Tavaly a DK kampányolt azzal, hogy tömegesen, lakásonként akár több tucat ukrán állampolgárt jelentettek be Kelet-Magyarországon egyes ingatlanokba, hogy egy korábbi szovjet-magyar egyezményt kihasználva illegálisan jussanak magyar nyugdíjellátáshoz. A fiktív lakcímek ügyében Polt azt írta, „az érintettek által aláírt lakcímbejelentők alapján a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának hatósági nyilvántartásában valótlan adatok kerültek bejegyzésre”, és ezekből hatósági igazolványokat is kiállítottak. Az ukrán határ menti falvakban történt népességrobbanásról ebben a riportunkban írtunk részletesen. Kispaládon a 2018. április 8-i választások előtt tucatjával jelentettek be ukrán állampolgárokat egy-egy családi házba, a megméretés napján pedig megnyitották a határátkelőket is.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi is pont ezt mondtuk. Azzal az árnyalatnyi különbséggel, hogy mi ezt már a választás ELŐTT tettük.
Akkor most (hivatkozva éppen a Poltra, mint a Fideszhez és a választáshoz szorosan kapcsolódó funkcionáriusra) a vàlasztást érvénytelenítheti és újat írhat ki? Mert a, mostmár be is vallott, választási csalás után minimum ez lenne a legkevesebb.
Persze ehhez nem Orbániában kéne élni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mit is tettél eddig ez ügyben kígyótekintetű polpot ???
Tudom SEMMIT !!!
karma1
@papa.49: Kulonben csodalom, hogy ezt a cikket elsore beengedte a propi, sot, az egesz szitun csodalkozom: hogy polt egyaltalan vizsgalatot inditott egy fideszes erdekeltsegu (szavazatszerzo) tevekenyseg kivizsgalasaban, a masodik csodalkozasom pedig az, hogy kiadta ezeket az adatokat Vadainak. Gyurcsany szemelysen utazott le a regioba meg tavaly aprilis 8-a elott, es hangsulyozottan felhivta a figyelmet a lehetseges csalasra, es erosen kifgoasolta a konnyitett 2 napos hataratkelest, a tomeges bejelentkezeseket egy cimre. De akkor (sem) figyelt oda senki sem Gyurcsanyra, pedig ha akkor a partok nem egymas simfolesevel lettek volna elfoglalva, akkor talan jobban lathattak volna, hogy milyen oriasi csalas keszul,.
papa.49
@karma1: Konkrét példával tudok szolgálni itt alol lakom a 4. ház több éve lakatlan már 2017 nyarán egy igen terebélyes spiné jelent meg az elhagyott háznál, és pl. beketette a levágott elektromos vezetéket ... Digis műholdas antennát szereltett fel, majd kis idő múlva kb. 2 hetes váltásban igen erősen román kinézetű emberek tűntek fel a háznál .. Hol gyerekek kíséretében, hol csak felnőttek .. Az érdekes az volt szemeteltek, nem vágták a fűvet se a kerítés mellett a járdánál le, és esténként csportosan kóricáltak az utcán.. Hogy a választás tavaly elmúlt ezek az idegenek eltűntek, már a hálózati csatlakozót is levágta megint az áramszolgáltató... Tehát csak a választások idejére voltak itt ... Nem kicsit lóg ki a dakota ló lába !!!
karma1
@papa.49: Papus, EZT egyetlen elvakult futyieszes sem latja, 1/ mert nem akarja meglatni, 2/ mert nem el az emlitett kornyeken 3/ mert "csak", es kulonben is a fo"ni aszonta, hogy nem szol szam, nem faj fejem
Desischado
@papa.49: Ezel kellene valamit kezdeni, mert ha csalás, akkor érvénytelen a választás is, tehát a fidesz illegálisan van kormányon!!! És jön az önkormi és az EP választás, megint csalás lesz! EBESZ megfigyelők kellenek!
Amúgy meg alakul a botrány, ez jóval több kárt oko a fidesznek, hát most ELJÁTSSZÁK, hogy csinálnak valamit!
papa.49
@Desischado: @karma1: Én már feltettem azt a kérdést a helyi polginak, egy alkalommal mikor találkoztam vele az utcán, és nem tudott rá válaszolni, habár ő ,,függetlenek,, mondja magát de pl. együtt kampányolt 2018. az ország gyűlési fütyiszes jelőlttel, aki érdekes módon nagy fölénnyel meg is nyerte a választást !!!
karma1
@polar450: Az egesz magyar kormany illegitim, miutan az Alkotmanyt jogtalanul helyeztek torvenyen kivulre. De kepzeld el azt a szegyent, hogy 2011 ota az Unio egy nem legitim kormanyba donti a penzt, amit az siman el is csal...
Erre csak egy pelda: Egy tarsasaggal tortent meg, hogy egy parti utan szinte mindenki ivott, egy tarsuk kivetelevel, akinek nem volt jogsija. Senki nem akart a pias tarsasagbol beulni vezetni (senki sem volt reszeg, de a rendor mar megallapithatta volna az ittas vezetest), igy az ajanlotta fel a segitseget, aki ugyan tudott vezetni, de nem volt egyaltalan jogsija. Mondta, hogy hat tole nem tudjak elvenni, mert nincs neki. (Az meg sem fordult a fejeben, hogy attol meg a rendorseg csalas miatt eljarast indithat ellene).
Igy van ez most is: orbanek MINDENT megengednek maguknak, mert ha eljon a bukas ideje, arra fognak hivatkozni, hogy ok nem felelossegre vonhatok, mert nem a magyar torvenyek szerint jartak el, az Alapkatyvasz ervenytelen.
(Van egy olyan erzesem, hogy a puhos sokaig , talan elete vegeig uldogelhet majd Grazban vagy Doblingben egy muszaj-kabatkaban, mert arra fog jatszani, hogy nem volt beszamithato)
namihami
Mi is pont ezt mondtuk. Azzal az árnyalatnyi különbséggel, hogy mi ezt már a választás ELŐTT tettük.
Akkor most (hivatkozva éppen a Poltra, mint a Fideszhez és a választáshoz szorosan kapcsolódó funkcionáriusra) a vàlasztást érvénytelenítheti és újat írhat ki? Mert a, mostmár be is vallott, választási csalás után minimum ez lenne a legkevesebb.
Persze ehhez nem Orbániában kéne élni...
kissé felnőttem
Akkor nem nyilatkozni kéne inkább utána nézni, kivizsgálni, mert az is KÖZPÉNZ Jellegű mondá Matolcsi is apparátus van ám létszám is, uccu!
advocat
No! Már csak a nyugdíjkérdést kellene rendezni! De az egy másik ág.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.