto kapuja is a temetohoz tartozik, es nemcsak a kapujan lathatod a "Feltamadunk" szot, hanem nagyon sok siron is. Tobbek kozott a szuleim sirjan is felirat ez. De te csak szarozzal itt nyugodtan a tobbi narancsos szerencsetlennel egyutt...:o)))
karma1
@Peller Anikó: Ez nagyon kedves volt Toled, koszonom...Bar en ezt tudom, es nagyon be is jon nekem a maganeletben is...:o))))
Nagyon sok szar dolgon mentem keresztul az eletben, de mara mar megjott mindennek a kompenzacioja...:o)))

Meg egyszer : koszonom...:o))))
Legyen tele mindig a kamracskad, jo karmacskakkal...:o))))
JAJMÁR
Eh, tényleg nem sok értelme van. Csak eljátsszák a demokráciát.
és szó szerint "eljátsszák..." , a maradékát is!
Karácsony meg az ellenzék Jolly Jokerévé vált, amely bárhová lerakható?
(Kérdés, hogy elég erős-e? )
verőce21
Ez a 36 ezer fő talán nem fog a fidesz jelöltre szavazni.
Már csak az a kérdés a többi egymillió kire adja?
tulipan
@CsipkeRózsa: Attól, hogy narancsos-álkeresztény horda, az mondja!
arcmás
Ez volt az első.
Még gyerekcipőben jár.
Majd kiforrja magát.
Az irány jó.

Nem szabad feladni, elkedvtelenedni, mert a Fide-SS hiába játssza az eszét, meg bagatellizál, tisztán látszik hogy fosnak, mert meg van az ellenszer.
Az embereket ezzel lehet aktivizálni, és éreztetni velük, hogy számít a részvételük, beleszólhatnak a dolgokba. Csak 2022-ig hatékonyabbá kell tenni, és országosan kiterjeszteni, hogy a vidéken élők is lássák, van választásuk.
tulipan
@arcmás: Igy igaz!!!
"Nem szabad feladni, elkedvtelenedni, mert a Fide-SS hiába játssza az eszét, meg bagatellizál, tisztán látszik hogy fosnak, mert meg van az ellenszer.
Az embereket ezzel lehet aktivizálni, és éreztetni velük, hogy számít a részvételük, beleszólhatnak a dolgokba. Csak 2022-ig hatékonyabbá kell tenni, és országosan kiterjeszteni, hogy a vidéken élők is lássák, van választásuk."
FLETÓ
@Eladott Ország: Intelligens, úriember vagy! Még sok(k)ra viszed az életben!
magyarbakancs
"A kormánypárti politikus szerint az is látszik, hogy a bevándorláspárti politikusokból és pártjaikból az ellenzéki oldalon sem kérnek."
Fidesz gecik!
Mikkor hangzott el a Karácsony szájából ,hogy ő bevándorló párti.?
Geci Fidesz!!!
FLETÓ
@Eladott Ország: Ne aggódj! Egyszer emberedre akadsz! Kiharapja még az aranyered is, aztán ott vérzel el!!!
Eladott Ország
@FLETÓ: i.pinimg.com/originals/4d/f9/e5/4df9e50f7c52fb78a804bf868d42f6b8.jpg
uploads.disquscdn.com/images/9cba0e889f149bf44f8482a68ad2efdef8e85eb9ca1db023ac4b791ae2f17773.jpg?w=600&h=422
Mert csak a fidesz, csak a nemzet, csak a pusztítás. Jönnek a fehérvári huszárok, a Dörnerek, a Nemcsákok, a Vidnyánszkyk és a haza fényre derül.
magyarbakancs
@FLETÓ: "@Eladott Ország: Ne aggódj! Egyszer emberedre akadsz! Kiharapja még az aranyered is, aztán ott vérzel el!!!"
Látom egy újabb Fidesz geci vagy itt a színpadon.
Mielőtt bemelegednél nyakadat töröd ki ezen a színpadon.
magyarbakancs
@Shikari:" Ez volt aztán a nagy győzelem! Egy hét alatt 34 ezren szavaztak az 1.2 millióból.
Még két három ilyen nagy győzelem és eltűnik az ellenzék! :-)))))))))))))"
Hátha nem izgat téged ez a dolog akkor miért írogatsz róla?
Miért fejted ki a véleményedet?
Vagy mégis a gatya barna vonalkódos lett a tról szakszervezetben?
Eladott Ország
@FLETÓ: Húzzál el a fidesz tanfolyamra oszt' ott okítsál b@zdmeg! Lábszag van, a fidesz bűnöző és politikai prostituált banda lábszaga! uploads.disquscdn.com/images/d86a9a4dca3ba6dd72ac548b382d0149aead08514c5c88f57a9cfe7132729920.jpg?w=600&h=509
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
FLETÓ
@Eladott Ország: Gyulán csináltam helyet neked a Pszichiátrián!
tulipan
@Shikari: Nem? Te? Na neeeeeee! Hiszen alig tudsz még fogalmazni is, Te narancsos nyálkübli!
csak úgy....
@Shikari: tény,hogy hülye vagy ,ha neked tetszik... :)
tulipan
@Shikari: Hülye náci ökör, te is CSALÓ vagy!!! Na persze ha vak is vagy!:)
kokopelli
@Eladott Ország: ...sokkal frappánsabb volt az,amikor "térdre csuhások" után a nagy-
létszámú KáDéeNPé csontig leßopt@ a Fideszt! "Történelmi lecke a kolostoroknak!" (;-)))))
csak úgy....
@Shikari: szánalmas pöcs vagy,tibim! bezzeg, mikor még haverok voltunk, emlékszel!? szerencsére én sem! :)
azt hiszem,hogy föl köll pofoztassalak ,cs.tibi laci.
tulipan
@Shikari: Te SZAROS POFÁJÚ, kretén, náci ökör, te is CSALÓ vagy!!! Na persze ha vak is vagy!:)
tulipan
@Shikari: Te SZAROS POFÁJÚ, kretén, náci ökör, te is CSALÓ vagy!!! Na persze ha vak is vagy!:)
Eladott Ország
@FLETÓ: Ha valaki még mindig nem tudja, hogy mire megy el az a rengeteg pénz a miniszterelnök közelében, akkor érdemes belegondolni, hogy mennyibe kerülhet az ideggyógyászati magánellátás egy hónapban vagy egy évben, ha egyetlen alkalomért 2 millió forintot kérnek el, mindezt közpénzből! Ennyi pénzt baszunk el, egy bűnöző, politikai prostituált kancigányért, aki ráadásul még az országot is naponta lerabolja, oligarcháival!
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/11/img_0637.jpg
zsurpubi.hu/shared/hirek/sportpubi/BudapestGraz_edited.jpg
www.youtube.com/watch?v=nQVUJbCDwgY
FLETÓ
@Eladott Ország: Ismétled önmagad! Nem jó jel... Aggódom érted!!! :-(
FLETÓ
@Eladott Ország: Leírom neked privátban a lényeget! Tényleg csak a jóindulat vezérel irántad!!!
FLETÓ
@Eladott Ország: Nagy baj van a fejedben!
arcmás
@FLETÓ: Már a nicknév-választásod is egy sucks. Neked, köcsög!

