A Századvég elemzője szerint az ellenzéki főpolgármester-előválasztás látszatverseny, amelynek egyetlen valódi célja a médiafigyelem megszerzése.

Erdős Gergely az M1 aktuális csatornán hétfőn azt mondta,

az első forduló indulói, az MSZP-s Horváth Csaba és Karácsony Gergely, a Párbeszéd jelöltje egyetért abban, hogy programjaik 90 százalékban azonosak, így nem meglepő, hogy a kampányukban nem ütköztek valódi érdekek, koncepciók, inkább csak szimpla hatalmi harc zajlott.

A szakértő úgy véli, hogy az előválasztás koncepciója a kezdetektől fogva "több sebből vérzik".

Megjegyezte: sokat elmond a baloldali pártok állapotáról, hogy Puzsér Róbert, "egy celeb kénye-kedve alapján alakították az előválasztások forgatókönyvét".

Kérdéses, hogy miért volt szükség politikai tényezőként tekinteni Puzsér Róbertre, hiszen ezek a pártok folyamatosan hangoztatják, hogy támogatottságuk Budapesten a legnagyobb

- fűzte hozzá Erdős Gergely.

Az ellenzéki előválasztás első fordulóját Karácsony Gergely nyerte, aki a nyári második fordulóban az LMP által támogatott Puzsér Róberttel és Sermer Ádámmal, a Magyar Liberális Párt jelöltével versenyezhet majd.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Tévedsz! Tarlós Budapestet változtatja rommá, és betontengerré, Orbán óhaja szerint.
Volt szerencsém élvezni Óbuda - Újlak szét verését, és a káosz itt hagyását, amikor főpolgármesterré avanzsált.
Mára szerencsére legalább a romok eltüntek, és amit lehetett, élhetővé tett a jelenlegi testület. A többi fejlesztésről nem is szólva.
SystemError
"századvég.." Még egy intézmény, amit azért fizetünk, hogy megrendelésre hazudjanak.
RonaGyuri
Na ez tényleg durva

Hogy az origo.hu semmiféle ocsmányságtól sem riad vissza az ismert tény

Mottó:
„ Akinek nincs humorérzéke
az minden ocsmányságra képes, s
aki a humorral viccel???.”

„Összeomlott a baloldali előválasztás Akkora kudarc volt az első forduló, hogy álproblémák sorát kreálják, hogy ne kelljen folytatni.” – harsogja a derék portál. . Ahogy mondani szokásom ez lehetne a szívük joga, ahogy az is ahogy lényegében lerántják a leplet az LMP aknamunkájáról, pontosabban az LMP szokásos aknamunkájáról.
Azonban a cikknek van egy – pontosabban többször is elismétlik – félmondata, ami igencsak durva, sőt azt kell mondjam valójában blaszfémia. Többször alkalmazzák a „A humorista” meghatározást. Most kapaszkodj meg Wazze: a derék Puzsér-ra! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.