Hajtóvadászatot indított a saját berkeiben a “kiszivárogtató” ellen a Momentum. A Figyelő azt derítette ki nem rég ugyanis, hogy a parlamenten kívüli párt állításaival szemben nem az Állami Számvevőszék (ÁSZ) packázik velük, hanem Fekete-Győrék ténylegesen nem tudnak elszámolni a kampányköltéseikkel. Balhé van a Momentum háza táján, miután a Figyelő arról cikkezett, hogy a mikropárt áldozati kommunikációjával ellentétben ténylegesen nem tud érdemben elszámolni az ÁSZ felé a kampányköltéseivel, amely jelentős része két vállalkozáson folyt át. Nyilván ezzel összefüggésben mondott le a Momentum Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának (PEB) elnöke. A PEB feladata a Momentum alapszabályzata szerint ugyanis a következő: „A Párt gazdálkodásának ellenőrzését a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság látja el, biztosítva a jogszabályokban, az Alapszabályban és a Párt szervei által hozott határozatokban foglalt pénzügyi rendelkezések érvényesülését. A Pénzügyi Ellenőrző Bizottság tagjai a Párt más...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Meggyőződésem hogy a berezelt Fidesz mindenkit meg akar semmisíteni a választások előtt. Kiváló cinkosa ebben az ÁSZ. Valószínűsítem hogy embereket fizetnek le az ellenzéki pártokon belül hogy széttrollkodják az egységet. Megy a gyomorforgató lejárató kampányuk. Pénz nem számít, mert az általunk befizetett közpénz. Ez a Fidesz igazi arca.
csak úgy....
@durbincs: ...kérdi ezt egy ló here mag? egy gén manipulált ló here mag?
csak úgy....
@durbincs: a szókincsed nagyon ploiestisen müködik.
hun szippantottá kultúrát magadba? a coca kólából szalmaszállal?
polar450
@durbincs: Mi ez a sok kérdőjel, más írésjelet nem ismersz? Tényleg román vagy, gyapjas?
surdilloFUJT
A durbincs egy aljas troll,agybajos idióta!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.