A DK-s, Vadai Ágnes a Facebookon osztott meg egy levelet, melyet Papp Dániel, az MTVA megbízott vezérigazgatója írt Kövér László házelnöknek – szúrta ki a hvg.hu.

Az MTVA vezérigazgatója szerint 23 millió forintos kárt okoztak a székházban az ellenzéki képviselők

A levélben az áll, hogy eddig 23 millió forint azoknak a kiadásoknak az összege, melyeket a képviselők cselekményeivel összefüggésben teljesíteniük kellett. A költségek jelentős részét az épület biztonságának megőrzésével, biztosításával kapcsolatos kiadások teszik ki.

Csak a megsérült kerítés és ablakelemek cseréje meghaladta a kétmillió forintot. Ezen kívül milliós összegekben mérhetőek a jogi képviselettel kapcsolatos költségek is.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mellesleg kozfeladatot ellato kepviselo akadalyozasa demokraciaban buncselekmeny. Marpedig a Magyar Televizio a nep adojabol fenntartott koz intezmeny, ahova minden kepviselonel jogosultsaga van belepni. Igy az elleneuk fellepo biztonsagiak es azok felettesei buncselekmeny kovettek el.
De mit is varhatnank egy O1G tiousu diktaturaban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ez a "számla" is olyan, mint a kezdő háziasszonyé.
1 kg krumpli 300 Ft
1 cs, petrezselyem 60 Ft
Egyéb kiadás 12000 Ft.
Shikari
@magyarbakancs: A mi magyarok is kirekesztő és nekem tetszik!
Nessy
@Shikari: Tehát "magyar", aki egyet ért a kormánnyal, "magyar" aki soha nem járt kis hazánkban, egy szót sem tud magyarul, de magyar igazolvánnyal rendelkezik. Viszont, akinek esetleg eltér a véleménye a kormányétól, az piréz, hottentotta, mars lakó!
tudode
Azért a 90 milliárdért ki kellene EGYENES DERÉKKAL mondani, hirdetni, hogy nem a KÖZT, a regnáló VALAMIT szolgálja ez a KÖZIZÉ akkora .. m e n t á l i s .. kárt okozva, nem csak az ellenzéki képviselőket, az .. O B J E K T Í V .. tájékoztatást IS kizárva SAJÁT HAZÁJUKBÓL, nem másokkal elláttatva a kulipintyó izomagyúakkal őrzését, mint
.
--- Miért a Pintér Sándorhoz köthető cég vagyonőrei őrzik az MTVA épületét?
.
https://444.hu/2018/12/19/miert-a-pinter-sand...
.
Mindez a .. b a l h é .. elkerülhető lett volna, ha úri, vagy milyen emberként fogadja Dani bá' a képviselőket, és nem bújuk el gyáván NAPOKIG a bungijában!
.
Ez a történet nem a KÉPVISELŐK, a bungi lakó szégyene!
Shikari
@Nessy: Majd csak eldöntöd, ki a magyar!
csak úgy....
@Shikari: hogy te nem,az hótt biztos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.