A brit miniszterelnök arra törekszik, hogy a kilépés a törvényben meghatározott március végi időpontban történjen meg. May ezzel gyakorlatilag ellentmondott saját külügyminiszterének, aki a minap felvetette a Brexit halasztásának lehetőségét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most robbantja szet az oregasszony a Commonwealth-et (Brit Birodalom) a makacssagaval. Szombaton vendegeink voltak Skociabol, Shetland Islandrol, ahonnan a ferjem csaladja eredetileg szarmazik, es beszeltunk a Brexitrol... Az oregasszony eszetlen amokfutasarol beszelnek, es orulnek, hogy nekik nem a miniszterelnokasszonyuk de sajnos may baromsaga az EGESZ birodalomra ki fog terjedni. MINDENKI akarna egy masodik nepszavazast a kilepesrol, de ez a hulye picsa ragaszkodik ahhoz, hogy a biztos kaoszba vezesse az orszagat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@karma1: a XX.sz. is csupa idióta politikussal kezdödött,akkor a XXI. miért ne !?
Majd csak kitekerjük egymás nyakát,mint anno...
karma1
@csak úgy...: Csak nem ertem, miert kell pont ugyanazokba a hibakba beleesniuk, mint akkor? Miert nem tanulnak az emberek a sajat korabbi hibaikbol?
Jatsszak le ezt a meccset a kormanyfok, zart ajtok mogott, ha kell, alljanak ki ketten parbajra, aztan aki az erosebb, az marad a szinen, de a tobbit hagyjak mar a francba elni...:o((((((((((
csak úgy....
@karma1: míg gondolkodásra képtelen durbincsok,shikarik lesznek a világon,addig minden
marad a régiben!
csak úgy....
@durbincs: ha, egyszer tudunk idöt egyeztetni, akkor be is kaphatod... de csak protkó nélkül!
karma1
@csak úgy...: A fidesznek is szuksege van agyutoltelekekre...:o))))) Ok meg nem tudjak, de ok azok, akit erre a szerepre szant a Fo"dilis...:)
Persze, amilyen a boss, olyan az employe, lol...;o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.