Papp Dániel Kövér László házelnöknek panaszolta el, hogy csak a megsérült kerítés és az ablakelemek cseréje meghaladta a kétmillió forintot

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
23 milla a " kár "...és 2 millából kijavították !!
Már ezek is a fellegekben számláznak ??? Qrwajóóóóóóóó !!!
RonaGyuri
hazudtál te már ennél nagyobbakat is! =))
lampa laz
...és még mindig van képe hazudni.
Utálom ezt a hülye narancssárga keretes szart!!! Kötelező volt az egyenszínt is felvenni mióta a o1g médiabirodalmába beledobták a propit is? A következő lépés az lesz, h kiszórnak bennünket innen mint a macskát szarni.
Nessy
@RonaGyuri: Mi van, Lőrinc barát mérte fel a "károkat"?
@lampa laz: Borzalmas ez az új dizájn! Mi a nyavalyának ez a vastag keret? Vagy akkor valami semleges, pasztell szint választottak volna! Csak nem Németh Szilárd írta elő itt is a színkódot?
volvós
23 milla a " kár "...és 2 millából kijavították !!
Már ezek is a fellegekben számláznak ??? Qrwajóóóóóóóó !!!
lampa laz
@Nessy: Ha rezsi sziszi ötletét ültették át ide is akkor lesz még a keret alatt egy szélesebb sárga csík, ahol egy számláló mutatja majd, h mennyi sorosista kommentelővel sikerült csökkentették a propi hozzászólóit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.