Mi, akadémiai kutatóközpontok, minden alkalommal a puszta létezésünkre fogunk igényt benyújtani - írja egy történész a koldusbot mellől.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@fideszes gyökér: Nagyjából még pluszban ez a főcsapás, amiről kevés szó esik a fajtalankodóknál.
Sámannus
@fideszes gyökér: Sajnos ezek a vizet is vizezi én szerencsére nem vagyok fogyasztó. Lőrincben sem bízok. Túl sok az alga a Balatonba is.
Nálunk a csapvíz kétszer szűrt és biztonságosabb a bányászott vizektől.
kereső
Azért az nem semmi, hanem a csúcsok-csúcsa, amikor itt tanulatlan,bunkó bugrisok-ráadásul határon túlról- osszák a nem levőjüket,és az MTA kutatóit,professzorait fitymálják. Annak az Akadémiának a kutatóit, amelyet a legnagyobb magyar alapitott és támogatott a saját jövedelméből. Aki itt ,az MTA ellen pofázik, az nem magyar,úgyhogy pofa súlyba, és a hivatlan vendég helye-az ajtó mögött!
kokopelli
@fideszes gyökér: Hagyeshalomnál:
...
"-----------------------ORBÁNISZTÁN-------------------------"
"..vendég,ha ide belépsz,hagyj fel minden reménnyel!"
...
Sámannus
@fideszes gyökér: bár ha nyaralok forrásvizet iszom, vagy majd hogy jól kedvembe járjak esővízre állok át... vagy havat eszek:DDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.