Minden bizonnyal lázas kutakodás folyik a Fidesz-kommunikátorok háza táján, hogy mivel lehet lejáratni Cseres Katalint, az Amszterdami Egyetem európai jogi tanszékének docensét, Judith Sargentini előadásának szervezőjét, aki telefoninterjúban cáfolta az EchoTV állítását, miszerint kidobták őket az eseményről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Úgy tűnik a “fiatal demokraták” – akikre mára egyik jelző sem illik – nem értik, hogy a XXI. században a sumákságról már nem dobszóval, hírnökkel, – aki jő és lihegve szól – tűzjelekkel adnak hírt, elég egy telefon, egy email és beüt a krach, lebuknak."

A fidesz arra alapoz, hogy szektájának túlnyomó része nyugdíjas, akik nem nézik, nem ismerik a netet. A másik része alulképzett, félanalfabéta ember, akik olvasni sem értelmezni nem képesek. És van egy rész, akinek mondhat bárki bármi, csak a fidesz szava számít. Az sem baj, ha ma a tegnapi szöges ellentéte. A fidesznek ilyen szekta kell, mert csak ezek vevők rájuk.
Egyébként a fidesz hányszor dobott ki hazai médiákból hazai közvetítőket? Millió esetet láttunk már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.