Pénzért vagy hülye geci, vagy csak úgy, alapból?
Mesélj - de úgy, mintha tétje lenne.

Tudod, te geci (megelőlegezem a bizalmat neked), az igazán fontos dolgok nem fejben, hanem szívben dőlnek el.

Várom lehengerlő válaszod.
arcmás
@FLETÓ: Gondolom előtanulmányt végzel - már ha alapos vagy, és nem egyszeri ingerület -, de néha mindig csal a látszat.
Szóval egy jó tanács: Ne a látszat alapján ítélj.

És akkor most kezdhetnek forogni a kerekek a fejedben...
arcmás
@Eladott Ország: Ne ülj fel a provokációnak, és kérlek ne undokoskodj, hogy férfi nemi szerveket posztolsz képen.
Ha kell, komoly vagy, ha kell vicces vagy, de mindenképpen elemző személyiség vagy, kérlek, ne alacsonyítsd le magad!

Én máshogy ismertelek meg.
Felvettél másoktól rossz szokásokat, de te nem ez vagy.
Egy rossz szóval évtizedekre haza tudod vágni a renomédet.

indulat kell?
Sokan vagyunk indulatosak, te ne áll be a sorba.
Nem lehet mindenki indulatos.
Kellenek a nem indulatosak is, mert ha mindenki indulatos, akkor az indulat elveszti az indulat jellegét.
FLETÓ
@Eladott Ország: Legyen a tiéd az utolsó szó! Tudod: okos enged, szamár szenved...
tulipan
Szerintem, hatalmas KUDARC a Székesfehérvári népszavásotok!
tulipan
@FLETÓ: Köszi szépen, hogy ilyen lelkes vagy és Gyurcsányt reklámozod!! :)
verőce21
Szocialista vesszőfutás Budapesten. Kisebbségbe szorult a többi ellenzéki párttal szemben az MSZP.
A párt egy évtizede képtelen saját főpolgármester-jelöltet állítani a hagyományosan erős baloldali szavazóbázissal rendelkező fővárosban.
tulipan
@verőce21: Micsoda öröm ez neked, te moscsok, álszent, szemét, nararancos hiéna!!!
verőce21
@tulipan: (12:38) Ez nagyon szép, így van rendben, "te moscsok". - átmenet nélkül mondom neked.
Az MSZP képes volt ezt a választást is elveszíteni, pedig csak a saját jelöltjei indultak.
tulipan
@verőce21: Ugyi, Micsoda öröm ez neked, te mocsok, álszent, szemét, narancos hiéna!!!
verőce21
@tulipan: Mi lesz velünk a maszop nélkül? Te fogod pótolni?
tulipan
@verőce21: MAJD TE pótolhatod, Putyin Gazda meg besegit! Bár, igaz, minek??? Hahahaha :)))))))
www.youtube.com/watch?v=8GxuRudIkkM

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.