Két ember meghalt a 4-es főúton, Albertirsánál vasárnap délután történt balesetben; az utat mindkét irányban lezárták – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Brutális fotók érkeztek a 4-es főúton történt halálos balesetről

Ütközésben összetört személygépkocsi Albertirsa közelében 2019. február 3-án. A 4-es főút 53-as kilométerénél a személyautó egy kamionnal ütközött. A balesetben két ember meghalt, egy súlyosan megsérült. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Csámpai Attila közlése szerint a 4-es főút 53-as kilométerénél egy személyautó kamionnak ütközött. Az autóban hárman utaztak. Kettejüket feszítő-vágó eszközzel szabadították ki a tűzoltók.

Két embert újra kellett éleszteni, de életüket nem sikerült megmenteni. Egy ember súlyosan megsérült – közölte a szóvivő.

Brutális fotók érkeztek a 4-es főúton történt halálos balesetről

Ütközésben összetört kamon Albertirsa közelében 2019. február 3-án. A 4-es főút 53-as kilométerénél a kamion egy személygépkocsival ütközött. A balesetben két ember meghalt, egy súlyosan megsérült. Fotó:  MTI/Mihádák Zoltán

A 4-es főutat Budapest és Szolnok irányába is teljes szélességében lezárták.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Szerintem új vezetés technikát kellene oktatni mert már a több min 30 éves oktatási tematika el avult. Egyre többen nem is merik fel az új autójukat hogyan kellene vezetni. Persze ehhez kellene, hogy az oktató autók is modernek legyenek. Baján láttam tanuló kocsikat a teszt pályán hát sok már nem oda való, mert a fiatalok már más típusú kocsikat kapnak amiket viszont nem igazán tudják kezelni. Szomorú mikor azt látni a tv-ben, hogy fiatalok friss jogsival karamboloznak olyan kocsival amit még igazán nem is ismernek és sok meg is hal emiatt.
papa.49
Ez vélhetően pont azért történt mert a kamion (román) ment, előzött mint a meszes, kérdés vasárnap délután 16, 17 óra tájban mi keresni valója volt az úton a kamionnak !!!
@szaboria1: Se a személy kocsi, se a kamion nem új darab, az autó a rendszám alapján 16. 20 éves lehett, a kamiopn meg 8 -10 éves !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.