Januárban több mint hétszáz migránst fogtak el a magyar-szerb határon, a legtöbben járművekben bújtak meg – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kedden az M1 aktuális csatornán.

Bakondi: januárban több mint hétszáz migránst fogtak el a magyar-szerb határon

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Bakondi György azt mondta, hogy a technikai eszközökkel megerősített kétsoros műszaki akadályrendszer, a meglévő kiskapuk bezárása, a migrációt támogató civil szervezetek hátterének áttekintése, a rendőrség létszámának növelése, valamint a magyar hatóságok tájékozottsága lehetőséget ad arra, hogy idén még nagyobb tömeget tudjanak megállítani.

Magyarországon az erőfeszítéseknek köszönhetően tavaly nem történt kiemelkedő közbiztonsági esemény

- emelte ki.

Hangsúlyozta, Magyarország a határőrizet alatt olyan szuverén döntést ért, hogy csak Magyarország döntheti el, ki lépheti át a határát.

A szilárd határőrizet ugyanis a belbiztonsági helyzet stabilitásának alapfeltétele – tette hozzá.

Bakondi György közölte: a balkáni útvonalon jelenleg több mint hetvenezer bevándorló tartózkodik, az érkezők többségét afgánok, pakisztániak, irániak, algériaiak teszik ki.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ki mondta? És hol?
Jaaaa, a Vakondi és a cselédtv-ben? Akkor biztos úgy is van.
Rajtvonalon a Bors, Lokál és hasonlók...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@csak úgy...: Amiatt meg minek? Azért fizeti a Gazda!!!
szép új világ
Ez a "nagy tudású" Bakondi vagy hazudik, vagy egyszerűen hadilábon áll a matekkal.
Police.hu: az év első 5 hetében 39 személyt fogtak el, állítottak elő és indítottak eljárást az ügyben. 105 esetben akadályoztak meg tiltott határátlépést (ami ez esetben azt jelenti, hogy semmi sem történt) és 713 esetben tartóztatták fel a beutazni szándékozót és tessékelték vissza! (ők azok akik legálisan akartak belépni, de valami nem volt rendben velük) www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/illegalis-migracio-alakulasa
Ez az egész csak arra jó, hogy mindenki retteghessen, egy bites hívők migránsoktól, az értelmes emberek a kormány ámokfutásától.
qxy
mekkora mocskok és a sok buta ember meg hisz nekik. Miért nem mondják el azt is akor hogy a határ túloldalán nem egy kis busz migráncs várt a telefonra hogy mehetnek át és szabad a rablás. Na azt nem mondták nekik hogy a Nav meg jön és példát mutat és meg védi "jazországot" Mocskosok ezek a politikusok mind. Lehet bal vagy jobb egy kutya. gazemberek kötélre való mint Polt.
Eladott Ország
Miközben Orbán szellemileg nem túl pallérozott tányérnyalói – most éppen Bakondi volt a soros – következmények nélkül fröccsentik szanaszét a habonyista álhíreket arról, hogy az ENSZ, az EU és Soros György közös bankkártyás projektje hogyan ássa ki a földből az európai keresztény gyökereket, Kovács Desikerült Zoltán kormányszóvívő újabb és újabb olvasói levelekben védelmezi Orbán migrációs politikáját és égeti szénné az országot. Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.
papa.49
Össze lehet számolni, minden héten hétfőn, vagy kedden a rendőrség bejelenti az elfogások számát, a januári hónap összesen nincs töb 100 főnél !!!
VAKONDI TE EGY MOCSKOS HAZUDOZÓ VAGY !!!
kokopelli
@Eladott Ország: @papa.49: @Horizont: ..amíg lóß@r van addig verebek is vannak!...a hazudozó elhinti a ß@rt az éhesek
meg rárepülnek,mert elhiszik,vagy abból élnek!! ...Göbbels-i magasságok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.